2 Dagar kvar

Okej, jag har verkligen uppdaterat mej dåligt.. Men jag tror och med tanke på det som har hänt så har jag känt mej nere och inte i form att skriva ett inlägg. Nu är det alltså 2 dagar kvr innan jag åker till arlanda, på lördag smäller det. Få se om flyget lyfter som det ska eller inte. Jag hoppas allt går bra samt att jag inte virrar bort mej i doho som för övrigt ligger i Förenade arabermeraterna hahha om det stavas så. Jg måste nog google och se om det stämmer senare. Nu ska jag börja ta foto när jag är där nere. Jag funderar på att göra ytterligare en fotobok. Dock kanske inte lika seriös med så mycket skrivande men jag jag tänker att det ska spegla livet i Bangladesh. Haha eller bara om min resa. SKa fota as mkt nu när jag ska på det dära pampiga feta bröllopet. Det kommer bli såå niice;P

Oja fy vad trött jag är. Direkt efter jobbet hade vi möte i typ 1 ½ timme. Nu ser jag på american pie och ska käka lite naturgodis mums. Imorgon blire jobb och sen ska jag på bio med några kamrater från jobbet för att se "Clash of the titans D3" Jag tror den är as bra. Trots att det är dagen innan hinner jag umgås lite med folk innan jg drar, prata svenska och så. Tänk er inte en enda att prata  med svenska med under en hel månad, bara engelska. FÖrut det jag mailar eller skriver på bloggen. Kommer bli en utmaning. Om jag är sur på någon kan jag ju bara svära på svenska så fattar dom inte hehe. "Du är så jävla dum i huvve" med ett stort leende, ofta dom kommer att fatta då!

God night to all... haha måste ju börja prata eng redan nu fast i för sig, det gör jag ju med fanny på jobbet hela tiden såå.... ;)

Hare kram!

Älskade vän,

Mina tankar går ut till dej. Min kärlek försöker nå dej hela tiden. Förlåt att jag inte 24/7 kan vara med dej. Stötta dej, gråta med dej, prata minnen med dej. Du är en stor del av mitt hjärta och mitt liv. Jag älskar dej så sjukt mkt, det vet du. Att jag inte till fullo kan förstå din sorg, dina tankebanor just nu accepterar jag. Men jag vill bara att du ska veta, från djupet av mitt hjärta, att jag finns här för dej. När du än behöver mej. Den enda ansträngningen du måste göra är att ringa så kommer jag.

Trots att det känns om en brant uppförsbacke eller som att man kör i motvind så tror jag ändå att båten kör i medvind just nu. Han hade en enorm kärlek och det känner han. Han har nu fått frid från all smärta.

Äkta vänner är som ädelstenar, värdefulla men sällsynta och det är verkligen du,

Jag älskar dej!

Oroande

Med allt som har hänt i island så är jag lite oroad om resan till bangladesh verkligen blir av. Jag pratade med kibria igår och de var verkligen oroliga att jag inte skulle komma. Jag hoppas verkligen att kan komma, jag VILL verkligen dit nu. Jag saknar verkligen dom. Det finns inget hellre jag vill och efter jag snacka med dom så vill jag bara ännu mer. Han är bara så himla gulliga kibria. Han ba "Åh vi hoppas verkligen att du kommer, du tillhör familjen sara" ... God damnit! Varför måste det ha hänt just nu? kunde inte vulkanen väntat en månad? hahha


Ialf, besökte skohuset igår och det var mycket dåligare än vad jag hade väntat... Jag är faktiskt riktigt besviken, trodde det skulle va bra. Dock så hittade jag ett par tygskor som jag köpte. Kan ju inte vara i en skoaffär utan att köpa några skor hehe. Fast nästa år då ska jag önska mej presentkort på bianco. Där har jag híttat ett par sjuukt fina skor. Samt ett på nellys mode. RÅÅFINA !!! Damn i want them!

 
Nu vill mamma prata om en resa utomlands, dags att logga ut...

Sol

Vilket vackert väder det är idag. Sjukt härligt. Vakna vid elva efter gårdagens partajande, käka lite och drog sen ut med hunden för att hämta bilen hos frisse. När jag kom dit var hon och måns påväg ut på en promis så ag följde de sen lämna vi av meja för att sem gå hem till henne igen.

Vetni, jag ha nu skottat på ALLT på min balkong. Känner mej stolt över mej själv faktiskt. Och sen igår köpte jag en kalender, nu nu alltså, ska jag verkligen lyckas. Jag har aldrig genom tiderna lyckas att ha en usefull kalender. DEt blir oftast att jag skriver grejer efter de ha hänt eller precis när det händer. Jag vet, failed! Men nu har jag tänkt att det ska funka. Jag är ju beroende av min mobils kalender där jag lägger in allt. Varför ska jag inte kunna lära mej att bli beroende av en kalender på papper. Då försvinner ju inget om mobilen går  sönder igen.

Gjorde mej lunch. Hallon smoothie, mackor, torkade persikor och lite feta ost. Mums. Jag blev dock över mätt och ångra att jag käka så mkt.

En irriterad grej. Igår skulle jag beställa flyg till arlanda och tillbaka men då stod det att köpet medges ej. Jag vet att jag har pengar på kortet men ändå funkar det inte. Sen så försökte pappa med hans swedbank kort och det funka inte heller. Vad är problemet egentligen?? Jag måste ha ett flyg! Men jag bokade övernattning ialf på Park Inn 10 min från arlanda med bra buss förbindelse så det blir nog super. 725 kr med frukost. Billigare än rest and fly och detta är ju typ hotellrum. Wiie... Fast jag kommer ha as tråkigt eftersom jag kommer va helt ensam så hmmm.... fan får väl se hur det kommer att gå. Bara jag och min Ipod.

Nu sitter jag i solen med datorn. Eller kanske ska omformulera mej. Jag sitter med datorn i knäet, brorsans morgonrock som är för huvudet och dator för annars ser jag inget. Hahah jajja men solade lite när jag åt frukost så det får väl bli dagens solning. Nu hoppas jag på att vara svart imorrn när jag ska jobba. Vad tror ni, kommer det att hända? haha kanske inte men man kan väl hoppas.

Nu orkar jag inte mera, ska in och se på tv. After all, jag är faktiskt bakis....

Visum

YES YES.

Fick visum igår! Fan vad skönt, imorrn ska jag boka sthlm-umeå men jag måste sova över en natt. Shiit, tänkte inte på att det var valborgsmässuafton elr hur det stavas.. kul kväll känner jag.... Kommer skäkert bli en av de drygaste!

Nu ska jag sova och småäta lite godis från gårdagen, muumms!:)

SEGER

DIV 1 NÄSTA !!!!


Lat

Jag är så lat med att uppdatera. Jag vet egentligen inte varför men jag orkar bara inte..

Skickade in visumet i går så nu är det bara att hoppas på att dom godkänner det. Annars kan jag inte åka:( Ialf så ha jag haft två jobberbjudande denna vecka vilket har känns jobbigt att jag ha varit tvungen att tacka nej. Det passade helt enkelt inte in i mina planer just nu. Hade det varit för 3 veckors sen, då hade jag tagit det direkt.

Imorgon är det andra kvalmatchen. En enda poäng behövs då tar vi oss till div 1. Wiiee! Så nu har jag packat det jag ska ta med men självklart glömde jag köpa naturgodis som jag ville ta med mej.. kul..

Åh, vissa grejer gör mej så förbannad. Vissa människor alltså! I loose my mind sometimes. Jag fattar inte hur folk kan bete sej ibland. Obegripligt.

Glad Påsk på er!

Ta det lugnt nu och softa under påsken, ha kul:)

RSS 2.0