Solen skiner underbart

Och här sitter jag och ska trampa iväg mot jobbet. Känns som man skulle vilja ha semester nu. Fy vilka lykostmänniskor som har det nu är!!!!

Nu har suttit vid balkongen och försökt få lite sol ialf. Nästa lediga dag då blire stranden (om vädret tillåter).

Lyssnar just nu på E.T med Katy Perry feat Kanye West och ååh vad jag tycker om den. Jag har lyssnat på den ca 2 månader nu och är fortfarande inte less. Det händer inte så med många låtar för mej. Intressant info va? haha;)


Gulliga Sara Johanna Taheri på stranden förra året tror jag;P

Bada, bada är det jag vill göra!

Kram /Sara

Midsommar

Då har midsommar passerat detta år också. Dock så hade jag sökt ledigt så jag kunde åka iväg till stugan. Stugan är äkta midsommarfirande för mig, har alltid varit det. Under helgen diskuterade jag med mina föräldrar om hur många år jag ha firat midsommar i stugan och vi kom fram att jag ha spenderat mellan 17-18 midsomrar i stugan. Jag är inne på min 21:a året i livet och har alltså spenderat sjukt många midsomrar där. Haha sjukt många år!

I år fick kom en ny människa till Skog, Min andra johanna ;) Och vi hade riktigt kul tillsammans, en härlig helg men henne och familjen minus syster yster då. Men hon hade säkert kul hemma i umeå:)





      





   

Det var några bilder ifrån Höga Kusten!

Kram/Sara


Santorini

Det var underbart...

Totally wonderful!












Njut av fina solnedgången, soluppgången och fina utsikter!:)

Kram

RSS 2.0