Åh denna snuva..

I'm losing my mind. Det är INTE kul att jobba sjuk. Har just nu rast och som tur har tessan glömt sin dator på jobbet så man kan sitta på internet ialf. Det finns som inte så mycket att göra då man har 1 h rast och nu vill jag ha min rast. OORkar inte inventera fy jag kommer vara klar 2 i natt typ. Sjukt jobbigt! Tur att man bara stänger en söndag varje månad ;-p

Jag är osäker på högskoleprovet. Undrar om jag ska skippa det, hmm vet inte, måste ringa imorgon.

Mitt huvud är en som en tjock dimma med tim konstant skrikande i huvudet. Såå känns det!! mmuuuhuh vad jag vill hem och sova..


Äntligen jobba!

Kommer bli råkul. Ialf roligare än att sitta hemma som jag nu har gjort i typ en veckas tid. OOoo tiden går fortare och fortare. Nu 2 veckor tills inflyttning samt ca 2,5 vecka until i'm going to PARIS .. Två grejer jag verkligen verkligen ser framemot.

Och vill ni veta en grej? Jag har faktiskt sökt 2 kurser på umeå universitet till vårterminen 2011. Fast jag vet inte om jag kommer in eller inte. Tydligen är en av dessa riktigt populär så osäker om jag kommer in på den. Om ni undrar vad jag har sökt så ska jag berätta. Som 1:a val har jag sökt Freds- och Konflikthantering 2:a Internationella relationer. Den första är på 30 p om den andra är en pytteliten kurs på 7,5 p typ. Men jag vet fortfarande inte om jag ens vill börja plugga. Dock kände jag att det gör ju inget att söka, man kan ju bara tacka nej om man inte känner sej motiverad.

Sen så är tanken att jag ska göra högskoleprovet men mer och mer börjar jag känna mej osäker. Jag har gjort lite från andra års och fy vad dålig jag var. Jag vet inte om jag vill göra det och sen så kommer det in i systemet och f.o.m när man söker utbildningar ser alla det. Så hmm... börja få kalla fötter om jag säger så.

Sen en fråga bara: Ser jag ut som någon som alla tror att man kan dumpa grejer hos och be mej rensa upp åt den? Jag menar, lös era egna problem. Jag är less på att behöva vara någon medlare överhuvudtaget. Så låt mej vara ifred.
(När det gäller mina närmaste så lyssnar jag hela tiden, detta gäller dom som jag knappt känner men ändå anser att jag ska lösa deras problem)

Om ni har lite tid över kan ni alltid gå in på http://www.photomasters.blogg.se och se på fina bilder, senast nyhet från Italien ;)

Ciao bella

Muuuhuu

Fortfarande dålig. Jag hoppas hoppas hoppas att jag blir bättre på några dagar så jag kan jobba på fredag annars skulle det suga balle........................................

Försöker sova men ja kan inte andas ordentligt. Så nu kollar jag på gamla bilder och funderar på det förflutna och även på framtiden. Vill jag plugga, vad vill jag börja plugga. Det finns ändå många program som skulle vara kul att läsa. Kollade igår utbildningar men det är svårt.


Kan man inte alltid vara brun och vara utomlands, saknar värmen!

Woops 10 okt

Tiden går fort. Antingen för man har så roligt, tråkigt, surt eller bara stressigt. Vad som har påverkat mej? Hm. Det kan mina kompisar säga. Hur som haver så är jag grymt grymt förkyld. Det skulle inte förvåna mej om mitt huvud sprängs när jag sover. Jag har ont i huvve när jag står upp, sitter ner, ligger ner. Min hals bränner och jag kan knappt äta något. Var hos karin på buffé och med sån god mat var det verkligen jobbigt att käka. Mina halsmandlar känns som de är 5 dubbelt så stora och gör så ooont! Det känns även som någon har stoppat en strumpa i min öron. Plus den jävla snuvan. Ingen skön känsla. Jag kommer inte kunna jobba imorgon, thats for sure. Men det irriterande är att jag verkligen behöver jobba. Alltså jag säger det inte bara för att utan att jag behöver verkligen jobba!! Jag behöver bli distraherad av något. Så vara hemma kommer inte vara kul. Jag är faktiskt förbannad på att man blir sjuk. Varför blir man sjuk för?

En sak undrar jag, hur definierar man lycka? Hur vet man om man är lycklig, egentligen? Är det människornas arv att vara lycklig. För om jag kollar runt med de flesta jag känner. I mina ögon är det inte många som är lyckliga. Alla, även jag, har sina problem. Men är då lycka ett liv utan problem, utan drama? Vilket tråkigt liv det skulle va.. Eller är man så pass scrud up as a human, att man inte vet hur riktigt lycka kan vara? jag tror att kanske man aldrig kan vara lycklig, utan man är mer lycklig under några ögonblick. Det kan åka bort närsomhelst men kan även kommer till en när man minst anar det. Att man borde ta vara på dessa få ögonblick som inte händer ofta tror jag är väldigt viktigt. UFff, varför pratar jag kojja??? Hahahah Jag måste vara väldigt sjuk  .....

XOXO

RSS 2.0