Ojjsan sa

Jaa ni alla töntar där ute, jag har verkligen gått och blivit vuxen(liite iaf).
Var på banken idag och satt där i ca 2 timmar. Jag kände mig så dum att jag va tvungen att ställa så dumma frågor såna som verkligen är uppenbara men det var en del som hon lika gärna hade kunnat sagt bla bla bla bla eftersom jag ändå inte förstod. Dock så har jag fått lite mer kunskap om aktier, fonder osv. Fick en rätt bra deal av Swedbank så ska till Handelsbanken på fredag och se vad dom säger och erbjuder, om dom kan erbjuda något bättre. Känns som om de erbjuder samma kan jag ju lika gärna stanna hos swedbank eftersom jag tycker ändå att det är rätt bra bank. Orkar inte byta i onödan liksom. Men det är väl dags att man lär sig sånt skit eftersom det bara kommer bli mer av sånt i framtiden. Dags för mig att försöka växa upp iaf hahah!
Innan blev det en riktigt skön långpromis med hunden, alltid härligt att ha henne här förutom........
Jag lämna henne ensam när jag skulle på möte med banken och när jag kom tillbaka hade jag en lapp som stod följande:
"Hej!
Jag vet inte vad som gör att din/er hund skäller så mycket, men den skäller ganska ofta i timmar i sträck.
Mvh Rygg Och Muskelakuten"

Jag har lämnat henne ensam 3 ggr sammanlagt hah! Och varje gång har varit max 1 timma förutom idag då det blev 2 timmar. Ooopss! Sur grannar vill man ju inte ha.
Ska ut med skällkräket igen, See ya!

Ska jag bli en präst eller hemmafru?

Jag gjorde en personlighetstest och detta kom upp:

Saras personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa Sara:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så vad säger ni; hemmafru, hemskunskapslärare eller präst? Hahaha...


RSS 2.0