Avslappnande dag

"I don't wanna work today
Maybe I just wanna stay
Just take it easy cause there is no stress "

Ooja, en fin dag i underbara umeå. sitter ute på uteplatsen och skriver medan jag kliar hunden. Det är väl det allting i slutändan handlar om, njuta av livets goda grödor. IDag har jag ialf fått en idylliskt sommar-dag. Jag vaknade och åt frukost ute, tog cykel för att se brorsan spela fotboll. Efter det åkte vi till morfar som bor ute på vitskärsudden, alltså vid havet. Där var vi från ca 2-5 pm. Gick ner och snudda vid vattnet, det var 11 grader varmt. Jag hade glömt badkläder så det belv inge bad men fick ett smakprov ialf. Hunden sprang rakt ut och vit som hon är, är det ingen bra kombination. Så jag fick tag på henne precis innan det blev för djupt. Då tog jag henne under armen och  bar henne så inte sanden skulle fastna på hennes tassar. Hon är för gullig alltså, det enda skulle va en klippt meja. Det blir så jobbigt genom att ha lång päls under sommarn.

Med jordgubbar, smörgåsbord, godis blir man rätt mätt! Och en kopp te till varje måltid=)) Nu, på mors dag, kommer farmor och vi ska grilla. En släkting från skåne är på besök vilket gör mej ännu mer påminnd att jaa, jag vill åka till dom. Det var sjukt längesen. Det bor så fint, ute på landet och värsta gamla, fina gården. Verkligen lantkänsla.
Men i sommar bli det inte, då är det turkiet som gäller.

ÅÅh jag ha bränt mej idag, hur lyckas man med svensk sol? Jag tänkte att nja, man bränner sig aldrig i sverige, ialf inte nu på vårsommaren. Noop, det är inte sanningen, utan det är ren lögn. Man kan bränna sig! Jag är ett levande bevis på det..

Lyssnar på sommarmusik men måste kommentera att svennebanan kommer att blir sommarlåten 2009 men ja tycker inte att det är speciellt bra. Den sätter sig i huvudet ja,men bra? Nää! Har dock försökt ladda hem swingfly men jag är inte tekniskt och vill ha ngt annat än dc men kan inte fixa det själv så är det någon som vill hjälpa mej blir jag jätteglad!

snart är maten klar men jag är fortfarande mätt. Oh, jobbigt dilemma. Hahah i-landsproblem nr 1 !! grillat är sjukt gott så jag måste äta fast jag egentligen är mätt från tidigare..

its tough, the life we live in.

kraam

white snake

var sjukt bra! i 2 h hade dom konsert, tänk en 58 årig man sjunger konstant i 2 hela timmar. Det är fantastiskt att han fortfarande kan sjunga och ha så pass bra röst. För det lät verkligen bra! Och dom som säger att white snake inte är bra, dom kan ta sej någonstans för jag håller verkligen inte med!!!

Vi hade en jätttemysig kväll, åt först på kinarestaurangen vid busstationen. Sen så gick vi till kajen och var där resten av kvällen. Från typ halv 8 -02.00 hahah länge! och ja hade glömt jacka så hade bara den tunna svarta=P SÅg på någt band som hetter correded elr nått sånt.. Sen jorn vilket va skit bra.

Måste skynda mej så ja hinner se på brorsans match lite, hare!

EN grej; dum som jag är glömdee jag kameran hemma, hur korkad får man va ?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!?!?

fredagkväll med tv

Har just kommmit hem från jobbet och sitter och ser på tv med popcorn i handen. Stängningen gick väl som den gick men det kom folk några minuter i. Men så är det väl nu när sommaren börja närma sig.


Somnade sent och vakna tidigt, ingen brA kombination. Cykla till farmor och sov från 8.30 -12.30 hur skönt som helst=))HAde spanska och fick reda på att jag slapp provet, wohoo! Men måste satsa på det muntliga på tis. Ajjaa!

FOr till jobbet efter skolan och är sjukt trött nu.. hah orkar inte skriva mer förutom att såret ja fick igårkväll blöder fortfarande, det blev sjukt djupt!

Kram


Med sår i paketet

Lyckades somna vid halv 4, så kom mamma och väckte mej(trodde först det va syrran) och ja tänkte "varför väcker hon mej såhär?"  Hon är typ den som skriker när man ska vakna, haha näee kanske inte så men typ nästan.

FAAN! såg nyss att ja ha körlektion kl 07.00 BAJSS!!  Och vi ha sovmorrn, fuck! Nu måste jag sussa även fast jag inte kommer att orka upp:S


MEn det blir åka till farmor efter körklektionen och sova=P


puss allihopa!


tomtegröt

Åt den himelska gröten till lunch, mummimumma !!! Jag bara älskar den, det är without of doubt den bästa gröten av alla som finns. Med mackor till blir det en superlunch OCH man får inte glömma, några chokladbitar till!

Hade en lektion till kl 12 slutade sen.. fick ialf ett vg i sh c det var väl kul yeey. MEN surt vare att monkan sa att om jag hade haft ett mvg till hade jag kunnat fått mvg, vetu hur surt det kändes. Jag som trodde att jag med nöd och näppe skulle få g. HAha däremot hade jag 27% frånvaro, hon ba "Det är inte likt dej sara, inte likt dej alls". Hmm, har du hört något som kallas skolless?? Nääe, det kanske hon inte har. Jamena hon är ju bara 60 år eller så.

Nää, nu får vickan och lisa äran att ha henne under sina år på draggen, lycka tilll tjejer!

Idag är den 28:e och v.22,, den 10:e v.24 tar vi studenten!!!! SJUKT. FIck reda på att massa i klassen ska typ flytta söderut eller utomlands. Jag visste några men inte att det va så många ändå. SÅ man kommer inte see dom på stan elr så på länge men samtidigt åker jag oxå iväg.. Kan fortfarande inte fatta att jag ska va borta i 3 mån, känns overkligt likadant med studenten ooxå. Man har slitit jävel i 12 år och äntligen, äntligen är man friiii

SItter med körteorin, fyy hatar det! Vill bara få körkortet utan krångel, is it to much to ask??

Och som de senaste dagarna, stänger jag.

see ya, dont wanna be ya! hehe


geeekoo

Nu ska ja in på min favvohemsida, mctime.se för att se om senaste schemat har kommit ut.

Jaa, jag är en nörd! men en söt en (förhoppningsvis) ;))

bitterfittan??

Jag kom precis hem från jobbet och har konstaterat en sak. Under de här 4 dagarna då jag stänger kommer jag bli bitter, förhoppningsvis inte som bitterfittan. Kände att det kom lite idag, fast jag tror zittra smittade av sin till mej men ändå=P Vad är felet med folk? Egentligen?? I lose my mind alltså. Jag känner att JAg blir som lite sur på vissa människor. Det är tur att man stänger med så bra folk, annars vet jag inte vad!

Dagen blev hektiskt, mer än vad jag trodde. Först så hade jag ett prov på morgonen, min enda lektion. Sen traska jag iväg till stan för att fixa med lönen. Gick då på nordea, där en satkärring (jaa, det kallar jag henne), som trängde sig före mej i kön och sa till mej "Jaa nu är det MIN tur" och sprang fram till disken. Vad är respekten för dina medmänniskor liksom? Jag ba "Jaha" orkade inte tjafsa och väntade snällt på att en annan disk skulle bli ledig. När det va min tur sa banktjejen att ja va tvungen att gå till swedbank för att få lönen. Attans tänkte jag men okej då! Så när jag kom dit; Såå sjukt med folk asså. Jag satt i typ 50 min och väntade på min tur. Ändå var jag där tidigt runt halv 11. MEn hur som haver var jag klar någon timma efter med lönen insatt på kontot. Cykla till min kära farmor som var ute och svansade på stan. Jag hade köpt lite youghurt. MAn måste ju fira när man fått lön;) Åt det och sen kom hon hem och vi umgicks ett tag innan jag cykla ner till körskolan. Där blev det stressigt. Jag skulle sluta halv 2 och börja jobbet kl 2. När vi var klara och hade snackat klart var klockan 13.46 !! ofta jag skulle hinna till jobbet på så kort tid. RIngde danne och berätta läget, ringde sen farmor som fick skjutsa mej och papsen fick hämta cykeln. MEn kom typ 10 min sent kanske.. himla länge vare inte.

Stängning, jaa.. jag ha ju som sagt vad jag tycker vilket säger väl hur det gick. Fast det går helt okej, när jag ta på mej mina hörlurar och slår på musik. Vare sig det är sweet suger, we made you eller a drop in the ocean så är det fortfarande en värld som man blir glad i. Däremot kanske det inte gynnar min omgivning för jag har en tendens att sjunga med, eller rappa om det är så.. HAhha zittra ha fått stått ut med mej i två dagar nu. Imorrn och på fre blir det väl att terra maria och tuss... be aware mohah! nääedå;))

Natti natti (L

En stor dag, en eh.. jobbig dag,

Jaa, det har det verkligen varit. Två redovisningar och en spanska prov. Fast jag gjorde inte spanska men det blir fredagens äventyr jippi(not). Svenskaredovisningen var helt ok, det va inge betyg grundande men sh, shit!! Det gick grymt dåligt och det kändes som monkan blev skit sur! Fan vad hon gnäller alltså, måste vara den gnälligaste lärare jag någonsin haft. Jajja, skit i det. Ialf så slutade jag kvart i 4. JAg var väldigt osäker om jag började fyra eller inte så jag raceade upp till jobbet från skolan på 10 min. Det var sjukt jobbigt! Mina ben var helt slut efteråt. När jag kom in sa zittra att ja började halv åsså hade jag kommit prick 4:S Men så va inte fallet, när han tittade på schemat så skulle ja börja kvart över. Då hade jag sluppit stressa så mkt som jag gjorde men det gav mej några minuter att äta lite mat.

Mitt pass var slut halv 9 fast eftersom stefan hade gjort illa axeln så ville dom att jag skulle stänga så jag sa okej. HAn hade verkligen ont. Jag fattar inte ens att han kunde jobba. Så imorrn ör det 14-23 pass för mej ist för stefan. Jobbigt men min tanke är pengar,pengar! Det suraste är att jag hade tänkt gå på grundlektion på trafikskolan. Jag tror att det skulle behövas för mej men men.. Får läsa igenom det noga i boken. Ett mål som ska vara klart innan veckans slut är att jag ska ha gjort att tester på datorn. Alltså teoritesterna för körkortet.

Veckan ser ut som följande: ons- stängning, tors-stängning, fre-stängning lör-white snake, H.E.A.T och umgänge med familjen. Det blir nog mysigt. MEn som ni ser så jobb,jobb, jobb! SKulle egentligen stänga lör oxå men den bytte jag bort med tim. Det var ett långt pass oxå 15.30-23. Men det ta ja ju igenom genom att jobba passet imorrn.

Jag ha köpt nya hörlurar. Jag måste fota dom och lägga ut på bilderdagboken.se har inte hunnit det än men=P De ser inte speciella ut men ändå. Gillar dom starkt!

Nu är det bedtime, see ya!

yes!

Så ringde halkbanekvinnan vid ettsnåret. Hon sa att de hade lediga platser den 4:e, jag blev så grymt glad:D Glad som jag var cyklade jag till länsförsäkringar för att teckan en tiläggsförsäkring för resan. 1 000 kr fattigare for jag vidare till körlektionen och gjorde en manöverövning, hur kul som helst!!

ÅÅH !! Nu hade jag skrivit ett långt inlägg och allt for bort, hatar när det händer. Man är inte peppad på att skriva ett nytt..


"Karin är den underbaraste människan som finns" //karin, 18 år.

Ca 1 månad kvar innan resan, fy fan alltså!!!!

Puss på er!


Kanske det ljusnar upp

Jag hoppas att det fixar sej med halkbanan. För er som inte vet så bokade jag halkbanan förra veckan. Den 2:a juni var fullbokad och gissa när nästa datum var?? JOO 10 juni. STUDENTDAGEN!! Vet ni hur sur jag blev. Kände som att det är ändå ganska många som går ut och mestadels kanske det är 90:or och 91:or som försöker ta körkortet. Även om det inte är så, tycker jag fortfarandet att det är ett idiotiskt datum. Jaha, tänkte jag. När är nästa tid då? den 23 juni och jag åker dagen efter och är borta 3 mån, ofta jag kan ha teorin samt uppkörningen dagen efter. Sjjuk surt!!

Så jag tog tag i det själv och ringde halkbanan i hörnefors och berättade om min situation. Kvinnan jag pratade med var hur trevlig som helst. Hon ba: Självklart ska du inte ha halkbanan den 10:e och jag fattar att du vill ta körkortet innan du åker. Men det första hon sa var att den tidigaste hon har är den 6:e augusti. Så det kändes rätt kört! MEN... Då sa hon att hon skulle försöka få in en extragrupp den 4 juni och undra om jag kunde då. JA! blev mitt svar. Hon var dock inte säker eftersom hon måste få klartecken av "grabbarna" som hon sa. JAG HOPPAS, HOPPAS!!

Filmen va faktiskt bra fast lite konstigt slut, särskilt eftersom dom är så pass unga. men men, film är inte verklighet.

Såg att ja jobbade imorrn så träning den dagen är inte möjlig, skit! Det känns som man vill komma så mycket som möjligt för att hänga med. Men lite träning fick jag igår, det är ialf någon tröst. (om man ska vara positiv) =P

Men alla som läser detta, jag ber er; Håll tummarna för att jag kan göra halkbanan den 4:e. Jag får reda på det idag så det är snabbt besked så be för mej direkt ni ser detta! 

kram på er!
 

helgen.

Ha haft en hyfsad bra helg!

Som sagt, brännboll på fredagen vilket alltid är kul när man vinner. Sen efter 2 slitna dagar var jag död på lördagen. Tog mej ur sängen vid halv tolv och for ner till stan vid halv 3 snåret och va där några timmar. Kom hem vid 5 tiden och jag va helt slut efter det. Tog det bara lugnt, skulle egentligen springa med elin men vi sket i det. Det regnade och va tråkigt väder. Så hon tog en tur på cykeln till mej och vi såg robinson, hundtricket och avsnitt av sex and the city.

Jag somna vid 2-3 tiden i soffan. Det är faktiskt det skönaste som finns, att somna i soffan. Det är som att tv vaggar en i säng. Jag vet inte men känslan är nästan bättre än att somna i en säng.

Idag jobbade ja 11.45-19.45 .. Kul? -nja men need the money! Sen så for jag och elin ut och sprang så nu känner man sig trött. Ser på en film "låt den rätte komma in". HAndlar om en mobbad tolvårig grabb som träffar en tjej i samma ålder som är vampyr. Den är faktiskt rätt bra hittills. Nyss tog hon ihjäl en snubbe och sörplade i sig blodet.

Nu ska jag fortsätta se filmen men en nogger med mintsmak, mumman!
 herrå

Första gången jag grillade i år!

IGår kom ngr från jobbet till mej och vi grillade. Mmm hur gott som helst. Fast det va min moder som hade marinerat köttet som jag o amanda åt så tycker jag att ja gjorde lite själv. Vi åt något som hette twister. Gott men annorlunda. Alla som åt av det verka gilla det ialf.. Sen gick vi till granhäcken och spela brännboll och gissa vilket lag som vann? Självklart mitt :D Haha!

Sen tog vi oss tillbaka till mej och satt där och chilla, bara snacka.. En trevlig kväll!:)

Nu ska jag en snabbis på stan. Åh jag börja bli förkyld, bajs!:-(

Jag och amanda spelade fotboll innan dom kom. jag säger bara en sak; akta er som ska möta dansarna på midgårds fotbollsturnering. Här är vickan och lisa när vi håller på att grilla..

   <-- vet dock inte vad jag tänker på där:S             

one of a kind..

Yaap, thats me!


Sitter och chillar i solen, ska alldeles strax ta mej en dusch. Alltså dagen har varit jobbig hittills och den kommer att bli det ännu mera. Fast på ett kul sätt!

Jag somnade vid 2-3 snåret, gick upp 06.10. Jag åt frukost och cyklade halv till umeå-vännäs. Dum som jag är bokar jag inte en körlektion på vår lediga dag. Kul. Efter den orkade jag inte cykla hem eftersom jag i princip skulle vara tvungen att cykla hemifrån direkt jag kom hem =P SÅ ja åkte till farmor och tog mej en tupplur där. Hon sov när jag kom så ja la mej på soffan och somnade snabbt. Hon blev lite förvånad när hon såg en människa ligga och sova i hennes soffa. 45 min extra sömn fick jag, yippi.

Börja jobba kl 10, mkt folke men vi var tillräckligt bemannade så allt gick bra. Farmor skjutsade mej till jobbet så ja va tvungen att GÅ till henne.. pga av min träningsvärk så tog det en stund. Det kändes som en never ending walk. Jag gick och gick men kom ingenstans, precis som klockan!

Träffade amanda på puls, handla lite chips inför ikv och en, nu, är vi tillbaks. Jag måste få lite sömn,annars blir jag inte nådig.

Meen ikväll, det blir nog skoj!;))

tjohho

Nobody puts baby in a corner

Alltså, dirty dancing. Det är en klassiker i sig! Ingen kan inte gilla den. Filmen är bara något speciellt. Nu ha ja och amanda blivit peppade på att dansa och vi ha dansat omkring i vardagsrummet. Vi såg väldigt proffsiga ut (elr ialf hon!). HAh, vi kan showa off imorrn vid brännbollen;)

Sitta och snacka skvaller. Hmm.. ni kanske är med mohaha! Säkra är ni ialf inte=P Vi är sluga tjejer vi, vi kan manipulera mkt vi;)

Hade fys idag, mmin träningsvärk! det finns inte, och mina cp-vader som jag hatar. Den klumpar ihop sig, hur många gånger man än sträcker ur dom. Men det va trevligt, fick mackor samt saft av nike och johnels.

åhh, lyssnar på energi med keri hilson,den är riktigt skön faktiskt.

HAh dum som jag är har jag bokat körlektion kl 07.00 imorgonbitti, alltså. Upp kl 06 00 och cykla iväg halv 7! Måste komma ihåg att ta med jobbkläderna, ska till farmor och sova ett tag och sen till jobbet 10-14 :-P

Näee, nu ska jag sitta och va lite mer social med amanda. Natti natti på er allihopa!


Åter hemma

HAr kommit hem från jobbet nu, vilken stängning! Det kom folk hela tiden. Middagsrushen var helt crazy oxå, kom som bara från ingenstans.. Träningsvärken hjälpte inte precis. Vanligtvis för de som inte vet brukar man vara klar runt elva, vi va klar halv ett.. Ja skulle stänga kassa men blev omflyttad till stängning av kök pga sjukdom, det va inte kul. Jag gillar inte att stänga kök, vet inte varför. Kanske för att det är så småsaker hela tiden som man glömmer bort. Nu försökte jag skura ordentligt så ja hoppas den som öppnar är nöjd.

Hade projekt-redovisning för klassen samt 2:orna, hade inte tränat något inför det men vaddå? Man skulle som bara säga vad man hade gjort, hur det hade gått till och lite tips till nästa års 3:or. Så något speciellt var det väl inte. Efterskolan tog jag mej en tur till  vickan och fick skjuts till jobbet eftersom hon började 4 och ja börja halv 5. Måste säga att idag stod vickan i kök för första gången och hon va jätteduktig!

Nu måste jag sussa, ska upp imorgonbitti och bada hunden innan familjen (utom mej), åker iväg till stugan :(

Har körlektion och jobb. Tyvärr måste man prioritera, även om man hellre vill till stugan!

natti natti,

dead girl sleeping

Jag döör, så ont har jag. Jag kanske inte lever längre, smärtan är för stor. Jag kan dö i sömnen av träningsvärk. Det har faktiskt hänt, ddet finns dokumenterade fall!(enligt mej ialf)..

Och sen ska upp kl 06.15 usch, fy och blä!

OOO aalla studenter, SNART GÄLLER DET 13 DAGAR KVAR!!


god natt!


finally

Projektarbetet inlämnat!
-------

Jag va grymt nöjd tills jag fick reda på att jag hade ssamhälls redovisning på tis samt spanskakursprov på tis.. faan!

Meen.. imorgon är det projektarbetsredovisning och den orkar ja inte satsa på.. Jag säger bara från mitt huvve. SJukt irriterande att vi måste redovisa inför 2:orna men typ ingen annan 3:a behöver det.

Om jag inte skriver något mer så är det för att jag troligen är död. Har inte tränat på åratal och ska löpa samt fotbollsträning ikväll, chansen att jag överlever är inte stor.

Jag känner mej så seg, tror en förkyldning är på ingång, usch!
Nu blir det en powernap!

kram på er!


YEEES!

2 underbara saker ha hänt idag!
1) Jag fick g på matte nationella 15 p och g nivån var 12:D
2) Jag kan skicka sms igen!!!! Det ha inte funkat på 4 dar nu men äntligen

Trots stress med parben så är jag överlycklig!!!!

JObbet gick bra, mkt att göra men annars helt okej. Bara 2 dagar kvar på veckan nu:)))

krAM

internetskit

Miin dator är så konstig. Igår läste jag ngr bloggar. Hade 2 fönster öppna med 2 olika bloggar. Skulle jag skriva o kommentera till den ena.. Så jag skrev det jag skulle men då kom det inte upp. Så jag gjorde det en gång till.. Då visade det sig att jag hade kommenterat den andras blogg, fast jag är hundra på att jag inte hade skrivit till henne. Jag hade skrivit kommentaren till den "rätta" om jag säger så men kommentaren hade hamnat på den andra. Så på hennes blogg är det 2 typ likadana inlägg som inte ens är menat till henne. Sorry maria!

dtdrottningar??

JAg och amanda va i dt idag, fyy fan vilket team asså! Ingen slår oss minnsan.. haha eller hur mandis?;)


"I love you baby, and if its quite alright i need you baby.."

Har den på hjärnan, ha haft den hela dagen. Gick runt på jobbet och sjöng den, roligt för mej men kanske inte för mina medarbetare.

Idag vaknade jag runt tio, ngr minuter efter jag hade vaknat ringde telefonen. Det va tuss som ville att jag skulle börja kl 12 ist.. Okej sa jag men ångrade mitt val när jag steg ur sängen och såg det fina vädret. Nääe då va man instängd på donken tills kl 19, by then ha ju solens starka sken gått ner och man kan ju som inte pressa nu haha! Jag förmodligen frysa istället. Sjukt med folk idag, fattar inte varför. Det kom rusher hela tiden så man hann inte städa elr nått alls. Tycker jättesynd om zittra, stefan och amanda för att de ska stänga. Vi hann typ inte förstänga ngt alls. Inte ens pommes maskinen. Övningskörde dit och hem. Amanda fick nöjet att åka med mej på hemvägen, hon sa att hon tyckte jag va helt okej men man vet aldrig. Jag hoppas hon vill åka igen. Faan va ja vill ha körkort. Jag ha ju som kört en del och.. i want!!

Gårdagen blev inte alls som jag trodde. Vi köpte pizza och satt o chilla när emelies pojkvän ringde och sa att det va 20+ på tc ikväll. Det va ngn premiär av ngt slag. Jag va verkligen inte peppad att hänga med. Jamena, jag skulle inte ens komma in. Alla andra, förutom carro som fyller 20 nästa vecka, var 20+ så dom va peppad. Fast tuss banga ut, fyy! Hon skulle "tydligen" öppna, att man inte kunde va bakis då.. hahahah! hoppas ni fatta att det jag skrev va ironiskt. Meen med mkt om och men så lånade jag kläder av kricko och blev sminkad av pillan som btw ska bli min sminkös.Skulle ja ha gått på balen skulle hon varit den som fått sminka mej. Huur bra som helst!
Jaa, då cyklade vi till stan för att ta oss till tc.. Jag va väldigt skeptiskt och sa hela tiden. "ofta jag kommer in". När vi kom fram vakten ba näe då är lite för ung. Mina kompisar de sa ba snälla och den andra vakten fråga hur gammal jag va och den första sa 90:a .. Då sa jag att vi hade ringt hit och han hade sagt att de var okej. Då fråga dom om jag va på listan, vi ba neej. Den som vi ringde sa ingenting om någon lista. Tillslut sa ena vakten jamen okej då! glad gick vi allihopa in.. Så jag fick känna mej som en 20+ are för en kväll.

Ska lägga ut lite bilder från kvällen men ha inte fått de av carro än. Ska göra det så fort dom kommer.

Såå det va väl helgen i helhet, en helkul kväll under båda kvällerna!

jag är så lyckligt lottad, har sjukt bra vänner. Ingen kan ha bättre än mej! Sen gick jag inte på facebook och blev helt rörd. Jag måste nämna det. Jag hade fått ett brev av sofia. Man blir så glAd i själen. Jag uppskattade det så sjukt mkt. Ord kan kanppt beskriva känslan jag fick.. Åh vad ja saknar dej!  kan inte fatta att det va så sjukt längesen vi sågs..Hon är bara bäst, det finns ingen som henne!! (L)

Nu sitter jag med projektarbetet som ska in på ons. Elr  just nu skriver jag ett inlägg på bloggen men efter det, DÅ. DÅ ska jag sitta med projektarbetet. Har en hemst redovisning på tis ojojoj! 

Ni är min värld, försvinn aldrig!!!!!!!(ni vet vilka ni är)

kram

pizzzakväll

Åh, idag blir det värsta najsa kvällen.. Chilla med carro, tuss, kricko, pillan och empa med en pizza i munnen. Det va sjukt längesen jag åt det. Hah först hade vi tänkt äta fina middan men ingen orkar köpa ngt så latheten tog över. Då valde vi the easy way, pizza!

Mmm.. känner redan hur dreglet börja komma, kommer blir hur gott som helst. Lyssnar på sommar musik och jag VILL BARA!!!! Åh, vad ja längtar. Ord kan inte beskriva.

Måste komma ihåg att lämna filmen så ja inte måste betala, måste. Mitt minne samt lokalsinne är som en guldfisk. Jag kommer inte ihåg ngt alls.. Det är som på körlektionerna, jag vet typ alls vart vi ska. Det är faktiskt lite skamligt. Bott i umeå hela mitt liv men kan inte staden..

Jajja,, gotta go.

kram


gårdagen

Lite bilder från igår
 Vårt mål:Puls
Tävlingsdags;D Vem är vi? (pss vi ska föreställa samma person)
   veem??     
--------------------------------------------------------------------------------
       

 


Patrick 1,5 - skiit bra!!!

kram

hard work work..

SKulle egentligen va ledig idag men nej minsann, jobb mellan 11..30-15 i för sig ett rätt skönt pass, hoppas ja få stå i kök. Hade kul igår, såg på patrick 1,5 och jag var den enda som inte hade sett den. Men den vva bra! Ruggigt bra skådespeleri av torkel och skarsgård. Det känns som att de är kära på riktigt. 

Toog ngr bilder, ha tänkt lägga ut de så fort jag ha kommit hem från jobbet. Jag lovade en viss person att ha lite mer bilder på min blogg fast jag har en bdb.. som btw är holdupawhile.bilddagboken.se men där kommer jag inte heller kunna lägga upp förrän jag ha kommit hem från jobbet.

En hemskt sak: MIN MOBIL KAN INTE SKICKA SMS!!!! Det har inte fungerat på 2 dar nu, jag är rädd. Har gratis sms och lite pengar på mobben,, varför ska det hända mej? först slutar mobilen att funka och nu slutar simkortet att funka:( Jag känner att ja är på gränsen till deprimerad. 

Syrran kom föresten hem igår, hon ha varit i sthlm runt en vecka. Hon bara flyr och flänger men skönt att ha henne hemma. Hah inte bara för att de är trevligt men även för att hunden har ngn på dagarna och ja är inte lika bunden att komma hem under lunchrasterna. Lite ego måste man får vara, i varje situation.

Nuu blire köra till jobbet!

kram 


Matte C

Jag tycker att detta ämne förtjänar ett eget inlägg.

okej, så här är det: JAG HATAR HATAR HATAR HATAR VERKLIGEN MATTEN! Nationella gick SKIIT!!!! Jag är så grymt irriterad och vet att ett ig är på ingång.

FUCKING MATH,,, gå och dö!

mongolåt

Jag och frissen har haft en mongolåt hela dagen hah! JAg tycker att kvällen kommer blir rolig. Jag, frisse, mandis och vickan ;D supergänget! Ska chilla med en film och bara snacka om ALLT! Frissen håller på att ta bilder då ja sitter som mest koncentrerard vid datorn, inte lyckade om jag säger så. MAndis pandis jobbar till 8 så hon kommer väl vid 9 snåret.

Hon håller på med ngn slags foto av min fula fingrar, stop it! Loove song baby;) u mean well but u make this hard on me.

You see;)

Var på stan med 30 kr. Först med anna då vi var på VARENDA skoaffär. Sen frissen, då vi gick på samma skoraffärer men vi tröttnade ganska snabbt och bestämde att gå till kajen. Var snabbt inne på donken och köpte en muffins, vi tog oss ner till kajen där vid 4 snåret fick träffa 3 killar på 27+ som stötte på oss, trevligt? nej. Fast vi sa nej och då gick de på ngr 92 ist,, särskilt ena. dEt va den ena som stötte mest, stackars 92:orna. Jag och frissen tyckte synd om dom. Men vad skulle vi göra? De frågade om han kunde köpa cigg åt dom och då sa han att han ville bjuda en tjej på en öl om han skulle köpa ciggen. Låter väl som en bra deal men nja, inte med han ialf! Vi kollade på varann med alkolist i tanken. Joo, det måset han vara.. Ialf på god väg. Han snackade om att han hade supt ngn gång i veckan typ tis elr nått..

Det va rätt mkt folk. Det va skönt, vi satt och snacka. Skolade och hade det skönt. Dåå kändes det verkligen som att sommaren är på väg. ÅÅÅH, kom hit nu!!!

Näe, ska va social med frissen.. Vänta på ett call från vickan..

kram

nervositeten

ÄR STOR, inför morgondagen!! JAg hoppas verkligen att det går vägen men hmm är osäker som fan;S


Näe, nu ska ja vila mig i form.

kram

mattesatan

sitter och fattar inget, vem kom på derivera?!?! och vad är det bra till?? You got me! Derivatans funktion, basbyte, faktorisering = BAJS.

Deet går bara inte!:S

Myy knees

Mina knän och ben känns av efter gårdagen. JAg cyklade hem från körlektionen idag, och det var jobbigt:P Var dock tvungen att stanna på ica och köpa lite schampoo och duschkräm.

Har redovisning men orkar inte dit, MÅSTE PLUGGA MATTE!! Ja ska plugga jävel hela dagen och kvällen. Fyy fan va ja är less meen..


17 SKOLDAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!!

Sjukt, tänk att ja ha spenderat 12 hela år i skolan. Och nu?? FRREE.

kram


hurtigmörtar

Idag ha ja varit hurtig på många sätt;) Dagen började med en gald överraskning, för en gång skulls parkerade jag min cykel utanför s4 för ja skulle på bibblan innan skolan börja och då kom en kvinna fram och fråga om ja ville ha en påse bullar! Det va så random så jag blev typ paff och ba "okej, javisst!" Trodde att det skulle va hembakade, konstiga bullar men de va köpta och skit goda. 5 st till och med!! Det va de härA som vill att man ska cykla ist för åka bil. TYp "Whats your löjligaste biltur?"  tror jag det stod. Men bry, free stuff=D

2 tråkiga lektioner och sen bar det iväg till stan för att ha körlektion. Men min körlärare ska bli ledig från och med sista maj så ja måste hitta en ny men ja hoppas det blir någon bra. INTE SURKÄRRINGEN TACK! Alla andra duger.

Såå, jag cyklade till skolan och hem efter skollektionen. Sen körde jag till teorin som var halv 6-halv8. DÅ cyklade ja och elin hem och direkt bytte om för en spring tur med amanda och jojjo! Vi var riktigt duktiga för att va första gången man ha rört sig på 5-6 veckor. Nu gäller det bara att man har disciplinen att fortsätta. Vi får peppa varann! Mina ben känns av om jag säger så, men det är bra. Då vet man att de finns ialff;)

Jag försökte också flörta bort ett pass på jobbet, få se imorrn då svaret skulle komma. Jag ha köpt biljetter till white snake den 30:e. Pappa bokade åt hela familjen så det ska bli värsta familjengrejen, mysigt! Alla vi är fan. Såå om denna person läser detta. Du är bara så bra och jag lovar dej att alltid kalla dej positivt i sånt fall. OCh nu vet du vem tuss är oxå, jag lär dej mycket ju! Byt med mej;)))

Hah egentligen skulle ja plugga men det blev ju inte så mkt!:-P får blir apa imorrn!

Sammanfattat; jag ha varit hurtig med att äta bullar, löpt och cyklat samt haft teorin. Jag ger mej själv godkänt för dagen.

Taggar helgen, kommer bli skit skoj!=))

kram

ÄNTLIGEN

Finally, done with the f***** homework!! Inskickad och klar med en touch av sara, the one and only.

Jag är bara så glad! Det är såhär man lär sig uppskatta det lilla i ens vardag.

Sss..

.. av min förra blogg, fick så sjukt mkt längtan av sommarn just nu.

"kan bara sommarn komma imorrn, snälla? ÄR så sjukt less på denna vår och allt som hör till.

jag vill känna vinden sådär härlig som den är under en sommarnatt. Vara hela nätterna och se solupp- och nedgången bara några timmar mellan. Spendera tid i stugan och bara njuta. Varför kan inte livet alltid vara så? Sådär så man bara vill stanna ögonblicket och hoppas att det varar för evigt. Att komma på den ledsna tanken att "detta ögonblick får vi aldrig igen, det kan aldrig vara så perfekt som det är just nu". Känna blomdoften som förs vidare via vindarna. Vara lycklig på alla sätt och vis. Grillkvällar med kompisar, ta ett glas vin och bara sitta och snacka natten lång.

JAa, den svenska sommaren är perfekt ur alla hörn och vråar.
"


hyyper

Inlämning idag, yes! ;S Kanske måste börja med den idag=P

Sitter och pratar med amanda, om många grejer men bland annat vänskap. Och det fick mej att tänka.. hah låter djupt vilket det inte är men. Livet ändras och ny vänner hittas. Det kan ju va lätt att tappa ngr oxå, tyvärr! Men det känns som, har man en riktigt vänskap tappas inte vänskapen. Man kanske träffas mindre men man har fortfarande den här känslan som gör att man ringer till varann och försöker träffas ialf. Så om man tappar någon vänskap så beror det inte helt på en själv utan även på den andra. Om den väljer att va med andra kompisar än en själv och sen blir sur då man inte kan träffa den personen, så känns det som det knappast är mitt fel bara. Man måste som dra sitt strå till stacken på något vis. OCh nu när det är ca en månad tills ja åker så känns det som att man bara kommer att tappa ännu mera. Så håll hårt i era vänskaper ni vill behålla, det försöker jag ialf! Försöker man inge mer då har man gett up helt och hållet. Så är det.

Mördarveckan fortsätter, sitter med sh C nu. Ettor och tvåor, välj inte sh c. Det är inte värt det, man gör inge speciellt och lär sig inget typ. MattejävlA nationella på fre. Jag säger bara:FML !!!

Kram

Erik.

Min kära kära lillebror, du gör mig galen!!
Min kära kära lillebror. Du gör mig galen!!!

mördarvecka

Jaa då har man en mördarvecka framför sig! PEppar inte.. Haha känner mej lite busig idag, så ni få passa er. Jag kanske gör ngt med er;)

JAg gick upp idag vid 9. 9.35 ringde mobben, jag tänkte vem? jag menar ingen brukar ringa då. Ser jag att det är umeå-vännäs och tar upp det. Frida, hon som ringde ba: vart äru? du har ju körlektion halv 10. FAAN! tänkte jag. Jag är ju hemma så knappast att ja hinner dit... Så fick betala för en körlektion som ja inte hade. Nu när mobil har pajat ha livet oxå det, allt ja ska och tänker gör finns på kalendern. Jag är helt beroende av den och när den inte funka tänkte ja inte att ja hade tid på umeåvännäs. Jag brukar aldrig ha en sån tid heller så det va som så ovanligt på ngt vis.. Ialf, hur irriterad som helst på mig själv!

Skulle hjälpa amanda med en grej men hon svara inte, kanske för hon jobbar jag vet, men hon får väl ringa då hon ha rast elr nått!


kram på er!

nytt liv?

Njja kanske inte men ny blogg ialf.. jag tyckte att den andra hade så konstigt namn! "onda ögat" på ngn som bestämde namnet men säger inte vem det är. IAlf så nu är det en ny blogg med mitt underbara liv hahaha...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0