Semester!

Wiiiieeee jag har semester. Fy fan vad känns i för sig bara 3 veckor men  jag har ju som sagt redan haft 1 v. Så man var rätt glad när man kom hem igår. Jag smöra även till mej att sluta tidigare för jag var inte riktigt klar med packningen och eftersom bussen gick 20.40 var det skönt att jag fick sluta lite tidigare, tack underbara emelie!!:)

Det har ändå varit lite konstigt. Jag hade som semester i 1 v sen var jag ledig 3 dagar, jobba 2 dagar sen semester igen. Snart bär det iväg till turkiet och träffa karin, luna, sabrina, hickmet och alla gamla godingar. Jag kom hit vid 5 och gick till sky city för att se om jag kunde hitta någonstans att sova lite, sov inte alls under bussresan känns det som. Men det är som svårt att sova dels för folk går hela tiden förbi oftast i högklackat också. Delvis också för jag inte vill att bagaget ska bli stulet. Jag är ju som ensam så ingen kan vara vaken då den andra sover. Men jag somnade till någon timma tror jag ialf. Trots det är jag grymt trött men på planet kan jag heelt slappna av så då kommer jag nog sova hela vägen, förhoppningsvis;p

Nu ska jag försöka söka upp sas och se om det finns någon billig flygbiljett hem den 8:e skulle vara skönt om jag slapp bussa hem. Hit gick bra men när man ska hem vill man ju bara hem. Det är lyx men men... jag får väl bara ta fram mitt kort och paya helt enkelt. Bekvämt kostar.

Planet går 16.25, kommer 21.05 tror jag till antalya. Där står karin och hickan, väntar på mej. Kommer bli niiicce!:D 

Meen VA??

Jag måste bara kommentera. Fattar alla hur dagens tonåringar pratar nu för tiden? Det är helt sjukt. Jag menar skillnaden från min generation vilket var bara 6 år sen. Jag hörde hur några 12-13 åringar prata med varandra och dessa killar pratade om tjejer eller om någon speciell som han gillade. Fan vad jag skäms för deras språk. Så ska inte en 13 årig kille prata, det ska han inte. Jag blev nästa arg och hade lust att gå fram och fråga vad fan han tänker med när han uttalar sej om sånt. Det är så sjukt starka ord som dom inte ska säga. Jag menar, INGEN i min ålder pratar så heller. Vad fan ska dom prata så? Usch, det är ord som jag inte ens vill skriva i bloggen annars troo mej hade jag gjort det men jag... näää aldrig att jag skulle publicera sånt skitsnack. Fy vad jag känner att all media, tv osv påverkar dom negativt. Att nedvärdera och kalla andra könet för grejer jag blir bara äcklad!!

Ungdomar, tar er samman för fan! Jag vet att jag bara är 19 år gammal och jag är ung och ingen gammal kärring men ändå. Det de säger reagerade jag ändå starkt på. Jag tror dock inte alla pratar så verkligen inte men det visar ju att några gör det ialf.

Såg på en match idag. Ett argentinskt lag vs ett franskt lag i klass 14. Vilken fotboll alltså, helt otroliga. Fransmännen vann med 1-0 vilket dom var värda men det var en riktigt rolig match att se.

Idag har jag faktiskt sett massa av fotbollsmatcher och det är såå kul. När man har varit på affärer i 3 dagar och bara sett eriks lag kändes det roligt att få se utländska lag och se vad dom går för. Såg även finalen för F19 och den var skit tråkigt nästan hela matchen förutom de sista 10 min. Det blev lika 1-1 sen med 5 min kvar 1-2 sen 1 min kvar 2-2. Sen blev det straffar. Man lägger ju alltid 5 var och alla satte sina så då blev det sudden death. Efter 4 straffar var avgjordes det. HImla spännande. Så totalt blev det 18 straffar innan vinnaren kom. Jättekul, älskar straffar hehe. Kanske inte så kul för lagen i sig men jag tyckte det var underhållande. Sån fotbollsavslutning är ju alltid kul.

Imorgon bär det iväg hemåt 08.00 och är hemma sent på natten, TAGGA!!!! (inte:O)

Ska försöka sova lite granna, när man bor med sin mamma vill dom gå upp lååångt innan vi ska åka för de vill inte stressar. Även om allt är gjort dagen innan. Men så är väl föräldrar!

Natti natt

Rösta på mej!!




Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Shoppat

Hur mycket som helst är på rea det är insane, man kan köpa hur mycket som helst. Jag har i alla fall hittat ett par skor redan för 50% så ist för 899 blev det 448 kr. SKit fina också jag är verkligen nöjd!

Nu är jag grymt trött efter massvis av gående fötterna är helt slut. Sen tror jag det inte heller hjälpte att jag hade högklackat på kvällen när vi trava runt på liseberg och såg lotta. Dock måste jag säga att så intresserad av "lotte på liseberg" är jag inte. Efter en stund gick jag längst bak och satte mej med en cola i handen.

Imorgon ska det bli 23 grader och sol, hoppas hoppas :D

Natti natt på er alla :)

Göteborg

FÖrsta dagen. Sitter på vandrarhemmetsd datorer och dom har de mest jobbiga tangentbord någonsin. Man får trycka grymt hårt på dom. Ialf,nog om det...

Det är mulet men vem bryr sej. Jag älskar staden. idag ska eriks lag mötae ett indisk lag. Jag njuter verkligen av att ha semester. Sen bara 1 vecka jobb till och sen drar jag till alanya 31 juli 1 vecka. Det kommer bli skiit kul, längtar grymt mycket. Men först ska jag njuta av denna underbara staden. När jag ser alla gamla byggnader blir jag baara, här vill jag bo!

Det tar jättelänge att skriva varje ord så jag orkar inte skriva långa inlägg. Ska försöka skriva varenda dag ialf.

Semester rockar fett!

Kram/Sara

Jag är otursföljd.

Dock vet jag inte varför. Dåliga grejer händer mej och jag kan inte rå för det. Jag får skit av folk som jag inte förtjänar skit av. Folk som gör grejer jag inte trodde va dom. Jag blir bara irriterad. Det känns som att när ska oturen sluta komma? Gång på gång på gång kommer den igen. Efter bilgrejen tänkte jag jamen nu kanske jag får tur ändå men icke. Jag vet inte varför ibland, vad har jag gjort för att förtjäna sånt?

Så snälla, oturen, förfölj någon annan är du snäll.

För helt ärligt, jag är less på dej.

Bara början av en riktigt kul dag.

Mina lediga dagar spenderade jag i stugan med en del av familjen, minus systern. Sen kom moster och mike och gjorde oss sällskap. Igår stängde jag, kul stängning... Folk kommer hela hela tiden.

Men nu har jag ytterligare 3 dagars ledighet kan ni fatta? Awsome. Ikväll ska jag faktiskt på rex with some friends. It will be lovley i think.

Och på dagen så har jag och TRO ELLER EJ, min syster varit hos moster och ridit. Det var ca 3 år sen jag har suttit på en häst. Det vr så otroligt roligt. Jag ska dit igen på tors. Asså fatta vad jag har saknat hästarna. Det var så himla kul. Jag hoppas nu kunna komma dit regelbundet.

Snart gothia wiiee!!! på söndag är det dags, längtar!

Okidoki om ni också  ska på rex ikväll kanske vi ses ;)


Sist dagen

Sen ledig hela 3 dagar. Kommer blir så himla skönt.

Och det bästa är att jag ska ner till stugan och bara chilla där med familjen. Jag kan knappt vänta, tar bussen imorgonbitti dock stänger jag så det blir väl inte så mycket sömn men skit i det. Ska bara sola, bada och sova. JA bada. Jag bryr mej inte att det är kallt jag ska bara varenda dag!

Ibland har jag dåliga dagar beroende på vissa grejer. Jag vet själv att jag har det särskilt när PMS kommer. Måste folk påpeka sånt? det stör mej. Varför? Dumma människa. Håll de för dej själv.

Ja njuter fortfarande av min nya mobil dock så tar det lite svårt att veta hur man ska göra osv. Haha som igår, när den har varit låst har jag inte vetat hur man ska svara sen visa pappa. Kul att han kan modern teknik bättre än mej. Kände mej rätt dålig då heheh....

Idag 15-00 jobb. Kommer väl gå okej tror jag. Trots lite oroligheter om det är tillräckligt med folk på kvällen men det får väl lösa sej, det gör det alltid.

See ya!

Jag känner mej glad idag.

Faktiskt trots skitgrejen som hände igår. Ska jag berätta vad som hände på jobbet? TIll och börja med ska jag säga att jag blev så jävla förbannad men tur att jag är bra på att inte visa sånt.

Ja vad kan klockan ha varit 9,30 kanske. Så kommer det in en kille på jobbet som är verkligen AS sur när han beställer och riktigt jävla otrevlig mot sofia som står i kassa. Han vill då ha kaffe ist för dricka och jag har som blivit lärd att det går inte. Det är en kall dryck som ingår. Han blir förbannad och frågar mej ba:
"Är du chefen?"
Jag: Nä det är jag precis inte.
"Men just nu?"
Jag: Ja just nu skulle man väl kunna säga det men inte riktigt chef, snarare mer mot arbetsledare aktigt.

Sen börjar han bli as förbannad och säger grejer som att det har alltid gått att byta och alla har gjort det förut och bla bla bla. Jag svarade med att jag kan inte svara inför hur dom hr agerat men det ingår inte.

HAn var så sur och så sa han ba: "JA så ALLLA har fel förutom dej då?????"
Jag: Nä det säger jag inte. Jag kan inte svara för hur de har agerat. Det ingår en kalldryck inte en varmdryck.
Sen ba"MEN TA DOM 71 KR DÅ". När han fatta att jag inte skulle ändra mej. Sen ba vad heter du? Jag ska ringa och klaga. SÅ jag uppgav mitt namn men helt ärligt bryr jag mej inte.

Asså det var en av den suraste gästen jag har varit med om. Skrika och hålla på. Jag vet att jag kan vara snäll liksom och säga till han jaa men jag kn göra ett undantag till dej, det vet jag meen. När någon är så jävla sur och skriker på en direkt när han hörde att det skulle vara 71 ist för 56 som han ville betala. Och även om gästen ska vara i fokus så tycker jag att jag har rätt att stå upp för mej själv om han försöker trycka ner min värdighet. 

OM han hade sagt när han hörde att det inte ingår. "Jaha vad synd då" DÅ hade jag kunnt sagt att vi kan göra ett undantag för dej personligen. Däremot om någon är råförbannad innan som om han väntade att problem skulle komma upp.  Som om han alltid bruka tjafsa om det i de olika mcdrestaurangerna. För jag har aldrig sett honom på jobbet förut. Det blir som en principsak för mej, jag kan inte lägga mej ner och när han går personligt på mej då är han körd. Jag tror att han trodde att om han försöker trycka ner mej med hot om klagan och ta namn osv då ger hon mej nog kaffet.

NOOPE old motherfucker..... Fel tänk, sånt funkar inte på mej. Då blir det bara glöm det. Aldrig att jag ger mej i diskussionen.

Jaaa det var en lite incident under gårdagen. Haha jag blev riktigt förbannad men det har helt gått över nu för jag ska HÄMTA MIN NYA MOBIL IDAG !!!!!!!!!!!!!!!! WIIIIIIIIIEEEEEEE

Längtar till att få en ny fungerade mobil. Wiiie=)))))

RSS 2.0