Trött och klarvaken

JAdu, vad kan jag säga? Att jag är trött kan vara en grej. Kanske inte intressant men.. att jag inte kan sova kanske är kulare. Ialf för ni som gillar sarkasm. Fråga inte varför.

Kom hem från träningen trött som ett as. Duscha och nu sitter vid datorn. Ska på fucking tandläkarn imorrn. Hatar tandläkaree. Finns knappt som är värre. DEt ilar och dom bryr sej inte att det gör ont. Det är inte som man klagar precis ojj det gör ont. Nä, man biter ihop men hon borde väl fatta att om man trycker ner en hand i ens annan mun med massa utrustning och skit, att det gör ont. Det fattar vilken vanlig någolunga vettig människa. Varför kan inte tandläkare göra det? obergipligt. Därför har jag bestämt mej för att sluta gå dit. Nu men inte mer. Det kostar ju oxå. ORka pejja för att det gör ont. Måste ju tänka smart!;)

JAg vill ialf ha roligt nu. Inte just nu i denna stund men just nu i livet. Eller... så känns det ialf. Fast å andra sidan, när VILL man ha tråkigt?? hahah ofta.. Jag kolla igenom några bilder från bangladesh och åh vad jag längtar tillbaka. Jag hoppas verkligen jag får träffa dessa underbara människor igen. Men jobbet hindrar en att resa fast samtidigt ger det ju en inkomst. Så det är blandade känslor. Jag har kommit på att jag skriva om samma skit hela tiden. Hur kul är det på en skala? SÅ jag ha kommit på en grej jag ska testa. Varenda inlägg ska ha en  topic från tidningen. Fast.. hehe då måste jag ju börja läsa den också. Inte bara en dek utan hela. Åh vad jag gör det jobbigt för mej men JOO jag SKA testa det. Det bestämmer jag just nu i denna stund. Fast jag kommer säkert skriva samma skit. Bara det att jag kopplar samhällets problem med mina egna. Knappast något nytt kanske men jag ska se om det blir bättre inlägg, samt varje dag. Som nu skriver jag bara då jag ha lust och tid.


Vetni vad jag ha tänkt på. Varför ska man alltid komplicera grejer? Kan inte en sak betyda vad det just ÄR. Inte tänka på att det kan symbolisera det och det och det osv. Och skulle inte livet bli lite lättare om man levde så. Att inte övertänka så mycket. Detta är mesta för alla tjejer. Vi är duktiga på det. MEn killar är ju koko i bollen sometimes. Det är bara att konstatera. Inget ont mot er men joo ibland är det så.

Ja så är det. Killar är skruvade och tjejer är övertänkade. Båda två kan vara too much ibland. Undra om man kunde hitta någon balans eller så? Kan man uppfinna en hjärna? Vetni om någon har gjort det? FAn vad coolt annars. Om man kunde det. Visst skulle det väl sluta med att mänskligheten dör ut och uppfunna hjärnor tar över världen men ändå. Nu börja jag tänka på, åh vad heter han?? frankestein eller dyliknande. HAr ni sett filmen, alltså den gamlaste? SÅg den i skolan ngn gång, bra ändå. Sätter ihop en människa av döda kroppsdelar. Bra film. Rekommenderad av mej.


Fast det klassiska är kära troja och gladiator. That's two classics you have to see. And you can see them over and over and over again.

Ajja, sweet dreams all of you... Akta så ingen demon kommer på besök bara!;)


Näsan, är den nödvändig?

Jag har funderat, kan man inte skippa näsan? För mej är den alltid problem. Jag blir ofta förkyld och då sätter det stopp i näsan. Jag ha problem med bihålorna och allt. Kan man inte bara ta bort den och andas genom munnen? ELLER... ha ett hål som ser ut som en näsa fast egentligen INTE är det. Hmm.. jag borde bli forskare eller tänkare. Jag har så intressanta tankar och idéer eller hur? ;)

Kvinnor och män är verkligen olika. Tänk om vi skulle byta med varann en ENDA dag.. vem tror ni skulle hålla ut längst? Inte för att skryta eller så men jag tror på tjejerna. Jag tror inte att männen skulle kunna deala med problem som vi har. Ta mensvärk exempelvis. en på jobbet hade läst en artikel där man stimulerade en mänsvärk för killar, fråga mej inte hur. Ialf så den som höll längst klarade ca en tredjedel av en kvinnans mensvärk. Den första däckade efter en tiondel. ÄR män verkligen så veka?? Hmm.. vet vem. Det jag ialf kan säga är att män skulle nog ha det svårare att överleva som en kvinna än tvärtom.


Vad är problemet med mej?? Ofta detta är intressant att läsa. Haha då ska ni bara veta vilka tankar som går igenom mitt huvud varenda dag. Jaaa.. ni skulle bara veta!

natti natti mina små kära vänner,

sweet dreams

eeh nada

är mitt nya liv. Inget händer, bara rutiner. Kul va?

Ska jobba idag men bara kortpass, blir nog rätt okej. En del folk eftersom det är torsdag plus att det var lön igår. MEn det blir nog finemang ska ni se.. Jag kom hem från en promis med meja och ha nu ätit fil med hallon mmm vad gott det är. Nu är jag taggad för att jobba. Det irriterande är att jag måste ta bussen til jobbet en hel timma innan så då måste jag äta tidigt oxå.

Har sedan träning direkt efter jobbet..

Gud, ser just nu på "How I meet your mother" det är såå bra!!

tingeling all of you!

KA är hemma.

Äntligen, gud vad roligt det var att se henne igår och höra allting. Vi träffades vid 3 vid stan, gjorde några ärenden och gick senare för att fika och catcha up. Åh det är verkligen sjukt mkt hon har varit med, jag önskar att jag hade kunna följt med!

Det var grymt skönt att få se och prata med henne om allting. Har verkligen saknat dej KA. Nu är KASA ett faktum igen :D

JObb idag, as skönt pass 15.45-19.00 tror jag.. Inget stängningspass ialf. Occh ssseen, gissa vad som händer imorrn??? Juste ja, LÖN. Vilket jag är enormt behov av just nu. Jag ha haft 6 kr att leva på i 4 dagarna nu. Så det kommer bli fett nice med lön.

Ajja, har inte orken att skriva lång inlägg.. Hahah lata mej.

Tjohej suckers

Seven days

in a week. 30 days in one month. 365/366 days everyday. What have i been doing for the last 19 years? DO yyou know how many days that is. 6940, 05 dagar i hela mitt liv. Är inte det helt sjukt? Om jag hade tagit vara på varenda dag genom hela mitt korta liv. Då skulle man har varit med om hur mkt som helst. Dagar man bara slöat bort, sovit bort, sett på tv. usch jag är less. Nu ska jag göra något. Fast har man alltid den känslan när man är sjuk? Åhh, jag vet inte. ÄR grymt less på livet som det ser ut nu. Stolt, ledsen, glad, förvirrad om vissa grejer men allmännt, less. Vill skaffa sej ett liv där det händer grejer. Jag vill bort härifrån. Åh så gärna. Om man bara var miljonär alltså. Då skulle jag göra mycket! Ni skulle inte ana hur jag skulle spendera pengarna..

Men ärligt, är det inte många som känner så eller är jag helt ensam?? Man vill bara bort. Bort från umeå, sverige och ha kul. Leva och inte tänka på att man måste studera nästa år. Skaffa jobb utomlands, kanske inte så braa men okej, man tjänar plus-minus-noll systemet. Att leva fattig och vara lycklig. Pengar kan hjälpa en att nå lycka men det riktiga och den som verkligen gör en människa lycklig, kostar inget. Ialf inte pengar. Däremot kan ens hjärta spräckas och tid känns bortkastat. Men inte pengar. Ibland blir jag bara irriterad. Varför ska världen vara uppdela i sånt pengarsystem? Att allt beroende på pengar. Jag vet att det är ett barnsligt beteende but still..

Konstiga jag. Jag måste verkligen vara sjuk, om man skriver ett inlägg som detta haha. Ikväll blir det sängliggande och VILLE ha godis men pappa värgra köra dit och dom dumma som inte har tagit sitt körkort får, enligt lag, inte köra bilen själv. Dumma pappa, ingen medkänsla alls. Jag är SÅÅÅ godissugen, det finns inte. Ingen som vill ta bilen och komma och hämta mej så åker vi och köper godis???????? Pleease ;)

Jajja, jag är redan less på att vara hemma. DET FINNS INGET ATT GÖRA. Jag jobbar hellre, helt seriöst! Fan vad sjuk människa jag är. Nu måste jag sluta skriva så jag inte skriver andra konstiga meningar.

Hakuna matata

skiit apa

Jag är bara grymt irriterad nu. Egentligen vet jag inte men är bara sjukt sur. Allt är bläääää just nu, vänner sviker en och den man minst vill ska sviken en kan inte ta om man är arg. Meen åh, alla är bara sjukt jobbiga. Allt suger för tillfället.

Jag tror det började då jag och frisse satt på pressbyrån. Då hade jag ätit runt hela bullen så jag skulle ta det godaste sist. Joo men vem tappar inte den lilla skitbullen, den GODASTE delen, på golvet? JO JAG. Lyckat? Haha jag blev sjukt ledsen ändå. Det var ju den delen man VILLE äta!

FÅ se vad jag skriver imorgon, kanske allt är toppen då. Ombytliga jag.



Med kärlek Sara = "gå och dö"

Seger igen.

Yes, vann idag borta mot Skellefteå med 4-6. Eftersom Ulf är i Barcelona nu så bad zeke mej att skriva ref till matchen. Det tråkiga var att jag hade typ glömt bort hur alla mål gick till. Jag skrev ju inte upp något eller så. Är trött så det blev typ på 5 min men ialf. Här är det:

"Efter en oavgjorde match och dåligt spel från vår sida, var förra veckan något vi ville glömma. Men zeke påminde oss. ”Kommer ni ihåg förra veckan?”. Nej, den hade vi inte glömt. Nu var det dags för oss att ta igen och visa vad vi egentligen går för. På grund av avhopp precis innan matchstart av vår kära Kina som fick ont i ryggen, tog Bäxs och Pernilla Stenlund, ett steg neråt och axlade centerrollen.


Första började starkt och spelade vårt spel. Vi satte press på de och fick utdelning 09.23 där vår -93 Pernilla satt sitt första mål för säsongen. Det lyfte upp oss och vår inställning. Men minuter efter 11.45 kvittera de. Ett relativt enkelt mål. Vi missade markeringen vilket resulterade till mål. Men vi tryckte på skellefteborna. Vi hade chanser men de var väldigt duktiga på att försvara med många spelare framför eget mål. Bollen gick helt inte in. Vi hade det mesta av spelet fastän bollen inte gick in. Det kändes typiskt oss. Dock gjorde vi även några missar som att slänga in bollen i mitten utan att titta om vi verkligen har någon spelare där. Det reducerade till chanser för skellefteålaget att ta ledningen, vilket gav vika till 2-1 underläge 16.07. Precis i slutet av första kom dagens första utvisning. 19.38 åkte Skellefteå på upprepade förseelser.


I pausen tog vi upp att bland annat att inte passa onödiga pass in i mitten och att se till att hjälpa våra nya centrar. Bäxs gick upp som forward i andra och Nike fick spela center istället. Nu gällde det för oss att fortsätta spela bra men skjuta mer.


Vi spelade powerplay då domare ansåg att Zeke slog på en spelares klubba och därmed kom vår första utvisning. Zeke fick 2 min för otillåtet slag efter 1 min och 14 sek. Vilket betydde att i 24 sekunder var det fyra mot fyra spel. Tills de fick in sin spelare 1.38 i andra. De fick inte mycket chanser under boxplay. Visst var det farligt några gånger men inte nämnvärt. Vi fortsatte att trycka på och 07.44 gav det äntligen utdelning till vår fördel. Pernilla sätter sitt andra mål, ett snyggt avslut. Vi kvitterar och nu börja vi gå igång, både från bänken och inne på planen. Domarna dömde som de gjorde vilket gjorde oss lite irriterade. Det är något vi kanske borde tänka på, så vi inte får lagstraff. Bara minuter efter sätter Lowe sin första dängare i denna match. Ett avslut på ett frislag som i blev lyckat men själva frislaget blev väl misslyckat men vad gjorde det? Vi tog ledningen av ett skott i kryllan 10.22. Efter det gjordes det inga mer mål men vi spelade allt bättre och bättre. Vi tog i princip över ganska mycket av spelet. Skapade flera chanser men inget mer mål denna period.


I början av tredje period 01.14, kom kvitteringen 3-3. Nu var det verkligen match. Däremot kändes det så himla bra, det var verkligen roligt att spela. Alla hade så bra inställning och kämpa för varandra. Det kunde bara båda gott. Sekunder efter deras mål, 01.29, tar vi ledningen av vår egen Lowe som gjorde sitt andra mål för dagen men vänta, det kommer mer. Vi fortsätter att trycka på och tar allt mer över denna match. Efter 11 min och 30 sek tas det time out av Skellefteå som nu måste börja känna sig osäkra på hur slutet skulle se ut. Inte var det något att bry sig om anser Lowe. Elva min och 59 sekunder gör hon hattrick där Jossi vann bollen riktigt bra och 2 mot 1 situation uppstod. Då är det ingen tvekan om vilket lag som ville vinna matchen. Alltså, 3-6 till oss. 13.21 gör Skellefteå 4-6 och vi stressar till lite. Vi spelar fortfarandet bra men nu vill vi bara att tiden ska gå. Så vi kan vinna. 19.04 åker vi på utvisning igen pga otillåtet slag. Men såklart håller vi tätt med bravur. Det är svårt för motståndare att ta sig igenom ett försvar som vårat.


Alla kämpade verkligen hela matchen igenom. Vi hade bra anfall och bra försvar, vi tog hemjobbet och vi visade verkligen att vi är ett lag att räkna med i slutändan. Om vi nu bara kan ha samma inställning säsongen ut kommer vi vara svårslagna. Alla är värda att nämnas men Lowes fattrick var enormt kul. Nu väntar vi mer mål av denna tjej. Så pressen är på dig Lowe. Matilda var stabil i mål och Bäxs, Pernilla Stenlund samt Nike var duktiga som centrar, nu vet vi att de kan alltid ställas i mitten om det behövs. Alla kedjor var duktiga, alla skapade målchanser hela matchen igenom. Det var ingen kedja som gick ner sig. Backarna fysade bort många av motståndarna. Man fick inte omärkt komma in på vår planhalva, det såg vi alla till. Det var varenda spelares inställning som gjorde att vi vann. Så ska vi ha varje match framöver. Bra jobb allihopa!"


JA, så på det viset gick matchen till. Jag orkar inte skriva något mer om det.

I lördags kom jag hem efter en natt med tjejerna, det var faktiskt skit kul men jag fattar inte energi ungar har. Samtidigt förundras jag och känner lite avundsjuka. Tänk om jag också kunde ha sån energi? Vetu hur mycket man skulle hinna då. Möjligheterna bara öppnar sig! Kom hem och gick och la mej och halvsov 1½ timma kanske, gick ut med hunden och sen degade till samlingen 16.45. Vi hade ju match i f96 serien mot Vindeln. Vilket köttlag, och dom var stora som jättar, jag skämtar inte. Jag trodde helt seriöst att dom var minst födda -94. Så jag var lite fundersam över hur mina småtjejer skulle klara sig. Men vi stod upp, en skit match kan jag då säga men vi vann ialf. Vi hade alldeles för långt lag. Forwards kom inte ner och backarna tryckte inte upp. Varje mål var kämparmål. 3-2 blev slutresultatet. En jämn skitmatch, de spela stundtals fult och mycket med handen i ryggen i sarg. Deras tränare skrek på domarna och vad kan de ha varit födda, -94/93 kanske?Nä usch för han. Inte beter man sig så mot unga domare. Det är egentligen hemskt att se hur 45 åringar kan förvandlas svin under en match. Skrika och klaga. Till och med efteråt gick han och klaga på domarna, ansåg att han skulle ha dömt bättre. En gång var de 7 st på planen. De skulle ha haft utvisningen och vi skulle ha all rätt att säga så men gjorde vi det? Nä. Domarn dömer som de gör och det är flickmatcher, inget elitseriespel precis. Skärpning alla tränare som tappar fotfästet så fort det är en match. Någon stop måste man ha!

Jag skulle vara med både carro och amanda. Carro banga ut av okänd orsak. Amanda kände sig febrig och stannade hemma. Idag sms hon mej om att hon troligen har svininfluensan så ja, det var bra att hon stanna hemma. Alla i familjen var borta så jag var helt ensam hela kvällen. Okej, nu tror alla att jag är värsta patetiska tjejen men jag tycker på ett sätt att det var rätt skönt faktiskt. En helkväll för mej själv. Mamma och pappa kom hem vid halv ett-ett tiden typ. Jag gick upp och va vid datorn ett tag och somna sen. Man var ju tvungen att börja tagga inför matchen vi hade idag. MEN ÅH, fyy fan vad roligt det var att spela. Jag vet inte vad men det var as ku att spela. Åh vad jag älskar innebandy!

Nu ska jag försöka somna efter jag ha varit inne och sett om jobbschemat har kommit, fast det tror jag inte.

M- saknar dej!

hejsvejs


Guess what..?

I'm having more fun.. la la la...
SERIÖST SARA?!?!

Haha fan vad oseriös jag är. ÄR trött och ska sova vilken sekund som helst. Denna veckan har varit påfrestande på flera håll. Jobbet, egna träningar samt mina småtjejers övernattning, privata grejer. Massa skit som fastnar i skallen som är sjukt svårt att få bort. Hehe jaa ni såg ju mitt förra inlägg..

Igår unna jag mej att gå på bio med jenny. SÅg Michael JAckson film "This is it". Asså vilken undebar legend den mannen är. När jag han sjöng början som han skulle inleda med Smoth criminal. Jaa då var det vackert. HAn har fortfarande sjukt bra röst, dock svag. Men inte så konstigt egentligen. Han har alltid haft en skör röst och nu har han väl inte praktiserat den på ett tag. Inte turné vis ialf. Och denna storslagna show som det skulle bli kommer tanken upp, varför tog han livet av sej då? JAa, rykter går fram och tillbaka. MEn jag antar att han inte palla trycket helt enkelt. Han visste väl att man ändå skulle kunna tjäna pengar på filmsnuttarna som spelades in som senare gjordes till filmen "this is it". Näe vilken röst alltså, underbar. Den är egentligen den enda kommentaren jag tänkte på. "King of Pop" kommer alltid vara i våra hjärtan. Det är som jag sa till jenny. Hans låtar är tidlösa, de kommer aldrig att försvinna. Och det var så kul när man ¨såg filmen. Han kan VERKLIGEN sin musik. Han vet varenda tonart, tonhöjning, takt osv. Jag märkte att han var väldigt pedantisk. Men det är det enda sättet att de skulle kunna ha fått den otroliga showen om han nu inte hade tagit överdos. Näe, hat of for michael. He's a humble king.

Jobbade idag och igår, 10.30-19.30. Jag kan då säga att jag var lagom less när jag sluta. JObba tis-fre BARA långpass. JA, det är jobbigt och idag stod jag i kök och kassa. Med kim som jag aldrig sätt stå i kassa så det var roligt. Åh, amanda jag måste ringa dej men du svarar aldrig när jag ringer kvinna!! svara *visar onda ögat*....

SKa ha övernattning med mina småtjejern imorgon så jag antar att det inte blir ett inlägg imorgon. JAg jobbar till 18, egentligen till 19 men bytte med abbe. Han börjar en timma tidigare. DIREKT till musköten, ta emot tjejerna och sen HELA kvällen med dom. Jag kommer vara sluut efter det, kan jag då säga. Vet hur ungar i den åldern är. Fast kul kommer det bli också. Domär faktiskt roliga och det ska bli kul att ha övernattning. Jag vet hur kul vi hade då vi sov över i den åldern.

Nu är klockan halv ett ska upp om 7 timmar, MÅSTE SOVA!

tjoheej

.....

Då och då känner jag;

Fuck this life! Fuck all feelings!

Kan man inte bara vara en känslolös apa med ett enormt handikapp? Skulle vara grymt lättare..


Dag med carro.

Vakna elva idag, gryymt skönt att få sova ut. Åt en god frukost med bär, hallon för att vara exakt. Mums!

Hade bestämt dejt med carro. Vi tog våra hundar och gick en långis bla förbi hennes jobb. Efter det tog vi kosan mot stan med bussen. På bussen var det massa småbarn. När jag var så liten fick jag aldrig åka med buss ensam. Visst var dom ett gäng med kanske 7 st men ändå. DÅ skulle aldrig mina föräldrar ha låtit mej åka buss. Sen kom jag på, jag åkte aldrig buss när jag var liten. Jag kommer ihåg när man fick vara ensam på stan det första året. DÅ hämtade alltid mamma elr pappa/kompisens förälder. Vi blev alltid körda fram och tillbaka. Idag känns det som det bussas mer än vid vår tid. TRots att det typ kosta 6-7 kr back then. Nu, 11 sjukt dyrt.

IAlf vi gick till nk och fika. Vi kom typ dit runt tjugo över två. Jag tror vi satt där 1 ½ timma nästan. Borden bredvid oss blev tomma och fylldes på. Jag hade kunnat sitta där lugnt 1 h till. Inga problem. Det är så skönt att prata med carro. MAn kan skämta och prata strunt men samtidigt entra ett allvarligt ämne och prata om det också. Det var faktiskt väldigt roligt om jag får säga så. HOn tog kort men dom ha jag inte fått. Kom på nu att jag skulle ju ha tagit kort med telen men det tänkte jag inte på. Då hade jag kunnat lagt ut någon bild. Jag köpte holländsk chokladkaka. Jag kan då säga att det var hur länge sen som helst jag åt den, två år kanske. Kan vara längre också. Den var god. Jämfört med carro så var jag onyttig men orka bry sej. Jag fikar inte ofta ändå. MEstadels på jobbet hahah, rasten.

Nämen det är inte ofta jag fika på stan. Jag tror vi drack 3-4 koppar te. Mmm.. jag tog robbies tror jag det stavas. Ialf älskar det. Rött te är gott, svart och grönt. Men jag HATAR verkligen fruktteér. Det är så man vill spy hur äckligt det är. Om någon av fruktteérna är röda är dom också äckliga. I turkiet hade dom grymt te. Det var sjukt gott! Det smakar inte heller som vanliga påsar som vi har hemma. Det kallades något annat specielt typ. Typiskt turkist te. Hur gott som helst. Haha det var så roligt. När vi gick runt där under dagen träffa vi vänner som jobbar på olika restauranger eller cafén. Då satte vi oss och drack te, prata och gick sen vidare. HElt seriöst, vi kunde dricka upp till 30 koppar te totalt under en dag, lätt. Till frukost var te ett måste. I alla fall, efter vi hade suttit och snackat med kompisar, gick vi vidare och träffa andra som ville att vi skulle sitta och dricka te. Haha tror någon dag att vi var på 4 olika ställen och vips var klockan 6-7 på kvällen. När vi var vid hamnen blev det ofta att man gick förbi båtarna och sattes oss där och drack te med jobbarkompisarna och snackade. Haha vilka minnen alltså. Fy vad jag längtar tillbaka...

Tog oss hem med mamma som hade klippt sej. Så det var chill. SNart om 1 ½ timma är det träning som gäller. Blir nog kul, måndagar är alltid roliga.


SNart läggdags för lilla jag

Men först, ett litet inlägg.

Stängde idag men var ändå rätt mycket folk som kom och gjorde jobbiga beställningar. Plus att det är ju veckoinveteringen så. Not nice. MEn vi var väl klara kvart i typ. Jenny kom och hämta mej, hon skjutsa hem mej och vi satt i bilen ett tag och bara snacka. Det var skönt. Haha hon hämta mej tio i elva typ. Jag kom innanför ytterdörren 00.20. MEn kul att prata. Minnen, åh dessa minnen. As kul, sen lite mer som jag KNAPPAST skulle nämna i bloggen. Satt och kolla lite på fejjan. Var någon bild som syster yster hade lagt upp på mej så kolla runt och fick veta att två styckna som var tillsammans som jag aldrig skulle ha trott, haha det var kul. Jag är bekant med de båda också. Dock inte nära. Men sånt är ju roligt att få reda på..

Sitter och försöker ta död på en fluga men den flyger iväg varje gång jag ska döda den. Dumma fluga. Så nu skiter jag i den. Den få dö pga kyla ist moahah. Kom och tänka på att denna helg har gått grymt segt faktiskt. Det känns som varje dag är 2 dagar. Vet inte varför.

Ställde klockan på 09.00 för jag skulle upp eftersom tjejerna hade match kl.11 och då samlas vi 10. Efter frukosten skulle jag bara checka en snabb grej så gick in på innebandy.se/vasterbotten och såg att matchen var 13, INTE 11. Hur kul var det?? HAde kunnat sovit ut också. HAr faktiskt stängt 3 dagar i rad nu. I lör gick jag upp tidigt 09 för vi hade match elva och aah irriterande. JAg och papsen drog då ut och övningskörde vilket alltid är kul. Jag älskar att köra bil. Vet inte varför men det är grymt kul. Längtar verkligen tills mitt eget körkort kommer på posten.

SKa SOVA imorgon. UT. Så länge som jag vill men bruka vakna runt tio-elva snåret. Ska träffa carro imorgon, dte blir skojjset! =) Saknar att umgås med henne.

Sen så träning på kvällen, as always. Hittar man inte mej på donken finns jag på musköten. Hahah niice liv man har.

NAtti natti everyone

Jeepp jepp,

tagga stängning 16-23. LEdig imorrn ialf, något att se framemot. Skriver ett längre inlägg when i get home from work. Orkar inte lägga ner energi just nu... är bara tvungen att tillägga, åååh hittade en låt som jag ha letat efter sen jag kom hem från turkiet. Jag är lycklig!

YEeeehh man. Whatzzup?? "Guess who?"

superstar.

Jamelia - Superstar. Vetu hur längesen jag hörde den. HAha nice. JAjja, Stängde idag meeed! ofcourse. Nu är mitt nya hem mcd ersboda. Vill man nå mej, ring dit elr kom dit. Jag är alltid där. HAHA Tragiskt. IAlf, sluta vid halv elva, en snabb stängning vilket var grymt skönt. Men det jobbigaste var att jag såg på klockan och tänkte "shit, nu är klockan 21.20. Nu börjar jag moppa." SÅ är jag klar med det i tid. Efter en kvart kom en kund och jag ba ÖÖH. Tjugo minuter tills vi stänger, tack så mkt! Så kolla jag en snabbis på kassaklockan och gissa vad klockan var då?? 20.40 !!! Jag var alltså en HEL timma före. Jag kan då säga att sista timmen gick rätt segt. Jag fattar egentligen inte varför jag trodde att den redan var 21.20 för jag blev as stressad och ba "Shiit, nu kommer det bli till elva för jag är så efter" meen hahah så vare inte. Hade huvudvärk från klockan 9 och den bara steg och steg. Inte nådigt de sista minuterna kan jag då säga. Sitter här och lyxar mej med goodis. Fanns kvar när jag kom en och ba swisch....... så snodde jag skålen och sprang till rummet, låste dörren och tryckte i mej allt;) HAHAH kanske inte så galet men nästan.

Har pratat en lite sväng med Bastatar. Ena av dom ialf. HOn mådde bra och hade ridit hästar idag, ute på en landsbygd. GRymt avundsjuk kan jag då säga. Fick även prata lite med herrn också men han var tvungen att göra något typ. Men det är ju KA jag vill snacka med såå.. Han kan ta sej! heheh, elak jag är.

När jag skriver kommer jag på alla sjuka saker. My head is spinning so to say. Damn girl.

IAlf, guess which song I'm listening to? Single ladies med Beyonce. Och det finns bara EN jag tänker på då. Känn dej speciell! Jag supportar dej fortfarande om du gör videon;)

Min kamera har inte blivit så nyttjad på sista tiden. Känner att bra material går till spillo. Behöver inspiration. Help me, någon som vet ett fint ställe man kan plåta på. Pallar inte åka långt borta dock.

Okeeeej, ska upp 09.00 imorgon, match what else? Ingen sovmorgon här inte. HEla helgen har varit uppe tidigt. Nu är det mina små tjejer som spelar. 11.00 samling 10.. Yes, tagga!

VILL TILLBAKA!! TAKE ME BACK WHERE I BELONG.

 HAHA i loove myself;)

pussipussipussi alla gulliga små söta, naiva, skrämda, nyfikna, rädda, givmilda, snygga, snälla, dumma, elaka, bitchiga, omtänksamma, positiva, negativa människor. Nu ska jag sussa mej. Tror jag ialf.


Ahh.. KA.Saknaden är enorm!


KASA

   



KAn du inte bara komma hem snart???

Leeedig.

Imorgon, eller idag kanske man ska säga.Torsdag ialf,ledigt.Ah vad skönt! sen stängingshelg,peppat satan (not!). Var på en service kurs idag som mcd annordnade. Det var faktiskt rätt givande och jag fick en hel det skratt. MEn även lite irriterad.Ibland blir man bara; vad har folk i huvudet? Näe, en tjej alltså. HAHA fy fan vad jobbig hon var. Det enda som hon gjorde var att klaga på restaurangen där hon jobba. Inget annat.Hon pratade typ i 5 min om något, när vi egentligen pratade om något annat. Man såg hur kursledarna till och med störde sej. Jag tycker synd om hennes chef och medarbetare. Kan inte vara lätt att jobba med henne. En grej som hon sa, det var något som hon inte fattade.Så sa hon till kursledarna att "borde man inte få utbildning i vad det står för och hur det fungerar? För jag läser siffrorna, klia mej i huvudet och sedan går och jobbar. Och jag fattar inget om vad som står på papperet" men FRÅGA DÅ TRÖDAPA!! Hon verkar ju inte ha svårt att öppna käften precis så hur svårt kan det vara att FRÅGA någon arbetsledare eller chefen vad som står på papperet. Be han/hon förklara det. Simpla grejer men så ska hon klaga inför hennes chefs chef. Vad är det för stil egentligen? Att gå bakom ryggen på sin chef. Kul att ha henne som medarbetare, inte lojal precis.

Men hon gav lite skratt också med hennes kommentarer, det kan jag då säga. Jag, tim, julia och emelie satt bara och kolla på varann varje gång hon börja snacka. FIKAT efteråt var helt otroligt, det fanns allt! jag skämtar inte. Hur gott som helst!! Mumma var det =D

Åkte med tim upp till jobbet, kom dit 1 ½ timma innan jag skulle börja. Men den tiden gick rätt snabbt ändå.Jag vet inte men tiden går fortare om man INTE jobbar än när man jobbar.Jajja, satt och prata med olika personer så det var mysigt.

Stängde kök idag, var väl ca 6 mån sist. Inte igår om jag får säga. Men det var en skön stängning. Hade tim och shams som hjälpte mej rätt bra och knappt några gäster. Fast hoppas att stängningen var bra, känner mej fortfarande lite osäker och tänker nu"Kanske jag glömde nått?" Typiskt mej om jag gjorde det. Inte stora saker men smågrejer som kan vara ett irritationsmoment om man öppnar. Vet själv hur det är.

Svips så har 2 h gått igen. Fattar inte att tiden kan gå så här snabbt. Är omöjligt. JAjja.

Buenos noches!


Merhaba lan

"kan man sova sittandes med öppna ögon samt skriva?För jag tror jag gör det..."


Haha det var jag igår. Gud vad trött jag var. Skulle egentligen jobba 09.14 vilket jag var rätt glad över. Men vid tiosnåret ville dom att jag skulle jobba till 18 ist för det var några sjuka. Visst tänkte jag, jag kan ju ställa upp. Jobbigt men om jag är sjuk skulle jag uppskatta om någon kunde ta mitt pass så. När jag hade rast såg jag att johnels hade sms mej om föreläsningen om droger och tobak. Hon fråga om jag kunde komma. Helt peppad var jag väl inte men okej då. Alltså då slutade jag 18 och den började 18. Så jag fick skynda mamma att skjutsa mej, men vi åkte förbi puls innan så jag kunde köpa någon middag. Efter föreläsningen vid 7 så åt jag och träningen började 8. Det var ändå lite stressad men inte nog med det nej. Mamma som packade mina träningskläder hade packat ner eriks shorts (S) och jag ha L på mina träningsshorts. Jag kan då säga att det var väldigt likt cykelbyxor. Jaa... Så fick ringa henne så hon fick ge mej ett par jag kunde ha ialf. Men sen hade hon gett mej en tröja som va helt fel oxå. Det enda som var rätt var sockarna och sportbh:n.

Var ganska trött när jag kom hem men som sagt. Jag fastnade vid datorn och kunde inte ta mej ur den. 2 timmar åker förbi snabbt som satan. Klockan är elva när man sätter sej och tänker "Bara en liten stund, måste somna tidigt ikväll" Vips är klockan ett och jag bara stressar mej i säng. Hahah sjuukt! Jajja, men älskar min dator. It's a big part of my world. Could never be apart from it. OKej, dte är väl inte riktigt sant. Var utan i turkiet och hade inga problem med det. Fast nog sakna jag min dator. HElt ok att gå på internetcafé men det skönaste är ju om man har en egen dator. Nää, jag tar med denna dator nästa gång jag åker utomlands. Om jag inte backpackar...

Jobbade idag 11-19.30. Fy vad less jag var när jag sluta. Mådde illa gjorde jag också. Mådde illa från 6 ungefär. JAg trodde att jag skulle spy faktiskt, men det gjorde jag ju inte. Fick sista timma fokusera på att göra jobbet, hörde typ knappt vad mina kollegor sa. Jag orkade inte lyssna. Mådde för illa. Min enda fokus var att kunna jobba. Åh nu låter det jätte hemskt kanske men jag mådde inte bra. Fast jag vet att det inte är någon svininfluensa, jag tror jag vet vad det beror på men det säger jag inte till allmänheten;)

Ialf, nu SKA jag lägga mej i tid. Slappna av, dricka te och kanske läsa lite grann. Men just nu, alltså de senaste veckorna kan jag inte riktigt slappna av och läsa en bok. Vet inte vad det är. MEn jag ha jättesvårt att njuta av böcker som jag gjorde förut. Konstig känsla och jag blir as irriterad på mej själv. Jag älskar att läsa, varför har jag nu plötsligt inte ron till läsning? ah, irriterande... Antar att det blir musik istället för bok. Det är då något som jag verkligen inte har tappat hehe. Vilket jag aldrig skulle kunna göra heller i för sig.

Ska ner och ta rött te. Det lugnar kroppen.

Adiós amigos!

En händelse efter den andra

Det är så livet är. Alltid något. MEn annars, hur tråkigt skulle inte livet vara?

Jag tycker synd om dej och jag vet inte vad jag ska göra egentligen. Men säg till om du behöver något, jag fixar det.
--------

Såg "Djävulen bär prada", helt ok. Men boken är grymt mycket bättre. Ialf, den går att se på. Satt och funderar hur det skulle vara med att vara i spanien just nu. Sitta på balkongen i den sköna höstvärmen och kolla upp mot stjärnorna. Fundera över allt från dagens små händelser till jordens uppkomst och rymden. Det vill jag just nu. Jag vill känna friheten och känslan att man bestämmer över sitt eget liv. Leva som man själv vill och se vad livet kan ge en. Vara öppen och uppleva saker, inte vara rädd att prova på det lite okända. Visst kan det bli ett fall, men man lär sig. Man stiger upp och kommer tillbaka ännu starkare. Vad är livet utan misstag? Att leva ett liv utan risker, att våga ta chanser. SÅ vill jag leva. Leva det bästa jag kan. Och det får man inte ut i umeå. Jag får inte ut det i umeå.

-------------------------

jobb imorgon 9-14. Det är chillpass, och tis blir slappar-pass också. Sen dödar helgen, stängning ons, fre, lör och sön. Jiippi! eller?

Nu ska jag sussa lite grann, måste ju upp 7 imorrn om jag ska hinna bussen.

I think of you sabrina, i do. We'll talk soon.

ÅÅÅÅÅHH....

.... JAG FÅR DAMP ....

RSS 2.0