sista dagen på året 2009

Taggande?? Snart 2010. Ännu ett år av skandaler, skit, glädje och skrattanfall?

Jag tänkte vara lite sentimental och dra året som nu har varit.Hur Saras år har varit.

Det börja med en skolless tjej som knappt kunde vänta på att gå ut. Jobbade aset av mej samt skola och innebandy. Sket väl i skolan egentligen utan prioterade de andra två punkterna. Men vad kan man begära av någon som har gått 12 år i skolan? Jag höll på med projektarbetet som fan i mej BARA fick vg i. Jag blir sur nu bara jag tänker på det. Jävla monica. Resterande av vårterminen är en bluurr för min del. Tog mej igenom det genom att tänka på sommarens äventyr.

Och det är väl nästa kapitel under året. Turkiet. Vad kan man säga. Jag och karin bestämde oss redan i september -08 att vi ska dit igen, men längre. Vi kollade upp hur länge vi skulle kunna vara där utan och lite olika alternativ. Under mars bokade vi en charterresa på två veckor. Ifall vi inte skulle kunna hitta lägenhet eller jobb hade vi ju en flygstol hem. Men det blev inte fallet. Ca efter en vecka träffade vi vår blivande chef som vi jobbade för i lite mer än en månads tid innan vi la av med det av olika anledningar. MEstadels för vi orkade inte och ville bara slappa och ha semester. Vi hade ju pengar så det räckte. Så vi solade, slöade, sov, festade, träffa kompisar och drack te under dessa dagar. Summerat i en mening. Te drack vi säkert 10-20 koppar per dag beroende på vilka kompisar vi träffa osv. Vi lärde känna nytt folk och det känns att vi kommer vara kompisar livet ut så det känns riktigt roligt.

Vår viktigaste läxa som lärde oss i turkiet är nog att man ADLRIG ska generalisera ett folkslag. Alla är individer och bara för man är ifrån ett land, har en speciell tro så ska man inte dömas. Vi mötte så himla fina personer i turkiet.

Sen andra läxor vi fick lära oss är att alla har två ansikten. När man ser det rätta ansiktet av den personen, då vet man verkligen vem den är. Man ska inte alltid lita på första intrycket.

Sen fick vi en sak bekräftat. Vi är sjukt starka personer, vi klarar oss själva med bravu. Jag har svårt att hitta en liknande kombination som jag och karin. Vi är så sjukt olika samtidigt himla lika. Vi kan mycket, man måster bara kunna lita på en själv. Ha tron att man klara av.

Det tredje kapitlet av året är nog tiden efter resan. Jobba, jobba, träffa kompisar, innebandy. Att komma hem kändes så konstigt men man har ju hittat rutiner men jag känner att jag är inte samma person som jag var innan resan. Jag har förändras. Dock inte till det sämre, tro jag ialf hehe. Jag kan väl säga att jag är med hårdhudad nu.

2009 återupptog jag en kompisrelation som har visat sej varit den mest underbaraste saken jag ha gjort under hela året. Jaaa frisse, det är du jag menar. Jag vet att vi så många gånger ha sagt, varför blev vi inte kompisar tidigare och jag fattar det inte. Det är sjukt vad glad jag är att jag har dej. Du finns i mitt hjärta alltid och jag kan verkligen berätta vad jag vill och du håller tyst. Du är bara helt underbar! Det finns ingen som du.

2009 "fick" jag även kontakt med två andra underbara människor som jag först var en kompis kompis till. MEn nu har de kommit mej på djupet och det är sjukt nära kompisar nu. Arab-sara och jenny. Jag är tacksam att jag fått lärt känna er och det känns som vi alltid alltid kommer att vara sjukt nära kompisar. Ni är lätta att snacka med och jag vill verkligen att ni ska veta det.

Karin, känn dej inte bortglömde nu. Du vet allting hur jag känner för dej. Läs bokens första sida så står det allt jag känner och jag menar varenda ord. PUSS

Såå.. för att avsluta detta år ska jag säga. Jag har haft ett år som inte har liknat något år förut och gud vad glad jag är att det har varit så. Jag känner att jag har växt som människa. Jag vet vad jag vill (i vissa fall) och om jag bara vill så kan jag. Jag har fått en insikt om mej själv, att vara nöjd med den man är. Inte gnälla, tjafsa om hur man kan se annorlunda ut. Den perfekta människan finns inte, just för att den är perfekt. Och det är det mesta underbara med människan. Den har brister och gör misstag. Det är mänskligt. Av varje misstag lär man sej något, för det mesta att inte åter göra samma misstag igen. Då ändrar man sina vanor för att förhindra det. Och varje misstag måste göras av personen i fråga eller av vänner i närheten för att man ska lära sig. Gör man samma misstag igen och man vet inte hur man ska ta sej ur finns alltid ens vänner till hands. De guidar en och även fast man kan bli sur och det känns som de bara kritiserar en så gör dom det enbart för din skull inte för någon annans. De vill hjälpa dej på traven så du inte faller ner i gropen igen. De vill bara se dej lycklig.

De närmaste du har, släpp dom aldrig.

Gott nytt år allihopa och hoppas 2010 blir minst lika bra, om inte bättre än förra!

morsning korsning lortar

Här är jag. Gissa vad jag ska göra om en timma? Bowling, jag tror det var minst ett år sen jag bowla. Det blir med frisse, filip, robin och troligen hans tje. Det kommer nog bli kul. Kom just hem från musköten. Ha haft träning från 16.30-19. Före det har jag bara slappat, gått ut med hunden och sett "scrubs" på datorn. Bara en chilldag, känns sjukt skönt. Taheri skulle egentligen komma men det blev inte av. I för sej träffade jag ju henne igår hehe.

Måste bara kommentera. Jag zappade och ser just nu på  ett program som heter "Dagens Man". Asså det är sjukt vad tjejerna pinsammar ut sej. Först var det en kille som alla tjugo tjejer sa nej till. Nu är det en annan man och vissa tjejer dregglar verkligen över killen. Han verkar vara en stekare men fan vad alla tjejer kommenterar "Oh vad snygg du är", "Ta mej, skit i dom andra", "Åh det är så varmt nu, jag tappar rösten" osv.. Heeelt sjukt !!! OMG verkligen. HAHA..

Det är pinsamt hur svenska flickor kan bete sej.

Snart ska jag hämta upp mina bowlingkamrater. Måste bara göra mej klar innan...


god damnit


Min lediga tid är kommen

Nu kommer mina tolv lediga dagar. Det känns sjukt skönt. Nu ska jag vila upp mej och bara chilla. Eller om jag känner mej rätt blir det mer fart än förut. Även om jag inte planerat något så kommer det att bli mkt. Nyår kommer sen dra jag till övik i 3 dagar. Då är det cup som gäller. Vettni hur lång tid det var sen man var på cup?!?! alltså en en cup som paradiscupen. Åh vad jag saknar den gamla tiden då man åkte iväg på massa olika cuper. Fan vad roligt det var!

Nu sitter jag och ser "the rock". Inte så himla bra men en okej film att vila ögonen på när man är framför datorn. OOo gissa vad jag ska göra imorrn, sova tills jag vaknar. Inte känna att jag måste upp en viss tid. Alltså som.. Som jullov kanske... häärligt. Sen blire jobb hela långa våren.

Imorrn har jag 2½ timmas träning med små tjejerna. Känns taggande hmm... joomen det gör det juh, snart äre ju cup!=)

Jajja, tjolahopp tjollahej sweetys

Dagen går

Jag gick upp tidigt. Vilket var skönt.

Snart ska jag ta bussen till stan, färga ögonbryna och sen dra till jobbet. Känns sjukt drygt att jag måste släpa alla jobbarkläder med mej dock. Det är så tungt. Att man hinner prick 12 om man tar .23 bussen? JOo det borde man.

Kom hem halv tolv igår kanske. Skulle skylta om på jobbet men det tog ett tag innan vi hitta öppningen och fick upp själva låset så vi kunde byta skylt. Nu är det klart ialf. Ikväll hoppas jag vi blir klar i tid och det tror jag också. Det är ju inte jag som stänger kök hah.

btw så ska jag säga att jag ha verkligen inte fantasi som rubrik. Jag vet aldrig vad jag ska skriva där. dEt blir bara as dåliga rubriker men men whatever ;)



synes


Long time ago,

var det... Har faktiskt varken haft tid eller lust att vilja skriva ett inlägg. När jag väl ha kännt att jag kan borde jag sova ist heheh typ som nu. Jag har nu varit ledig i 2 dagar vilket har varit enormt skönt och längtar till min 12 dagars ledighet.

Julen har varit bra, fick det jag önska mej och mer, alltid trevligt. Jobbade julafton vilket inte var kul. Jag skäms att så pass mkt folk var inne på donken den 24:e. Och det var familjer också. Nä jag förstår verkligen inte det. FYY på er. Var hemma som vanligt folk. Jaa, förutom att detta har varit mycket med kompisar och även om man inte planerar något av dagen som typ idag. Har den ändå varit fullt upp men olika saker. Vakna vid halv ett, börja krångla med datorn för det är ngt skit som jag ska ladda hem men som inte ha funkat. Sen åkte jag till media markt för att hjälpa taheri med att hitta en dator. Försökte vara så hjälpsam som jag kunde, vet dock inte om jag lyckades hehe. Släktmiddag som är liten av en tradJition då farmor bjuder hem släkten på påterstek elr hur dte nu stavas. Så stavas det ialf inte men jajja orka. Sen åkte jag till frisse för att bla hämta cyklen. VI for förbi karin, lånade en film och drog hem sen till mej för att titta. BRA film, verkligen. Vi blev as sura och irriterade på den sjuka störda tjejen i filmen. Sen så vi på det roliga programmet Det okända och snacka om övernaturligt. Sen skjutsa jag hem henne, vi satt dock i bilen och prata ett ganska långt tag men nu är jag hemma ialf. ¨

SOm ni kanske ser så försökte jag och frisse fixa till bloggen, eftersom är bättre än mej bad jag om hjälp. Vi blev konstant sura och jävligt irriterad när grejer inte funka eller vi inte fick till det. Den ser väl okej ut, jag ska försöka bättra den lite grann men den se så himla mkt bättre ut nu än innan.

Ja egentligen skulle jag vilja skriva mer men jag borde sova, ska faktiskt jobba stängning imorgon.

natti natti små gullitussar


Dagen med frisse...

 
  


Först gick vi på stan, shoppa dom sista julklapparna men sedan blev det ändå mest till mej själv. Klännig på julafton, skor till nyår, shorts till nyår, 2 receptböcker och doftpåsar. Mellan detta blev det lunch på easten palace. Väl hemma åkte vi och sa hej till hikmet, baka bussebullar och pratar om saker. UNDERBART!

tjohej leverpastej

Seger och serieledare efter halva serien..

Så ligger det till. Vann idag med 1-6 över thorengruppen. Det kändes ändå rätt stabilt under hela matchen fastän det var fart hela 60 min och man kunde aldrig slappna av riktigt. Jag spela back med elin och det gick väl okej, vi känner ju varann rätt bra så man vet vart den andra är. Man behöver aldrig oroa sig utan hon finns alltid där. Fast lika många utvisningar fick vi, hela 6 st. 2 pers fick 2x2. Det gick väl hyfsat en sån här match eftersom vi ledde men skulle det ha stått lika så hade det nog inte varit lika skoj. Men som vanligt så är det grymt grymt svårt att göra mål på våran box. Den är sjukt bra.  Så vi ligger som seireledare på 34 p, vindeln 33 p antar jag. De mötte en dåligt lag. Sen thorengruppen på 22 p. Så ser topp 3 ut för vårsäsongen.

SKa börja jobba idag 15.15 måste börja dra mej snart ändå. När jag åker 30 min innan blir det stressigt med att byta om osv. Som igår, då kom jag ändå i tid men jag tänkte att jag skulle gå förbi statoil en snabbis och när jag kom så fick jag stå i 10 min väntekö för att någon dumjävel vägrade ha en biltvätt med borstar för att det kunde skada bilen. Han som jobbade där sa klart och tydligt att så blir det inte men han vägra lyssna. Tillslut fick han känna på borstarna och då ba "OKEJ då, jag tar väl med borstar då!". Korkad gubbe !!

Näe måste förbi ica innan jobbet, måste nog dra nu..

See ya, don't wanna be ya  HAHA

En veckan med konstant jobbande.

Kom hem för ett tag sen, duscha och ska nu i säng. Jag har inte tid att skriva i bloggen för tillfälllet men ska göra mitt bästa. IDag rullade jag köttbullar med farmor. Kom till henne vid elva snåret och var där tills jobbet skulle börja. Fick lunch där, korvstråganoff och ris gott! ;D SEn stängnig 14-23- Fast relativt slappt från början, hehe efter en timmas jobbande fick jag 1 h timma rast. Och vid 7 fick jag ½ timma så lång och sköna raster, mkt uppskattat! =) Jag fattar inte varför folk  väljer att komm 2 min i 22 och beställa. Inte nog med det utan dom ska sitta där och käka. MEn snälla ni, fattar ni inte att vi stänger kl 22? FÅr man vara i en affär efter dom har stängt, knappast. Varför på donken då?? DUmma människor. Man måste ju använda skallen.

Stängde kök och det blev andra gången f.o.m maj i år. Alltså ingen rutin gällande det precis. Jajja gick väl ok ändå blev ju klar innan elva ialf. Ngt att va glad över;)

I veckan har jag jobbat varje dag och har även stängningshelg i helgen. I måndags 08.30-12, tis 08.30-14, Stängning 14-23(idag), tors 09.30-14.30, fre 14-23. Lör 15.15-23, sön 15.15-23, mån 14.23. JAAA dödar-vecka kan jag säga. ALltså 4 stängningar i rad plus den idag. Niicee... elr?:O

Hehe nu måste jag sussa ska väl upp snart. Ibland känner man bara FML. JA helt klar FML.... 


Lagfest fredag

Blev sjukt kul. Vi var först vid holmsund, hade hyrt badet. VI badade och hade kul sen drog vi till johnels och hade fest där. Vi hade olika tävlingar och uppträdanden. Mitt lag vann inte dock.. vilket var synd men vi kämpa på bra. Vi skulle ha vunnit :P

Har inga bilder att visa men ska försöka fixa ngr som jag senare kan lägga ut.

Idag fyllde brorsan år. 13 bast. Rätt många ur släkten kom ändå. Dom dök upp vid 4 snåret och innan det har jag hunnit vara på forslunda marknaden och träffat en del folk. Sen drog  jag och mandis till stan och köpte julklappar. Så nu har jag väl handlat det mesta, känns bra.

Ikväll ska jag till parvel och ha lite kul. Men kvällen kommer väl bestå av tv, snacks och lite annat kul.

Åh, sitter och väntar på att maten ska bli klar, är as hungrig. Eller egentligen kanske jag inte är så himla hungrig men när man känner matlukten så vill man bara ha mat HAHA. Eriks favvo typ, jag gillar den också så det kommer nog bli gott. Match imorrn, TAGGA !!!!

so long suckers

Jaa, tjat om denna årstid.

Denna årstid är helt klart värst. Har aldrig känt mej slutare i kroppen som nu. Det är insane. Jag låg från kl halv 3 till kl 5 bara helt död. Halvsov typ. Skulle köra och hämta körkortet idag men det blev inte av. För slut. Ska träna idag och förhoppningsvis går det väl bra. Jag vill ha ljus, sol SNÄLLA. Det är grymt jobbigt, jag tror aldrig att jag ha mått såhär dåligt BARA pga av vädret förut. Kanske jag blev van med den starka sol som turkiet gav, vad vet jag. Skulle jobba idag 09.30 men hur vet jag inte, men ialf jag hade fått för mej att jag skulle öppna. Så jag drog dit halv. SÅ jag fick dryga ut en hel timma på jobbet. Det var sjukt irriterande. Hade annars fått en timma mer i sömn. Sen fick jag sluta en halvtimma tidigare. Hade värsta korta passet så det typ ännu kortare. Var väl rätt skönt ändå... Kände när jag var påväg hem, när mna börjar slappna av, att man vill bara hem och sova.

JApp, ska ut med hunden nu. VIll inte men antar att jag måste, ingen annan kan tydligen göra det. Sen kanske baka lite mer erik. Han ville baka rocky road. Det tar väl 15 min elr dyliknade så det mm är goottt!! :)

(Sara)

Tandläkare IGEN.

När ska denna hemska besöken sluta?. Jag är grymt less. Förhoppningsvis blir det inge mer på minst ett år. Fy vad ont det gjorde idag, mer än förra gången. Det ila hela tiden och dom ba "Är bedövningen bra?" Nä ville jag skrika men som man är så säger man bara "jaa, det går bra". Ofta man vill medge att man har ont så det gör ont i hela kroppen typ. For och handla sen för veckan som är kvar, tog en sväng med hunden och sen dog framför tv i några timmar. Åkte för att hämta frisse, vi körde runt lite sen hade jag tid hos doktorn 14.00. Fick bara ett papper som jag REDAN har gjort förra året. Men ooj dom måste ha tappat bort det. Ta mätningar på lungkapaciteten igen i två veckors tid, morgon plus kväll. Det är så fruktansvärt drygt. Jag hade redan gjort den en gång, måste dom vara dumma och tappa bort det resultatet. Sen så sa han inte så mkt. Jag fick ta ettt blodprov och sen ska han höra av sej om en månad alltså två veckor efter jag ha lämnat in resultatet. KuL! Jag är lagomt irriterad. Efter den irriterande besöket peppa frisse upp mej innan jag skjutsa hem henne och for hem för att invänta min fader. SKa kör han till ishallen. Men därifrån blir det stressigt. HAn ska vara där 5 men jag ska vara 5 på musköten, har träning med tjejerna. Sen ska jag hämta mat och mej och brorsan och sen hem. Stressigt!

Men sen ska jag chilla hela dagen, har öppning imorrn. 08.30-14 tror jag. BLir väl rätt okej :)

Kanske blir något tvprogram idag, brukar aldrig hinna se på tv.

Puss

Helgens nytta och nöjen



Jag kom precis hem från veckans match, vinst med 2-12 niice! Det var ett sjukt sopgäng vi mötte. De var verkligen inte bra. Man kankse inte ska skriva så om motståndare och det brukar jag inte heller göra men jag måste få skriva sanningen. Det var inget topplag vi mötte, nää tvärtom. Däremot ska dom vara glada att de har bra målvakt annars hade det blivit säkert 10 mål till... Inge snack om saken, vi leder fortfarande serien.

I fredags träffades jag och frisse vid 8 snåret efter jag hade slutat. Handlade inför lördagen då vi skulle julbaka och traskade hem till mej för att titta på det roliga programmet "idol". Jag tror att det var min tredje gången jag såg idol. Men visst har det gått segt, jag trodde det skulle vara över för längsen. Det var väl okej och i för sig missade vi typ allt förutom sista låten tova sjöng. Och utröstningen då. Det bästa med kvällen var dock efteråt. Då vid tjugo i tolv skulle jag följa med henne hem. VI gick och sa jamen vi tar en lite promis eftersom jag börjar 09.00 så behöver jag inte gå i säng så himla tidigt. Vi gick och prata och när vi sa hejdå så kollade jag på klockan och den var 01.52 ?!?!? jag ba va?!?!? tiiden hade bara gått så snabbt. Haha så det blev inte så många timma för mej den natten.

Lördagen gick bra och jobba dock var det sjukt mkt folk som kom vid tolvsnåret kanske och höll på typ tills jag slutade halv 5. Det slutade aldrig komma folk. JAg drog mej hem, väntade på att frisse skulle komma så vi skulle baka. Hon dök upp vid 7 tiden så vi gick en promis och sen vid 9 kanske, tog vi oss i kragen och bakade rockey ngt .. Det var gott men extremt svårt. VI fick kämpa hahaha! elr? Gjordes på ca 10 min och sen satt hon och hjälpte mej med utorrent och ladda hem osv. Vi har även gjort en fotoblogg, som vi ha pratat om det. http://www.photomasters.blogg.se Vi ska försöka lägga in olika bilder så mycket som möjligt. Vi får se, jag hoppas det kommer gå bra.

 HAHA vårt julbak!

En sak, fatta att det bara är 3 v kvar till jul? Jag ha inte hunnit julshoppat ngt överhuvudtaget. Det är sjukt vad stressad jag är. Från jobbet får man typ aldrig ledigt men faktiskt, faktiskt, nu till veckan har jag det slappaste schemat ever. Ledig 4 dagar, egentligen bara 3 men måste till doktorn pga astman och tandläkaren IGEN. På samma dag, kul va? MEn leedig vilket är såå så grymt skönt. Men då blire stress och mkt på stan. SKa hitta den perfekta julklappen till alla jag köper till. MEn papsen är så svår att veta vad han vill ha. Köpte en ny innebandyplatta men vad ska man ge någon som inte vill ha ngt??

Nu ska jag käka innan jag börjar jobba. Hare gott och hoppas alla hade en bra helg för det hade då jag! 


CHoose

"You wanna make me.
Choose you wanna make me choose,
You got to show me something now
Why I should be with you ?!."


Vilken skön dag jag har haft. Jag vakna av mej själv tjugo över 9, hade ställt klockan på halv tio. Åt frukost i lugn coh, läste tidningen och sen tog jag en sväng med hunden vid halv elva. Det var sol och kallt. Ville ta med kameran men jag hittade inte fodralet. Det ligger väl någonstans i huset men orka inte leta så noga, ville hellre hinna vara ute med meja een stund. Jag var tvungen att klä på mej, tog tjockbyxor på mej. Sen gick vi med solen framför oss, ner till älven och njöt av naturen. Vi var ute över 1 ½ timma och sen vare bara att lämna hunden ocg dra iväg till frisören. Det blev väl inte så mycket skillnad precis men jag klippte upp det. VIlle bara få bort en del hår som egentligen redan har dött. Jag ha ju som sagt inte klippt mej på 6 mån så det var ett tag sen. Då klipptes även det ljusa bort så nu har jag mörkt hår igen. Jag vet inte vilken färg jag mest gillar men. Hahah okej SÅ stor skillnad är det ju inte, det är ju fortfarande samma färg. Men det solblekna från turkiet är bort. IAlf så efter det gick jag en snabbis på stan ca en kvart och sedan till bussen för att komma hem. När jag kom hem så gick jag en snabbis med meja, var huur kallt som helst och jag orka inte klä på mej. Sen har jag sett på tv tills middagen.

Gott med tomtegröt, mums!

Nu sitter jag här och skriver ett så roligt inlägg och lyssnar på min braá musik. Uf, jag blev as trött just nu men för övrigt känt mej utvilad under dagen. MEn antar att jag känner mej seg för att jag egentligen inte ha gjort något idag. 

JObb till helgen (wiie) (AHH!!) true or dare question. Which one is my true respons? (Wiie) oor (AHH!!). Den som gissar rätt kan få ett pris av mej men jag säger inte vad;)

SKa iväg på träning om någon timma kanske, har något möte med laget. Tagga match i helgen xD


Himlen är oskyldigt blå

EN vacker sång av en underbar sångare

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.


Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.


Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.

Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå


Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.


Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå

Life's a bitch then you'll die...

Är det många som säger men det är feel, eller enligt mej ialf.

Life's a bitch. Death gotta be easy cuz life is hard.

Det är så det är...

Nu när det är avklarat så kan jag fortsätta med inlägget. Jag har ialf avklarat jobbet och träningen för dagen. Jag kan då säga att tandläkaren var INGEN höjdare. Plus att jag ska dit den 9:e igen för att hon såg en annan lagning som hade spruckit tydligen. Och det måste ju göras innan det året jag fylle 20. Fan vad gammal man börjar bli. Fatta att jag fyller 20 nästa år. Det är heelt sjukt. Gamla kärringen är jag snart, fy oxå! Fast det är nu man ska leva som det inte finns någon morgondag. De är nu man ska visa världen att här är jag, på olika sätt hehe.. Bli president i USA eller resa igenom Kanada och säga hej till alla medborgare, jag det kvittar. Man visar sej ialf för världen HAHA. Kanada.. var fick jag det ifrån? Typ det sista stället jag skulle vilja åka till. Det verkar så tråkigt där, vet inte varför jag ha fått det intrycket men. Så är det.

Läste i dagens tidning om att USA skulle skicka fler trupper till Afghanistan. Om det var 30 000 pers till eller nått i den stilen. Det är grymt mycket folk. Överhuvudtaget att skicka fler folk dit. Riskfullt. Inte populärt heller. Fast när man har fastna där så kan jag förstå att det är svårt att ta sej ur det bara sådär. Som Hilary lovade att ta bort alla trupper därifrån men grejen är den att de behöver ju USA:s hjälp för de har inte tillräckligt med folk som kan krig bra. Haha nu lät det värsta barnsligt men ni fattar vad jag menar. Kunnandet. Däremot stödjer jag inte kriget, näe jag vill att alla trupper ska bort samt i irak, iran osv. Jag säger bara att jag fattar att det kan vara svårt att bara skicka hem folk sådär. På en knäpp. Alla måste ju hjälpa till och agera om man ska sträva efter fred i världen. Om man vill ha bort USA därifrån måste andra länder kanske ge förslag hur de kan hjälpa till så USA kan ex skicka hem 10 000 soldater eller så. Visa andra det, har de ju inget annat val ju.

If I had one wish, you'll be my boo..

Gissa när jag ska upp imorrn?? 06.00 !!! Börjar jobba 07.00. It's sick man, it's sick! Så oops, kanske måste sova nu. Det ändå 2 h innan jag somnar meeen....

sov sött

RSS 2.0