daliga ar vi..

Pa att uppdatera, vi vet. Men det blir som sa, haha vi ar hellre i poolen elr vid havet. Idag har dagen bestat av just det, en sovmorgon och sen poolen med skugga. Vi at pa burger king idag, igen. kanns som donken ınte ar det basta haha! ınget ont dock. Muuumma!!

Vi har faktıskt handlat idag, handdukar.Valdıg fına och stora, det kan ju va bra att ha nar vı kommer till lageneheten att ha egna.  haha nu skrıver jag (karın). det ar oftast bara sara som skriver hehe :P hur som helst, vı har det underbart har ı solen och varmen och har ingen hemlangtan an ıaf! ıkvall ska vi bara chılla och kanske ta en lıten strandpromis, vı far helt enkeşt se :) hıhı. peace out!

Vi har lanat en dator pa en restaurang, gratıs yes! Det ar det man vıll elr hur? Vi stor oss fortfarande pa att det ar en konstıgt i som kommer upp, fy for turkiskan haha.. Hur som haver nu ska vı inte ta deras dator for lange. trots att det ar ınte sa mkt vı skriver sa tar det ratt lang tıd eftersom vi inte ar vana med det. 

Puss o kram pa er alla! (bara dom som laser inte dom andra!!!) HAHA

/Sara o karin
 

4:e dagen

Jag ja vet, vi har inte skrivit pa ett tag men det har varit natt tjafs med internet tyyp. Just nu ar vi i skuggan. Det ar sjukt varmt men vı klarar oss. Kvallerna ar ratt skona eftersom det har inte hunnit blivit super duper varmt an. Vi har nyss varıt pa en marknad och kopt mkt frukt, korsbar,applen,banan och mycket mera.. Mumma!!

Vi var pa en battur igar och dom ar val alla likadana med samma stop osv men det ar harlıgt att komma ut tıll havs, riktigt. Men vı brande oss fast kan man undvika det liksom? jag tror ınte det. Vi smorjde oss ordentligt men tydligen rackte det inte. det va i for sig ingen stor branna precis  men anda.

Ibland kan i:et se ut som ı eller i. alltsa  med eller utan prick. Dom har ett konstigt i och den med pricken ar pa ett annat stalle an vanlıgt. jobbıga problem man har va?

Sammanfattat tycker vi att det har varit sjukt roligt. Varmen ar det vı behover kanner vi. Och lıte omvaxlıng efter gymnasıet, fa some dıstans to it all. Och det ska vi val ha eftersom kulturen och lıvet ar helt annorlunda. Ska borja fıxa med lagenheten nasta vecka sa allt ar klart ınnan hotellvıstelsen ar slut.

Naae, tıllbaks tıll var vardag som ınnehaller mkt bad ı poolen hehe..

Puss och kram pa er dar hemma!
/sara o karin

forsta dagen

forsta dagen och vadret ar harligt. Vı sıtter pa en restaurang och har precıs atıt mat. Vi kom till hotellet vıd 06.30 och da slocknade vi direkt. Vi stallde klockan pa tolv gick upp, at och tog oss ner till poolen. Vi var som fortfarande trotta sa det blev dagens aktıvıtet, bara chilla och fa lite branna pa vara kroppar. Yes, brande oss gjorde vi inte! Fast vadret var inte det basta, lite monligt da och da. Vid fyra bestamde vi oss for att ga upp och ta det lugnt haha  som om vi inte gjorde det innan.. Bada tva slumrade till nan timma, det behovde vi verkligen. Jag borja lasa lite men somna snabbt. Karin dromde nagot konstig haha men det ar hon juh sa..haha

Vid 9 gick vi ut for at ata, det blev det klassiska spagettı carbonara pa en restaurang. vi sitter dar nu. Vi fragade var man kunde hıtta cyper cafe och agaren ba jag har en dator. Ni far sıtta har och skriva, gratıs oxa! Nice sa vi =D sa just nu sıtter vi har och chillar och dricker te, turkıstk. gott.

Imorgon blire bara chill och poolen. what else liksom?

kl ar halv tolv och nu ska vı val dra oss, kolla pa lite butiker typ.

horde att vadret hemma hade varıt bra men avundsjuk ar vi inte.

Puss och kram


The big day

IDag är dagen kommen. Nu börjar resan, planet går 21.30 på kvällen. Jag är inte bara lite rastlös just nu, samt lite orolig. Karin ska till tandläkare akut men förhoppningsvis blir det inga problem. Jag tror det var något med ilningar elr dyliknande. hoppas hon får nån dundermedicin av tandläkaren så hon inte har ont i turkiet. Det vore riktigt tråkigt för båda men mestadels för henne antar jag.

Kom just hem efter en tur i skogen med hunden där jag bokstavligen blev attackerad av myggor. JAg var tvungen att springa ett tag för att dom inte skulle ta mej. För någon åskådare såg jag nog rätt galen ut haha. Att springa gjorde min hosta ännu värre och jag hade inte hunnit tagit astmamedicinen än heller.. med en kombination av dålig kondis. inte bra. MEn vaddå? jag sprang ju för mitt liv, annars hade dom ätit upp mej, jag lovar!

MEn åh, kan inte bara klockan slå.. tiden går så långsamt nu. En sak som jag är stressad över är att jag inte har hunnit gett igen tuss skorna. Så AMANDA när du ser detta kom förbi mej och ta med dom till jobbet. Det är bara att lägga dom i henne skåp.

åh lyssnar på "Känn en doft av kärleken". LEjonkungen är helt klart min favvofilm delat med "Trollkaren från oz". Jag tror helt seriöst att jag ska önska mej lejonkungen på dvd till julen HAHA.. himlarns vad barnslig man är men ändå, it's still my favourite!


nu ska jag skriva på klotterplanket på jobbet, måste ju göra några avundsjuka haha fy vad elak jag är. Men måste erkänna, lite roligt är det också.

dagen före.

Nu gäller det, there's no turning back. Vill jag det då? FAN HELLER!
Längtan är enorm, att få vara i sol och värme i 3 hela månader. Det känns helt fantastiskt.

Åhhh! fy fan vad jag vill va där nu.

Nu ska ja packa klart och sen ut med hunden :-s


kram

inför resan

Som jag ha skrivit så blir denna blogg uppdaterad även där borta utomlands så det är bara att fortsätta läsa samta KOMMENTERA. jag vill veta om allt hemma, från de bra till de dåliga (hint amanda) HAHAHHAHAHAHA skoooja bara !!! nää ni får gärna skriva om vardagen här hemma medan jag skriver om vardagen där borta i hettan..

Midsommarhelgen

blev sjukhelgen. Jag mådde skit på fredagen men sen dess har jag känt mej bättre dock mera täppt i näsan och hosta men energin har kommit tillbaka. lite grann ialf. Det blev 11 pers i vår stuga fast vi trodde att vi skulle bli 8. Syrran,vickan och ante kom med. Sen resterande av våra familjer plus sofia. Det va kul men svårt att vara så positiv och glad när man är sjuk. Då vill man mest bara ligga ner och inte göra något alls. Helgen var dock väldigt kul  och det var första och sista gången jag kommer va i stugan denna sommar så det kändes viktigt att jag for dit.

Jag ska försöka hinna lägga ut någon bild ialf.. men vi tog mestadels med soffans kamera elr ialf dom fina bilderna så jag skulle vilja ha dom ist..

När jag kom hem stack jag direkt till amanda och nu blir det packning samt lite grillning på kvällen, myspys!

idag

har jag sjukanmält mej från jobbet. trodde att de skulle bli bättre med tabletterna men noop. Inte ett smack. Idag blev jag trots min sjuka, tvingad till stan för att bla växla pengar inför resan men det blev bara en snabbis. Fast jag gjorde något ovanligt, konstig men efteråt kändes helt underbart. HAh jag kan då säga att jag va nervös innan men det gick rätt okej, visst ont gjorde det men en underbar känsla efteråt. Mer tänker jag inte säga men ni få som kanske får veta hemligheten, jaa, ni är lyckligt lottade. ´Det kan jag då säga!

Det sjukaste va på morgonen, jag hade ingen röst. JAg rignde mamma och jag väste fram mitt namn hon ba"vem?" Så ja fick säga igen. När jag hade tränat rösten lite ringde jag jobbet så de skulle höra vad jag sa. Jag låter helt konstig. Men det värsta med det hela är att jag inte orkar något. Som man har extrem träningsvärk i HELA kroppen, så kändes det när jag gick på stan de få minuterna. När pengarsaken och apoteket var avklarat tog jag första bästa bussen hem för att sova. Sov till 4, åt middag halv 5 och sov tills nu. Nu vill ja bara sova hela tiden och det är helt annan än förut. Då kunde jag ju inte sova överhuvudtaget. Jag gick o lade mej 4 och vakna vid 8 typ.. heelt crazy!

Nu blir jag lämnad ensam hemma tills imorgon då jag och soffan åker med wikströms ner till stugan där min familj redan är. Så det bli väl sova hela kvällen antar jag..    

smitto-unge

Nä nu är jag sjuk igen. Vad är problemet med mej? och idag har jag hostat, haft feber, ont i halsen och huvudvärk. ALLT PÅ EN GÅNG! snyft :( och jag som åker snart.

Nog om mej. IDag är det amandas dag! =D en till 18åring i gänget som kan gå på kroger och göra barnförbjudna saker. Vi gjorde en jättefin tårta åt henne men som vanligt, har jag inte hunnit satt in några bilder i dator men men.. Den var av marängbotten, vaniljsås blandat med daimkulor och hallon. Sen skrev vi "bakad med love, amanda 18" Det va rätt gulligt och skulle ha synts tydligare om inte carro fick en dum idé att stö på strössel över hela tårtan så texten blev osynlig i princip. Vi alla tyckte den var god, den lockade även myror o andra olika kryp så omtyckt var tårtan.

Sjukan blev inte bättre och jag va lite osocial med tjejerna och simon så det va bra att ja tog mej hem. JA och brorsan såg på the return of the king men somnade efter 30 min kanske och sov till det var 45 min kvar =P Den filmen är bra!

Sen åt ja lite mat och tog mej till amanda för lite jordgubbar och hallon med glass, mumma!
Nu är ja hemma och måste sova, vill sova MEN är självklart inte trött. Vanliga jag.

juste, smitto-ungen är frisse. Lite sur är jag allt på dej ! hahah ;*

saker man ska hinna.

Innan jag åker:
.Packa
.Träffa kompisar
.Se familjen
.Säga hejdå till jobbet(och allt vad det innebär)
.Skaffa fickpengar
.Skaffa apotekssaker
.Träffa laget
.Jobba
.Fira midsommar
.Bara njuta av umeå
.Umgås med min kära hund

... Allt detta på en vecka. FY fan vad stressigt det kommer att bli. Känns som om ångesten kommer att komma och det är det sista jag vill känna.  

Jäklarns så jobbigt! Varför blir det alltid så? Man stressar sjukt mycket.. Varför ska ja göra allt i sista minut? typiskt mej!

ÅH, jag blir så less på mej själv

Sjukt uttråkad.

Ord kan inte beskriva, jag vill/måste göra något. Jag ha försökt skriva packlista men det ha inte funkat. Frisse är sjuk och kan inte snacka oo ja tycker synd om henne. Jag lyssna på music men det hjälper inte mej. Ja är fortfarande lika rastlös, jaa det är nog mer rätt. Rastlös. Sen skolan slutade ha ja haft denna känsla, jag vill bara göra något. Och det ha ja gjort men nu, när vädret rent ut sagt suger och alla kompisar är lata.. MUPP! Jag vet egentligen inte varför jag har denna känslan men den går inte att bli av med. Umgås med familjen vill jag inte heller trots mina stora kärlek till dom.

Idag fick ja en mobbe. Från ica 199:- en gammal nokia men helt fungerande när jag åker. Den va rätt charmig men den ser verkligen gammal ut fast den är ny=p
((Jag VILL JAG ViLL JAG VILL! =?? undra det ni!))

Nu sms jag med en kompis okej, dte funkar oxå men ändå. Nja ska nog slå på tv, fick ett hett tips om 2 and ½ men!=D

it's raining men hallelujah

Okej kanske inte män men vatten och det är väl nästan samma sak? De kommer i mängden och har lätt att åka bort. HAHA nääeedå! Fatta, 9 dagar innan dagen D! INSANE DUDE. Sorgsen är jag oxå, alla mina vänner jag lämnar men jag tänker såhär. Jag ska bara bort i 3 mån, sen är jag tillbaka för hela året. Och vad är 3 mån i sitt liv? Alltså, jag väljer att tänka det positiva istället för det negativa. Jag kommer ha så sjukt roligt där att det finns inte. Kompisar kommer att komma och hälsa på oss så helt utan SWE blir vi inte. I alanya är det rätt många skandinavier för den delen.

Jag ger allt när jag väl gör det. och denna gång är inget undantag, FY FAN VA ROLIGT DET SKA BLI! Jag ångrar verkligen inte att ja ha bokat.

Och nu ska jag och mamsen åka och köpa lite nudlar inför turkiet.

puss

den otroliga vandringen

så kändes det när vi skulle hem från jobbet. Larmet gick 3 ggr så zittra var tvungen snacka med dom där på larmcentralen,  vilket drog ut på tiden sisådär 30 min minst ialf. Plus mycket folk och veckoinventeringen.

 Äntligen påväg hem så fryser man, hur jobbig är inte människokroppen? Före så svettades jag nästan och sedan fryser.. jaa konstig helt enkel.

Men en cykeltur gör en pigg, även ett på natten. Sen kom en rolig överraskning, jag träffa mimmi och stod minst en timma och snacka med henne. Det va ett tag sen så det va sjukt roligt och det gör mej ännu mer ledsen att jag ska åka ifrån alla. Men jag är ju glad att jag ska åka, självklart! Det fanns mycket att prata om och förhoppningsvis ska vi träffas imorrn vilket jag hoppas på.

Stängningen, jaa vad säger man? det var en stängning helt enkelt. Med folk. Jag va glad att jag stängde fronten ialf=) jag öppnar imorgon kl 08.30 , alltså ska upp om 4 timmar yey!! jag kommer vara död. Fast man lever bara en gång, eller hur?

Näe nu måste jag lägga mej, natti natti.

förstår inget.

Jag är trött men fattar inte varför. Somna vid 2 gick upp vid 9. VI åkte till ungdomscupen och såg brorsans lag samt lillkussingens lag -01:or. Det va riktigt roligt! Alla va så gulliga och klumpa ihop sej. När jag kom hem sov jag någon timma. Fast ja känner mej fortfarande trött.

Ikväll blir det droskan, har inte förköpt något så jag hoppas det finns kvar. Nu sitter jag och äter lite godis  från i tors, mumma!

SKa dra och duscha snart

tjoho

Kvällen med frisse

Hur kul har man inte då? ev ska vi spela brännboll med ddet va inte  många som var peppade på det. Så nu sitter vi här och chillar. Hon håller på att bli sjuk :-( Men vi as garvade för en grymt tråkig sak egentligen men det va skit kul. Satt i tele samtidigt och robin ba 'är dom höga?' HAH, det va så sjukt roligt. Jag fick ont i magen och jag grät, SÅ roligt var det.

Lyssnar på mina kära boys white snake. SKit braa..

Jobbade till 8, skulle egentligen sluta 7 men det va så mkt folk. Jag blev nästan irriterad med vad ska man göra? gick på fulla brickor från när ja börja till nästan tills ja sluta. Sen ville ja skvätta vatten på fredde men det fick ja inte, undrar om ja ska dra förbi imorgon och göra det hmm.. SO be aware!!!

Fatta 12 dagar tills jag åker!!! HELT INSANE.

puss på er

dagen efter.

Det känns inte som man har gått ut skolan. Jag referera denna tid som sommarlov ändå, och pratar om min klass. Inte om min förra klass. Insane att det är slut. KAn inte fatta det.

Igår hade ja en väldigt trevlig dag. JAg var med amanda på dagen och sen var med robin, frisse, måns, filip och pontus och grilla på kvällen. Filosofi är nog kvällens ord. Vi prata om allt och inget, fast jäklarns vad övernaturligt skämmer mej. Och omgivningen gjorde det inte bättre heller haha. Nu vill ja ut på lör men jobbar kväll, hoppas ja kan byta bort det med någon villig själ. Såå någon intresserad??

IDag jobbar jag 15.30-19 tror ja ska åka vid halv 2 snåret, måste förbi banken och sätta in lite pengar från studenten;D Idag är det den 12 juni - bara 12 dagar kvar !! heeeelt sjuukt asså. Satan vad jag längtar, samtidigt känner jag redan saknad för mina kompisar. Men jag är ju inte borta för alltid. Sen åker sofia :( :( åh, alla sticker. känns jobbigt. Kommer att sakna henne så sjukt mkt, ord kan inte beskriva. Det känns som redan nu splittras man. Jobbigt känsla.

MEN.. det roliga börjar ju nu oxå. Nu vill ja resa och jobba ihop pengar. JAg ska se om man kan kanske studera utomlands eller bara bo utomlands. JA, alla som känner mej vet vart jag vill åka. Någon som vill hänga på?

Jag är rastlös, men varför vet jag inte? kanske resfebern börja komma, vem vet.

herrå!

studenten

ja orkar inte skriva om vad vi gjorde det kan väl de flesta komma på. Morgonen va mysig och sen lite på skolan, vagnen däri champange drickande. Hemma med släkt och vänner, en liten power nap för att sedan tagga kvällen med middag på rex. Förfestande och studentskivan. EN UNDERBAR DAG!

tack till alla som gjorde det till en av de bästa dagarna i mitt liv.

FÖR VI HAR TAGITR STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDEEENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA! =D

Dagen innan.

1 DAG KVAR. SHIT, INTE ENS DET.
Och vad ska jag göra?
Joo, jobbar till 22 och imorgon ska jag upp kl 04.30. Jag fattar inte hur jag ska klarar det.  Denna ständiga sömn som behövs. Jag ha knappast sovit bra senaste månaden. Stängt länge och gått upp tidigt av olika anledningar. Och studentdagen blir det inte mycket sömn heller. MEn men, bättre uppleva än sova bort tiden haha.

Idag pyntade vi vagnen, whoho! kan inte fatta att vi tar studenten imorrn. Aja efter det kom jag hem och mamma tjata lite på mej, inte mycket men så pass att trötta jag inte orka höra det. Har nu sovit, somna vid tre och sov till fem kanske, lite mindre. Nu känner jag mej utvilad och med pannkakor i magen känns världen lättare att tackla.

Nu blir det  lyssna på some music innan jobbet, 18.45

tjjhee

1 dag i skolan

JAdå, då är det en dag kvar. Imorrn ska vi klä vagnen i håkmark hos emil, en i klassen. Sen blire väl fika elr nått! Idag va rättt chill samt att ja blir bättre, så jag är glad =D nu får det hålla i sig till studenten och efter. Fick nöjet att träffa både mandis och frisse idag, lite snack med både gjorde mej gott. MAn blir så glad när man är med dom. På något vis svänger alltid mitt humör till det bättre när de är i  närheten.

Fick låna ett par skor av tuss idag som jag ska ha på skolavslutningskvällen, ett par röda! ååh så fina, de kommer passa till den svarta klänningen. Har köpt en svart spetsklänning från gina till kvällen. Jag vet, billig variant men orkade inte slänga ut massa pengar. Samt att den kan man ju använd mer än bara en gång.

Sitter och lyssnar på en peppar låt "now we are free" Oh my god,yes we are. SOON!

SOlen skiner, me loove:D
natti natti på er

Mina helgturer

lite bilder från helgernas äventyr,,

 <-- MY GIRLS

   


____________________________

Min kära syster yster och jag själv!

tired

Jag kunde inte sova igår. Låg och tänkte 'nu är det 5 timmar kvar',, 'nu är det bara 4 h kvar' .. fy va jobbigt det var! Klev up 6, trött och på surt humör. MAmma försökte prata med mej, jag bara snäste. Men hon måste ju fatta att ja är trött.

Nu är det inga körlektioner kvar. Eftersom jag inte kommer attt hinna ta innan ja åker ha ja valt att inte ha ngr till för det är såå dyrt. Nu ha ja 2 saker att tänka på'
-studenten på ons
-fixa allt inför resan

oo jobbet. Så tre grejer. MEn nada más!


DUMMA!

Jäkla körlektion imorgon kl 07.00!


FUCK!

haha konstiga jag

Asåå idag på jobbet.. Jag var helt borta!

Jag hade nästan precis börjat jobba och så kom det en kund,
ja ba 'hej, det är sara' han svara ba 'hej sara'. HAHAHA, asså jag vet inte vad jag tänkte på. danne som va bredvid mej börja as garva och jag ba 'neej jag mena, vad vill ni beställa?' Sen småskratta gästen lite grann oxå.. MEn jag vet inte vad jag tänkte på, HAH!! sen for danne runt och sa det till varje person,haha det gjorde inte pinsamheten bättre =P

Det va sjukt konstigt för nästan samtidigt hade min telefon ringt. Jag hade på ljudlös så jag hade inte märkt det men såg det efteråt. Men aaa mmm.. strange!

Sa så konstiga kommentarer och jaa, jag var allmänt konstig.. haha.. sätt. Fast det var fanny oxå! och lite ander=P haha vi va lite konstiga alla tre.

-----

HAha men kanske är jag i ett nötskal vad vet jag,, jag kanske är så pass konstig hela tiden. Röstade idag, valde miljöpArtiet. Och jag hoppas alla röstade. Fredde på jobbet sa att han inte hade tänkt rösta, jag blev lite sur. Och tvingade han. Så ja hoppades att han nu gjorde det. JAg tycker att vi som medborgare är skyldiga att rösta fram dom ska leda vårt land på internationell nivå. SÅ jag vill se ett högt deltagande imorrn i tidningen.

FATTA, TRE DAGAR KVAR ?!?!?!?!?! FATTTAAAAAAAA ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?

heeeeeeeeeelt sjuuukt !!!!!!!!!!!!!!


seeg dag

HAr varit dödstrött hela dagen. Fick lite sömn igår,, men men, det var det värt! Efter mami hämtade mej på jobbet, körde vi till teg där syrran skulle hämtas. De närmste dagarna känns järn-nattsvarning faktiskt. Det är grymt kallt just nu.

Jobbet gick väl ok men stör mej på att det är så smutsigt och man får ju inte bort allt. AH, gör mej galen!!  haha =P
Plockade blommor med fanny efter stängningen. Eller mer stod och hejja på henne och satte en blomma bakom örat på mig själv. MEn plockade, vi kan säga så.

Missade swe match men tydligen sög dom så missade jag egentligen nått? kanske inte.. Men den 6 juni, vår national dag. Den är över nu och JUSTE JA, idag är det valdag. Alla över 18 måste rösta!!!!!!!!!!!!! även om man inte vet, jaa då kan man rösta blankt, men rösta! det är viktigt. Man måste visa att vi bryr oss om hur landet ska bli inom EU.

Sååå alla osäkra, RÖSTA!

tomtebo tomtar..

Igår blev dagen händelserik. JAg hade en redovisning på spanskan och cykla vid halv 1 för att ha risk ettan. Efter det tog jag mej till stan och träffa empa :) Jag tog mej hem för att duscha, äta och sen ta mej till frisse för lite "förfest", snarare snack. Vi väntade på amanda som kom vid halv 9 tog bussen någon timma efter till tomtebo, där robin hade en liten födelsesak och det va rätt trevligt. Det va mest umedalare vilket va roligt att träffa alla igen och snacka igenom gamla minnen. Efter det var målet corona eftersom det kostade 20 kr att gå in och halva priset på drinkar typ.. men så långt hann vi inte. Vid ålidhem blev det händelserikt och jag blev inofficiellt spårletare, nästan som pippi fast hon letar efter saker ist för människor.

MAndis snälla syrra kom och hämtade oss så vi tog oss hem till värme. Var uppe hela natten till halv 9 då jag traskade hem.

Ska jobba ikväll och trött som fan! jag ha inte sovit något alls typ, bara när jag slumra till mellan filmerna.

Ajja, nu äre mat innan jobbet.

tjoooho

Allt med skolan är borta.

ALLTING, NUHAR JAG INGET KVAR INNAN STUDENTEN.
Känns bra. Åh vad nervös jag var på redovisningen idag men har ju bra lärare så det gick okej.

Var på riskettan idag, såå sjukt ovärt! 7000 spänn för 3 timmar med ett ämne man är så pass med medveten om. SKulle man stå inför valet att köra alkohol- eller drogpåverkad, gör kursen ingen skillnad. Det gör en inte mer negativ mot det, eller positiv för den delen.  Nää heeelt bortkastad tid.

SKa till robin ikväll och checka ut hans nya lägenhet. Det blir nog skojj, ska till frisse före.

noow, dinnertime:)

HALKBANAN och naglar

IDag klirade jag halkbanan!:D JAg var hur nervöst som helst. Jag bokade privat oxå vilket gjorde att ja av tvungen att göra en test före för att se om jag var tillräckligt bra. ååh gud så nervöst det var. Av alla 5 var det bara jag och en annan kille som klarade det. Sen har jag gjort naglar idag, gelnaglar. Fy vad det brände men vilket resultat, jag vill inte stå i kök nu!! Det tar ca 2 timmar att göra naglarna och sen kan man ju dekorera dom vilket jag gjorde. JAg la en ängel och 2 stenar som är rosa. Ängeln på högra tummen och stenarna på vänstra ringfingret. Det blev jättefint men jag är lite ovan dock haha. JAg måste va ärlig, jag är sjukt glad att jag inte for på balen. DEt kände jag idag. Jag skulle inte h orkat fixat till allting och de pengar jag har lägger jag på något viktigare och mer roligare. MEn jag hoppas att dom som gick själklart hade sjukt skojj vilket jag tror att dom hade.

Sen cykla jag till karin för middag med henne, didi och vamon vilket va skoj! VI åt och snackade, firade didis födelsedag. Jag ska ge henne ne blomma på lör, då det är hennes riktigt födelsedag. Nu väntar ja bara på att sex and the city ska börja.

Åhh imorgon blir hur kul som helst juh, elr hur frissen?;)

Puss!


sjjukt less på att vara sjuk

Hatar det, är så himla sjuk så jag orkar inte göra något men jag är ändå rastlös i kroppen. Riktigt irriterande!

"här kommer pippi långstrump tjolahopp.."

Att vara sjuk är inte kul. Jag är sjukt stressad med körkortet men kan inte göra något åt det. Jag kan inte vara produktiv överhuvudtaget och det gör mej GALEN. Imorrn har jag en viktigt sak så då då får jag vara lite produktiv ialf. Skulle egentligen va hos karin på kvällen men vi får väl se hur det går. Jag måste bli frisk först. Jag hade hoppats hinna se röda mattan, se alla klänningar men jag ska göra mina naglar så det kommer jag att missa :( skulle ändå velat sett alla kompisars klänningar och hejjat på dom. men men, vad får jag ist? Joo, fiina fina naglar! Har försökt logga in på mctime.se i serisöt tio min, jag kan inte komma fram till hemsidan. Det står att det är något fel så jag inte kan göra det. Men jag fattar nada..

Jag hade tänkt se pippi men ångrade mej, skulle bara längta sjukt mkt efter sommaren. Kan inte fatta att jag tar studenten om en vecka exakt. Är det sant? asså man får den konstigaste känslan ever när jag tänker på det. Vet inte varför men jag får bara en pirrande känsla. Ingen sorglig känsla, är det fel? Jag hoppas då inte det ialf. Dock tror jag till hösten att man kommer att sakna det. Att träffa kompisar varje dag, att bara få umgås. För mej blir det jobb och typ inge mer. JO, innebandy såklart! fast jag kommer har problem med jobbet eftersom mcd är så konstiga tider, mycket kvällar och så. Inte som ett 07-16 jobb precis!

Ajja, nu ska ja sluta tänka så långt in i framtiden. Det jag nu ska fokusera på är studenten, se om jag mösjligtvis kan ta körkortet innan, annars blir det ett projekt när jag kommer hem. Men det känns oxå rätt surt. Ringde idag för att kolla om nya uppkörningstider hade kommit upp. Min lärare sa att det måste bara komma upp. Näee då är det närmaste sista veckan i juli. FYY FAN! Men båda risk ettan och tvåan räcker ju 2 år så då borde jag kunna boka när jag kommer hem i sånt fall. Just nu är min lärare ledig denna vecka så kommer det nya tider hinner ju andra lärare ta dessa åt sina egna elever. Men så är det väl, vad kan jag göra? I detta ögonblick kom jag på en sak som jag hädanefter ska känna. Får jag en uppkörningstid innan jag åker var det meningen. Annars var det inte meningen att jag skulle ta körkortet innan jag åkte. That's as simple as it can get.

Sen när jag kom på att det är bara 21 dagar innan jag åker och jag blir bara helt. AAAAAAAHHHHAAHHH!! Längtar så sjukt mkt. Om ni undrar så kommer jag att fortsätta blogga från turkiet men det blir lite mer svårläst eftersom det finns inga å,ä,ö :P Fast jag antar att varje dag kommer bli såhär."Idag vaknade vi vid 9 snåret åt frukost, smörjde in oss och tog oss ner till stranden. Där  var vi nästan hela dagen och sen gick vi tillbaka för att duscha och ta det lugnt..."  Kvällen kan ju se annorlunda ut, antingen chilla man hemma eller så går man ut, det bestämmer man då men som sagt, det blir nog samma visa nästan varje dag. Eller det blir ju skillnad när våra kompisar kommer och hälsar på. Jag lovar och svär att jag ska försöka skriva roliga inlägg även fast varje dag är näst intill desamma. Fast jag kan ju egentligen aldrig veta eftersom jag inte är där än. MEN SNART!! hihi..

ska se om mctime funkar igen, jag blir rå sur om det inte funkar!

kkram

Spysjukan

har typ kommit till mej. Spydde fyra gånger under dagen men efter det har ja inte spytt mer. Jag har mått illa hela dagen och idag var ja hos frissan på vid elva. Det var inte roligt. Jag försökte fokusera så jag inte skulle spy. Och jag lockade håret så jag kunde inte ställa in det eftersom alla andra datum före resan var upptagna. SÅ jag fick, illamående och nyss spytt, ta mej via buss. Där mådde jag inte bättre heller!:S

Näe så det blir hemma imorgon oxå, fyy faan! så nära inpå skolavslutningen oxå!!!! imorrn är det 1 vecka kvar, 7 DAGAR!! FATTAR NI?!?!?!?!

OOoherregud, nu måste sleepa lite grann fast ha ju som sagt egentligen sovit hela dagen men.

kram

RSS 2.0