En liten insikt om mig själv

Jag har kommit på efter år av bevis, att jag är ganska klantig. Jag tycks alltid välja ett riskabelt alternativ om det finns fler och det bruka bita mig i arslet. Som idag till exempel, jag kokade te vatten och hade lite kvar och tänkte hälla ner det i diskvattnet så det blev varmt eftersom vårt varmvatten är ljummet enligt mig. Men på nått vis så ska jag hålla i kastrullen samtidigt som jag ska diska en tallrik, vet inte varför. Samtidigt som det kommer ett sms och tittar på den så häller jag kokande vatten på handen, och inte lite. Sen har jag båda händerna fulla så det fortsätter rinna vatten för jag vet inte vad jag ska göra. Tillslut väljer jag av någon anledning att kasta tallriken i marken så den går sönder i tusen bitar. Jag kanske inte är den ultimata tjejen som kan jag göra tusen saker samtidigt..
 
Iaf, så går tiden i all rask framåt. Det känns som det bara var någon månad sen jag började plugga och viipss snart är det ett år. Kan inte förstå var tiden åker iväg...
 
Snart ska jag åka iväg till skolan för en föreläsning om interaktionism tydligen, ska bli spännande. Vi läser sociologi och jag vet typ fortfarande inte vad det är. Det känns som sociologi är allt och inget.
 
Jag tänker hela tiden att jag ska bli bättre att skriva på denna sida men det löftet bryter jag jämnt, jajja får se hur länge detta varar ;)
 
Kram
 
 

RSS 2.0