Åh karin,

Nu har hon åkt. Borta i tre hela veckor. Jag sitter här och pratar med henne just nu. Jag är grymt avundsjuk. Jag är typ nedstämd. Jag vill ju också vara där med henne, i bussen. Sitta och snacka med henne, förväntningarna ÅÅÅH jag är så avundsjuk. Det finns inte. Jag vill också bort och bara leva utan några krav och allt. Leva som man vill! Åh frihet, det är den känslan jag har när jag tänker.

KASA .. vad blev av det??

Å
h nu är det inget kul längre... ååh!

 

seni seviyourom askim


Ett tag sen...

Var det. Det kan jag säga. MEn jag ha som inte haft tiden att skriva något. JAg vet att alla blev oroliga och kanske till och med ledsen men jag lever. Så nu vet ni.

Ledig dag idag yes! Sov till 10 gick upp och vid hakv tolv tog jag mej en promis till frisse och sen var hos henne ett tag. Vi tog en okej promenad tillsammans och fick lite kvalité-tid med varandra. Vi pratade om intressanta saker bland annat om kultur. Svensk kultur, fördomar, generalisering och kampen att kunna vara sig själv. Det var jättekul att få snacka med henne. Var grymt längesen.

Sen åkte jag iväg för att färga mina ögonbryn åh vad skönt det var. Att få någon som gör det åt en. Det var värt pengarna.

Ser på desperate housewifes nu. Det ska alltid hända något nytt. Ibland eller ofta känns grejerna orealistiska. Men men, allt för att få tittare.

Jajjja nu ska jag dricka te. Och sen mysa med min nya bok!

kramaar

VART FAN ÄR VÄLRDEN PÅVÄG???

Jag är så grymt ledsen och nerstämd. Hur fan kan det hända? Hur kan man låta en 13 åring göra så? Vart fanns hjälpen? Sånt här ska fan i mej inte kunna hända. Jag fattar inte.. hur kunde samhället låta det hända, utan att göra något?

Var är världen påväg om detta händer i ens egen bakgård, nära ens eget hem? Jag sitter här med tårar i ögonen och mår skit. Hur mår då hennes vänner, föräldrar och släktingar? Hur fan mår hennes klasskamrater då? Jag har själv haft kontakt med henne. Coachat henne genom en cup och sagt hur duktig hon var. Hur, hur? Jag förstår inte.

Hur kan något sådant hända? Är det för desa jävla kraven som finns nu. Man ska se ut på ett visst sätt. Vara på ett visst sätt. Klä sej på ett visst sätt. Vart är vi påväg när vår kommande generation mår så här dåligt? Att man måste gå så långt och man får så jävla pissigt att man väljer att ta sitt eget liv istället? Hur kan världen ha en framtid? Säg mej det. Hur kan vi få någon som helst framtid när vi tvingar unga människor att bete sig på ett visst sätt. Passar det inte finns det inga alternativ utom döden. Hur kan man sätta press på en sån ung flicka? Hur fan kunde man låta detta hända???? För mej är det obegripligt.

Jag beklagar, åt hennes familj, släktingar, vänner och folk som kände henne. Jag är själv så uppröd och känner mej nere. Nää, om detta är vår framtid då FAN är det dags för en ändring. Sånt här måste förhindras. Ingen ska behöva känna sig tvingad att begå självmord för att man mår dåligt. INGEN. Världen är upp och ner. Världen är skit. Nu jävlar måste den ändras.


Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven
Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven


////////////////

......Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone
......

////////////////
Okej, vi utvecklar vår värld hela tiden och de flesta anser att det är samt blir bättre. Men är det värt det, är det värt sorgen att förlora sin dotter, kompis, kusin, syster/brorsdotter, barnbarn? Säg mej, ska liv förspillas för att världen ska utvecklas?

Mina ben, det är inte kul.

Vi körde en "rolig" grej på träningen. Roligt för vinnarna, inte så kul för förlorarna. Eftersom vi inte spelade om sargen så sa vi att i 2x 5 min så vinnarna får bestämma ett straff för förlorarna. Vi losade med ett mål, fuck. Vi skulle ha vunnit :P haha säger jag. Det var jämt men vi hade grymma chanser som vi inte satte. IAfl så var det som idioten fast det är 5 armhävningar varje gång och sista var 10 st. Man var lagomt trött när man var klar. MAn vill ju inte vara sämre än alla i sitt lag heller så man måste ju springa på. Jag som varit bort så sjukt länge också, mina ben var tröttaa.. vi hade spelat hela matchen och det var nog jobbigt för mej. MEn jag och nike ska ge igen. Nästa gång. Hahah bara vi vinner...

Idag var jag hos kusinerna på tomtebo, blev hämtad vid ett kanske. Dom tar ut musten på en. MAn blir sjukt slut efter att umgås med dom i 4 timmar. Tro mej, och filip, den minsta. Hans energi tar ALDRIG slut. Det är ofattbart. De är för gulliga men har enorm energi som man aldrig kan tänka sej att folk har. MEn barn har ju det. Tänk er, en sexåring som skojjar och hoppar runt, skriker och slår en. Drar i en osv, man blir slut. Då kan jag då säga, dagen träning hjälpte då inte!!!

Åh, älskar min småkusiner! dom är roliga att va med, trots energi. Samtidigt är det uppfriskande. Kanske inte ska ha träning den dagen bara hehe...

Nu blir det dusch och sen upp 7 imorgon. Då är det jobb 9 timmar på ersboda, YAY!:P

natti flatti på er

Tillbaka till umeå efter en tripp,

som heter stockholmsweekend med stop i uppsala. Kanske långt namn men det var så det var. Jag är glad, köpte skor, kappa, byxor. Ja en del:D måste göra en stor smile där, bara för att uttrycka mej. Men idag var rätt dryg. Flyget gick mitt på dagen kl 14.55. Man hinner inte göra något innan och inget efter (trodde jag). Medan jag drygade så ringde taheri och vi bestämde oss för att träffas. Blev dock något tidigare än jag trodde. Farmor som skulle hämta mej och erik fick inte igång bilen. Hennes bil är på lagning så hon skulle låna våran lilla blåa men den startade inte. När jag slog på mobben fick jag det glada sms. Men då ringde jag sara som kom och hämta oss. Det var tur! Annars hade vi fått gått hem. Hade inga pengar till bussen heller...

Såå hon kom hit, vi snacka och umgicks bara. ¨Båda vi var peppade på att gå ut och käka så vi kolla upp när great easten skulle stänga och for dit vid halv sju tiden. Vi satt där till stängning vilket var 21. Då drog vi oss upp till jobbet för att jag skulle kolla en grej, köpte en donut fast vi egentligen var as mätta. Vi dela på en men fick inte ens i 1 tillsammans. Haha åt friterad kyckling med sötsur sås, mumma vad gott det var. Sen så hade vi kul i bilen. Körde runt lite grann och det var kul eller hur sara? Lite sightseen kanske. Efter den dära roliga bilturen som innehöll flera grejer om man säger så, släppte hon av mej hemma och vi bestämde att vi skulle ses till helgen. Det var riktigt roligt att bara hon och jag fick tid att prata. Så det vill jag gärna göra om. Vi prata om allt som involverade henne och om mej med. Om alla våra problem och roliga stunder.

En kväll som egentligen inte skulle inehålla något innehöll mycket. Vi körde förbi och sa hej till karin och jenny också. Dom blev nog lite paffa.

TAck sara för en underbar kväll!!!:D:D

nu ska jag nog natta mej. Upp tidigt imorgon... Krramar

second day,

och bättre var det. Jag shoppade idag och köpte några grejer. Blev dock lite mer än vad jag trodde. Jag hittade en vinterkappa, inte dyr precis vilket var bra. För man vill säkert ha en ny nästa år. Jag hittade 2 PAR BYXOR. Ja ni läste rätt, 2 par. Jag bruka aldrig hitta några byxor överhuvudtaget. Det förvånande. Jag köpte en t-shirt, ett par skor. Dock inga högklackat, hittade ett par sjukt snygga men dom köpte jag inte. Attans vad jag ångrar det. Men mamsen betalade för ett par riktiga skor haha... Så jag fyllde hennes önskan. Hon är nog nöjd nu också. Men dom var faktiskt snygga. Jag behöver ett par vinterskor oxå. Jag är nöjd ialf. Sen något linne typ också... det blev inte så mycket men nu gaderob vilket jag behöver. Jag slängde halva när jag kom hem från turkiet och slängde halva packningen i turkiet innan jag åkte hem därifrån. Så jag ha slängt så enormt mycket. Fattar inte ens att jag tillät det. Helt otroligt, för jag ha svårt att kasta kläder och skor. I tukiet kom jag hem med 2 par. Jag hade 9 par när jag åkte i juni. Så ni kan tänka att jag FAKTISKT behöver nya skor. MEr skor. Jag ÄLSKAR skor. Inget slår dagen då man har köpt ett par nya skor. Det gör ens dag. Inte för att jag är värsta köparen på precis men jag är en skoälskare. Shoes in my soul.

Så vi gick runt på stan hela dagen. Plus att vi gick från och till vandrarhemmet. Det låg väl 30 min vandrande så totalt en timma fram och tillbaka. Jaa, är typ helt slut. Jag vet att jag lovade tim efterfest men sorry tim, en annan gång, jag lovar! ;-)

En notis, jag klarade av att somna ändå, igår alltså. Även om det tog en timma från att jag la mej i sängen.

Jajja, ska va lite social nu.

Kramar från huvudstaden!:)

Stockholmweekend börjar nu.

Idag, vi kom till uppsala vid kvart i elva. Där fick jag se syrrans rum och vi åkte förbi ikea. För någon ville ha en ikea-lunch. HAHA brorsan är galen i deras köttbullar, fråga mej inte varför. Jag åt sallad ialf. Efter vi hade inhandlat några grejer till oss var det dags för att åka till maxi så syrran kunde ta nytta av pappas konto. HAha nääedå.. hon storhandla för första gången här. Då åkte vi tillbaka för att springa upp 5 trappor igen och lämna alla hennes grejer. Sen springa ner 5 trappor och vänta på att hon skulle packa. Därefter, alltså runt 2 tiden, begav vi oss till The capital City of Sweden. YEs, that's right STOCKHOLM BABY.

Via gps så hittade vi till zinkenstams vandrarhem. Är osäker hur det stavas men men. Vi chillade till halv 5, gick ut och käka på någon indisk restaurang som syrran hade hittat via dn.se . Det var faktiskt gott och med mätta och belåtna magar traska vi till rival elr vad det nu hette. ALltså där det skulle visas. "Kvarteret skatan - I nöd och lust" var riktigt roligt och jag fattar inte hur dom kan komma på allting. Det är egentligen makalöst. Så gjorde dom en parodi på svennebanan med afghanistan ist. HAHAHAH JAAA alltså det var SJUKT KUL och man skratta rå mkt!!!

Efter det gick vi hem. Nu ha vi sett idol vem som åkte ut. Jag har i för sig sett idol 3 gånger sen det börja så jag vet inte om hon som åkte ut var dålig eller inte. Helt ärligt, vem bryr sig? Inte då jag ialf. Det är faktiskt inte roligt längre. Jag tyckte öndå idol va kul att se på förut men nuu? NÄE då. Då ser jag hellre på något annat.

Hela familjen sover förutom jag. Jag KAN inte sova tidigt. Det finns inte för mej. Spelar ingen roll när vi ska upp, om det är 6,7 elr 10. Jag kan inte somna före tolv. Då måste jag lyssna på musik elr så. Jag är inte trött nu. Och är jag inte trött, då börjar jag tänka. Börjar jag tänka, jadå, då kan jag verkligen inte sova. Sitter här just nu i mörkret. SEr typ inget vad jag skriver. De beodra mej att släcka så jag ser inte ett skit typ. Tack för den! Maria och pappa använde datorn före mej. Jag bad att få använda den först men näää dom insistera. Men när jag får datron går alla och lägger sej och då måste jag ta hänsyn till dom. Men hade dom gett mej datorn för en timma sen hade det inte hänt. VARFÖR ÄR DET ALLTID JAG SOM MÅSTE VISA HÄNSYN??????????? Det är alltid så.

Nu är jag lagomt irriterad och kul. Nu ska jag lägga mej, jag kommer bara ligga irriterad och vrida och vända på mej. FY FAN.

Bra start........

Natti natti

Iggesund..

..Är jag i just nu. Sitter i min pappas kusins gamla rum och ska crasha här. Ska imorgon ner till stockhoolm där syrran har åkt ner ockxå. Där dära från uppsala ni vet.. Det ska bli kul med ett äventyr i helgen. Lite shopping, se kvarteret skatan gänget uppträda och bara ha det allmänt roligt. Skönt med en ledig helg. Jag taggar INTE till foren som kommer till jobbet 30 -31 okt. Jag är så sjukt nervös. Tänk att det är folk uppifrån som kommer med ett tjock bunt papper där storleken på skrivstilen är 10. ALLT ALLT ska bedömas, varenda sketen grej. MAn kan inte göra något fel överhuvudtaget. Och jag jobbar båda dagarna samt stängning dagen innan till tolv. Nja, inte skoj. Men det måste väl göras antar jag. För att hålla koll.

Yesbox, det oroa jag mej för. Fast ska jag vara ärlig har jag viktigare saker än jobbet att tänka på och oroa mej för. Kanske bra att tänka på något annat som jobbet då haha...

Idag 15 veckor. Det är så jävla sjukt. Jag fattar inte ens varför jag håller räkningen. Bara dumt av mej. Det gör det hela svårare..

En annan sjuk grej. Vi kom hem exakt för en månad sen på dagen, 15 sept. Asså jag får typ panik nu. Vi ha varit hemma i en månad, vad ha hänt? INGET. Varför det måntros?? JO för inget händer i tråkiga umeå. Jag är för äventyrlig för det här. JAg vet inte. Hade jag chanset att åka utomlands ett helt år fy fan vad jag skulle tacka ja. Haha bara landet var säkert typ inte pakistan men.

Nä måste börja dra mej till kojs, ska upp tidigt imorrn och sen blir det en lång daag. Juste ja, måste ladda mobben. FÅR INTE GLÖMMA.

NAtti natti


vilken vändning.

Körlektion där jag bara blir irriterad på mej själv. Jag slarvar ju, varför? JAjj nu måste jag boka några extra för jag slarva. Frö att muntra upp mej gick jag och köpte godis till erik som är sjuk. När jag kom hem såg vi på en film och chilla.. När jag skulle hem var meningen att jag skulle gå av vid karins hållplats för att jag skulle hämta cykeln. Jag tänkte 2 hållplatser innan att nu måste jag komma ihåg att trycka på knappen. Självklart glömde jag det så jag fick gå från knarkhuset. Jag fick motion ialf! Sen så gick hon med mej hem och snacka lite om resan. Igår var jag sjukt nära att boka resa också, hon ska ju vara borta 3 veckor. Att jag skulle komma sista veckan. Fy alltså. Sen tog det logiska över, varför ska man ha en sån sida?? Den förstör mycket ju.

Ialf så efter jag hade filmat med erik stack jag tillbaka ner till stan med karin. Vår tanke var att vi skulle gå på kinastället vid renmarkstorget. Men det stängde halv tre och vi kom 5 i halv. Så det sket sej, haha så vi slutade på donken. Haha när man inte jobbar slutar man ändå att man käkar på mcd. Jag fick ett trevligt samtal som sa att ist för att börja 16 så börjar jag 10.15 imrron. Niice? Nja, men visst ställer man upp om det behövs. Inge snack om saken. Hon förtjänar det. Jag tycker synd om henne. Att hon tvingas jobba överhuvudtaget. Så visst kunde jag ta ett pass av henne.

"Papi, papi chulo... "

Gud vad jag ÄLSKAR den låten. Vet att den är från -04 but who cares? Om låten är bra så sprolla när den gjordes.

Nu är det snart träning. Jag vill kunna vara med. Jag hoppas det går bra men ska ta det lugnt och inte överanstränga dom för mycket.

Kram


Innebandykväll.

Som jag inte deltog i. Kul. Inte.

Mina jävla cpknän förstör mitt liv helt seriöst. Jag hatar dom. Kan man inte få byta med någon? Jag har alltså konstant ont, inte för att jag nämner det för någon precis men nu orkar jag inte ljuga... They hurt so damn much. Jag har kanske haft ont i en vecka nu, träningen gick sådär, matchen sådär. Hur ska man kunna träna upp och bli bra när ens knän medvetet försöker sabba för en? Oh, jag blir så irriterad. Hoppas, hoppas att det bättrar sej. Annars kanske jag ta livet av mej.. Neee, så dramatisk ska jag inte vara, men nästan.

Ikväll var det en lekträning med damerna, d2 samt d3. Vi delades upp i 4 lag och spelade mot varandra. Såklart var inte jag med. Jag fick ta lite bilder ist. De blev väl sådära men helt okeja.. haha vilka slangord det blev.
 
"Nej, jag har inge smink på mej!" JA nina, MOHAha

Vi var verkligen X-antal spelare..
  

  


Vinnarlaget!


Leedig dag.

Åh vad härligt det var. Vakna 10 av ett sms av papsen. "Är du vaken??" Jaha, nu är jag det. Tack för den. Brorsan var tydligen sjuk och hemma. Jag steg upp och åt frukost, var as hungrig. Sen läste jag tidningen i en timma kanske haha.. jag är lite seg.

Vid kvart i tolv tiden gick jag ut med hunden och när jag var påväg hem ringde jag karin. Hennes mamma skulle skjutsa henne till stan så jag skynda mej hem och cyklade väl tjugo över ett hemifrån. Vi drog till stan, köpte lunch och satt och snacka ett tag. Arab-sara ringde under tiden och kom dit oxå. Det va ju kul:) Jag och arab gick för att leta efter ett headset till min mobbe och karin gick och klippte sej. Såå hon är nu nyklippt och snygg. (För det var hon ju inte innnan HAHA;-)). Sen kom jenny dit och vi umgicks vi fyra.

Kom hem vid 5 tiden kanske. Taheri skjutsade hem mej och karin vilket var niice men jag glömde att cykeln var hos karin så måste dra dit imorrn.. Ska kanske till stan imorrn oxå, jag vet inte men tror det.

God middag, det måste jag säga. Ris, kyckling och sötsur sås mumma!!

Kram

Trötter.

Jag vaknade och känner mej trött i hela kroppen. Det känns att man har spelat sin första match för säsongen. Bara att ladda tar tid, dock så jobbade jag ju till 15 så det blev väl inte så mycket med laddning. Men vi vann med 9-0. Synd att vi inte hann göra 10 men jag tycker det är mycket viktigare att vi kunde hålla nollan istället. Jag kan då ärligt säga att det var ju inte precis min bästa match. Pga av mej hade det kunnat bli både 1 elr 2 mål i baken. Men det klarade sej. Yees. D2 vann också fast dock i en mer jämn match där slutresultatet blev 7-4 men av vad jag hörde så hade de lite problem. Hmmm... kunde ha blivit lika. Men mans ka aldrig be om ursäkt för att vinna en match. ALDRIG.

Efter det kom jag hem och mina kussingar är ju som sagt här. VI såg sämst swe spela bort sin chans i WM-kvalet. Hur kan vi vara så dåliga?? Det är pinsamt ju!! Sjukt pinsamt, vi ska ju vara en av de framgångsrika länder och ändå hyfsad i fotboll. Inte bäst men europa är ju ledande inom fotboll, dock är ju latinamerikanska lag rätt bra! Ialf.. PINSAMT SWE,  PINSAMT.

Let's talk about something else. Karin fyller 19 idag, GRATTIS!! Jag är så glad åt henne haha. Och jag har den bästa presenten, hon kommer att älska den. Gör hon inte det kommer jag tvinga henne att tycka om den HAHA. Så snart ska jag ta en promis ner till henne och vara en stund där, sen ska jag och pappa till dalens damer och titta en liten stund innan det är dags för jobb kl 16. Stängning, fast jag ha ju haft så tur att byta bort mina pass fre och lör så det kommer nog bli bra ändå. Jag har inget emot stängningar faktiskt. Det är rätt sköna timmar.

Nu ska jag göra mej klar. När man har småkusiner bli man ju väckt tidigt! Inget jag egentligen gillar men samtidigt är det rätt skönt att vakna i hyfsad tid. Man hinner göra grejer på dagen ist för att vakna sen, man hinner ut med hunden och sen är det dags för middag..

Kramar


Gårdagen..

Kom mina kussingar till oss och ska stanna tills imorgon. YAy, det går åt båda hållen. TRO MEJ!

IAlf..=)

  

 Vi är smarta.. hmm... elr?

 Småbusingarna!



SKönaste helg..

På grund av 2 saker. För det första så skulle jag stänga fre, lör och sön. I går jobbade jag 09-15 och idag likaså. Imorrn stänger jag med det blir skönt. Det tråkiga är att jag skulle stänga med kula människor så det var väl tråkigt:S men men...

Anyway, second of all. JAG HA SPELAT INNEBANDY MATCH. Min första in på säsongen. Jag spelade med d3 men det var as kul. Jag vill verkligen komma igång och spela med dom visar att jag har verkligen en del att ta igen. Jag var inte speciellt bra, gjorde kassa grejer. På träningar har jag presterat bättre. MEn det märks att matchtempot är annat än träningar även om det var i en lägre serie. Jag har säkert 3-4 d3 matcher innan jag kommer kunna spela med d2. Men jag hoppas. Oooh det påminner mej, jag borde ut och springa. Okej, nästa dag jag är helt ledig ska jag ut elr till muskötens gym och springa. Jag måste få kondis och snabbheten tillbaka. Jag har aldrig varit snabb men jag ha varit så pass tränad att det okej. Nu när jag inte ha tränat på 3 mån har dvs den lilla snabbheten jag hade, försvunnit. Det kommer ta tid att bygga upp den.

"FLy like you do it like your high, like we do it like a fly like we do it like a woman" ... Åh, lyssnar på den låten. ÄR så sjuukt bra!!!! Bring back memories, jag säger bara: TURKIET I MITT HJÄRTA, NO DOUBT!

En sidogörelse haha vet inte ens om det är ett ord. Men ialf, när jag skriver är jag påverkad av min omgivning. Och jag lyssnar mycket på musik och den påverka mej.

vetni vad jag köpte igår, oo bara för mej själv? Joo
-->       


Me likee !!;-)


Mina kussingar kommer att vara hos mej denna helg, tre hela dagar. Det betyder 2 nätter. Visst dom är faktiskt inte så mycket problem. De är rätt gó och glá men dom tar energi. Och jag känner mej ändå rätt fast, samt att syrran är här så det känns som man måste nästan vara hemma för att träffa henne. Men det vill jag ju såklart!!! Inge snack om saken. Jag blev glad när jag hörde att hon skulle komma hem. Men skulle egentligen ut ikväll eftersom jag fick byta pass men det sket sej. Sen ska jag ju till stockholm på tors och vecka efter det är det dj18 SM så jag måste typ sälja fika och skit. Men tror jag ska försöka dra ut då. FUCK. Det är den helgen karin drar till stockholm och är borta 3 hela veckor i alanya. FUCK, FUCK! jag skulle vilja ha gått ut med henne innan hon skulle dra. Då blire väntan i en månad tills hon kommer hem, brun och utvilad och LYCKLIG. Jag avundar henne. Det förtjänar hon. Att vara lycklig, verkligen.

Nu hör jag arga rop ifrån köket, maten är klar men jag är inte där. Jag fick inte ens skriva klart inlägget... skip it then ..

Kramar 


Rapport från älven


Med karin och jack gick vi ner till älven för en långis. Denna gång fick faktiskt meja hänga med.

Två gulliga hundar. Meja nyklippt från gårdagen och söta jack bredvid.
  


Jaa, rapporten är att älven fortfarande är en trevlig plats att gå till..

gammalt inlägg

HAHA var inne på min gamla blogg. Jag tog ju aldrig bort den utan slutade bara skriva. Men hahah såg ett gammalt inlägg.

"..............Vem vill namnge sin barn till Q? Jag läste det i tidningen, konstigt. Alltså fattar om man vill att han ska heta Quinn elr nått och kallas för Q men bara en bokstav. Haha samt med ett svenskt efternamn blir det inte bättre,,

- "vad heter du då?"
- "Jag heter Q svensson"

hahah ;D

Nääe, nu är det hockey som gäller. Nu ska ALLA hejja på vårt moderland hah;) "


HAHAHHA.. märks att man skrev det förut!


Fall is on my doorstep


A universal truth.

DETH GOTTA BE EASY CUZ LIFE IS HARD.




Never forget


Sovmorgon,

Jag är då glad. Har jobbar skit mkt denna vecka och kommer att jobba mycket. Jag är ledig endast tors, idag jobbar jag 15-22 yes taggande! Men det resulterar bara till en sak: MER PENGAR. Vilket jag är rätt beroende av att få. Jag är näst intill pank nu helt seriöst. Haha kanske har 400 kr på kontot som ska räcka till november månad. Lycka till med det säger jag. Kan då ialf inte festa på ett tag, festar man går en kväll på ca 200-300 kr så. Det blir fet ferra i november då min lön kommer!

Satt och såg scrubs igår och det bara spöregnade helt sjukt. Det var även dåligt väder i morse men nu skiner solen. Konstigt väder men det var som i turkiet. En dag spöregnade det från kvällen till 2 på dagen kanske. Sen blev det skinande sol och varmt(som inte existerar i umeå). Det mest sjuka grejen är att jag har verkligen frysit konstant sen jag kom hem. Fattar det inte, det känns inte skönt utan bara kallt. Jag erkänner, jag tycker ändå att det är fräschare luft men kallheten. Jag fryser när jag sover och är inomhus. Jag lever på tjocktröjor och mjukisbrallor. Har jag tights fryser jag arslet av mej. Jag kan inte heller ha klänning för den är för tunn. Jag måste ha tjocka grejer nu. Och jag anar att det bara kommer blir värre, inte bättre precis. Näe, åh nu fick jag rysningar igen OCH jag sitter i en av mina mest tjockaste tröjor.

Igår var roligt att ta kort. Det känns som med frissens hjälp kan jag blir riktigt duktig. Hon kan det mesta med hur man få bilden bättre och ändra ljuset och vad allt betyder på kameran. Vi ha ju samma märke, Nikon, så det bådar ju bra. Jag läste just hennes inlägg om hennes stuga. Jag på frisse. Vi kan ta lite foton och sen sitta som gamla gubbar. Dock kan jag inte skriva. Vet inte men mina svenska lärare genom tiderna verkade tycka det. Inte fick jag bra betyg på svenska fast, enligt mej, förtjänade jag det. Och jag har för det mesta rätt. Det händer INTE ofta att jag har fel. HAHAH eller ??

Kramar från en frysig umebo, sittande i sitt rum med musik i hörlurarna. Och en pipa hängade mellan läpparna HAHA.

The autum is on there way

 

 

 


 Time to get some fire burning?



Andra raka segern ..

.. Med laget. Vi spöade Hörnefors med 0-4 på bortaplan. Dock kan jag säga att bra spelade vi inte. Slarvade lite grann, spela svårt och sköt utanför så sjukt mycket. Vi skulle väl egentligen ha vunnit med 15 mål kanske. MEn vi sköt mitt på målvakten och hade ingen där som kunde störa. Hon kunde ostört plocka dom. Ialf så eftersom jag inte var med tog jag ansvaret att dokumentera lite grann. Bilder såklart. Som läggs ut på hemsidan, kanske. Haha får se. Ialf så känns det härligt att vara tillbaka på planen och längtar tills min debutmatch kommer. Om några veckor hoppas jag på men jag vet inte. VI får väl se.. Time will tell.....
   
efter en promis i det sköna vädret, var vi fortfarande på gott humör. Taggen hade kommit mer då också.
  
Ja, en bra taktik före en match är viktigt. Det var frislagsvarianter som pratades om. Vi gjorde några bra frislag men ska jag vara ärlig vet jag inte om det snacket före matchen gav så himla mycket :P Men vi vann ju ialf :D

  
Zeke med snuset;)      Uppvärmning..           

Nina är påväg att ge den bästa passningen någonsin, man ser hur hon fokuserar.

Bänken är på topp och väntar på att få hoppa in och dra sitt strå till stacken.
         
Matilda var jätteduktig idag..  ..Linnea var också duktig med statistiken

   
I periodspauserna fick vi kritik och uppmuntra av olika saker som kunde förbättras och ändras. Det behövdes trots att Hörnefors inte var bra så behöver vi pressa oss själva så vi kan utvecklas samt spela bra när vi möter bra motstånd.


Men vi peppar upp oss som vanligt..


 
GOOOOOOOO DALEN !!!!!!!!!!

(Pernilla var extra taggad och det syntes, hon hade ett par riktiga bra skott!)


Bra jobb allihopa. Nu vill jag kunna skriva nästa vecka ett inlägg där titeln heter tredje raka segern ..

kramar


Långpromis med karin och Jack...

.. Jag valde att ha meja hemma. VI gick vid ängarna och karin hade tagit med sej mackor, bullar äpplen samt varm choklad mums! Så satt vi i solen och snacka med jack bedjande bredvid oss. Han ville ju också ha lite mat. DEt var verkligen skönt och ny eftersom jag har skaffat mej en sån fin kamera så vill jag ju ta lite bilder oxå.




 Kramar

Shakespeare in love

Ser jag på just nu. Förbjuden kärlek, vad lockar mer? Förbjuden frukt som karin inte kunde sluta säga när vi var i turkiet, är det mest åtråvärda kärleken som finns. Att vilja ha något som man inte kan få.

Ajja nog snackat om det. Slutade 8 idag vilket var rätt skönt, jobbade bara 4,5 h men det kändes rätt långt ändå. Det var ingen riktigt stor rush på middagen vilket var skönt. Och gissa vem som är ledig hela helgen? Joo JAG. Elr joo nästan, kom på att jag ska ta halva julias pass också 19.30-23 på söndag jajja helt okej. Egentligen kan jag väl säga att jag inte var pepp på att ta hennes pass men hon kanske kan ta något pass som jag vill få bort någon gång. Tjänster och gentjänster antar jag. Men det känns som om någon frågar och man inte har något så kan man väl ställa upp. Jag jobbar ju inte heltid precis. Men att vara ledig 2-3 dagar i veckan är rätt skönt. MEn kom just på att om jag jobbar halvtid borde jag ha 3-4 dagar ledigt men det vet jag inte... fast jag jobbar hellre. Behöver pengarna till nästa resa.

Det blir nog tidig säng och nu kan jag sova utan att känna mej att jag måste upp en vis tid för att gå ut med meja. Jag ska nog sitta lite vid datorn och kanske se vänner. JA vänner, det ska jag nog se! Gud va mysigt. Sen längtar jag tills filmen kommer. Fast den kommer inte kunna vara lika bra som serien. Sex and the city lyckades faktiskt väldigt bra men allt är ju nästan bestämt i vänner. Man vet att ross och rachel är tillsammans, samma med monica och chandler. Dom ha precis fått ungar. Inte kan någon ur gänget vara otrogen eller sådant. Näe, så jag vet inte... men jag hoppas den blir bra ialf.

Åh nu är det scenen efter själva teatern på romeo och julia. Bara en sidenote.

En grej, såg skalvan idag.Det är typ något norskt/svenskt talkshow av något slag. Ialf, jag antar att de flesta har sett "christian the lion". Lejonet som bor med några australienare i london på 60-talet. Som blir nästan som en hund. Sen frigörs den i kenya tror jag och efter några år åker dessa två människor till kenya och hälsar på lejonet. Åh, jag grinar varenda gång. En av männen som hade lejonet var med i detta program. Vetu hur sjukt de är egentligen? Att dom hade ett lejon som en hund typ. SÅ vill jag oxå ha. Fast en vit tiger!
MEn om ni inte sett klippet, DÅ MÅSTE NI!!!!!

---> http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM

RSS 2.0