Födelsedag

Nu är jag 20 !

Tack alla för uppvaktningen, det var underbara presenter och underbara personer som kom. Om taheri kan skicka bilder så skulle jag kunna lägga upp från fredagen.


Igår var vi ute, jättekul. Saker händer, no more comments;)

Söderviken

Idag blev det bad för hela slanten, i södervik. En heldag med taheri, riktigt kul! Solen sken för det mesta ialf men det är som ingen riktigt värmen, saknar 40 graders värme med 27 grader i vattnet. Men det gick väl skapligt okej att bada. Det var ganska mkt barnfamiljer där eller snaarare bara. Och jag gillar barn, jag gör det men när de springer runt en så sander yr på en hela tiden blir jag liite irriterad på dom. Typ när de gungade och det bara flög sand på en, kul barn. De fattar ju inget.

Förutom det så var dagen riktigt kul!! Kul att vi är fortfarande är grottmänniskor hahah!! (bara sara fattar ;P )

Ikväll blir det nog inget speciellt, ska nog bara chilla hemma. Har inte så mycket lust att hitta på något.

Have a nice night everyone and remember,

Keep it real ;)

Holla holla

...At you boy!

Fatta hur skönt semester känns. Ja vad kan jag säga om turkiet? Det förändras varje år vilket jag är riktigt glad över. Men samtidigt känns det sorligt. Alla byter platser med varandra. Men jag vet så är livet där.

Ialf så kändes pengarna värt det. Det var värt pengarna helt klart.Det var så himla kul att träffa sabrina, luna, mehmet, gurkhan, can, or och alla.... Vissa andra kanske det inte var superduper kul att träffa men jag blev ändå förvånad. Förvånad att folk faktiskt kan förändras. Hmm... ny info för mej.

Men what the fuck man??

Som vår vän ozzy sa "Keep it real, keep it real" Hahah karin kom ihåg det hahahha!!! Jaa fy fan vilken rolig kväll det var, jag tror det var ca 1 år sen jag blev så jäkla full. Riktigt skoj! YOu are so funny canim!


Ikväll blir det kanske rex om alla är taggade, hoppas det ialf!:)

My new motto,

Keep it real.

Turkey

Hejsan alla fına svenska mannıskor som ar hemma ı regnet!

Det ar alltıd sol och varmt, jag svettas som ett jakla as! Inte kul men jag ska lova att klaga, det gor jag ınte heller. Under veckan har vı varıt pa stranden typ hela dagarna fast jag ar ınte brun och nı som kanner mej vet att jag ınte ljuger. Det ar varmt jaa men da blır det att man lıgger ı skuggan hela tıden. Jag vıll ju ınte svettas mer an vad man maste. Vı ater gott  men det rolıgaste ar ju att man far traffa gamla vanner som man ınte har sett pa ett ar. Sıtter med sabrına nu ı ınternet cafe.. Idag var vı pa aqua park men det har varıt mulet hela dagen, sjalvklart fortfraande varmt men anda. Vıll ju ha sol sısta dagarna.

Imorgon blır det sol sol sol.Hınner nog sola pa lordagen ocksa fast man maste ju saga hejda till alla det bruka ta sin tid:P

I am so stupied. Ofcourse ı forgot the camera AAAHH!! blır sa javla sur pa mej sjalv!

Nu ska jag dra harıfran och ta en dusch skulle jag tro behovs hehe:)

Seee ya!

RSS 2.0