Är romatiken död?

Man ser alltid på filmen, dom dejtar, gör speciella grejer för varandra. Samma sak med generationen från förr. Haha jag vet från förr låter sjukt längesen men jag tänkte på min farmor. Hon träffa farfar på logen. Där dom alltid for och dansade. Inge alkohol som nu, ingen som bara tänker på sex för kvällen. Jag och frisse pratade om det igår och det få mej att fundera. FInns romatiken kvar? Kan man finna den dära speciella killen som verkligen är romantisk. Jag är rätt osäker om det verkligen finns kvar speciellt i detta samhälle, med dessa normer som finns. Både för svenska killen och tjejen. Jag vet inte om någon av dess är romantiska längre. Känns ialf inte så. Om många skulle helt ärligt säga, hur många har varit på en date men en kille som man inte känner så bra utan mn äter och lär känna varandra. Hmm.. jag skulle tro inte många skulle säga ja. Det får mej tänka på USA och deras system. Där är det mer dejter som gäller än här. Här träffas man på fester och på så vis lär man känna varandra. Inte som en dejt. Varför egentligen? ELler så är det bara vi i min ålder som håller på så här. Kanske äldre dejtar.

Skulle ni säga att romantiken är borta, försvunnen med tiden?

Kanske ett tungt inlägg men igår fick mej ändå att tänka till. FInns den kvar?

Puss o Kram

Vissa personer saknar jag!!

Nu när man växer upp, folk flyttar från gamla umeå och skaffr sej liv på andra ställen. Jag är lycklig för dom men jag saknar vissa så sjukt mkt. Fick en flashback idag när jag gick i skolskogen med hunden. Jag, soffan och våra doggisar bruka ofta gå den promenaden och gick förbi meditationsstället också vilket väcker minnen. Kom hem nu, ialf under 3 v i augusti då jag har semester!




Åhhhh bring back memories!! <3

Be or not to be?

Att inte fastna i ens tråkig vardag är svårt. Man fastnar i säkerheten och tar inte risken. Jag känner mej faktiskt lite osäker inför framtiden. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet att jag vill upptäcka världen, det är det enda men det kan man inte göra hela livet ut. Man måste ha en trygghet också. Anledningen att dessa tankar kom upp var för jag läste en kompis blogg där hon diskuterade om sitt liv och sina val vilket fick mej att tänka på mina också. Man blir så förvirrad... vad man ska göra eller inte, ska jag stanna eller gå? Samtidigt är livet såå mycket mer än vara fast här i umeå.

Uf känner mej lite lost ibland faktiskt när jag tänker på såna frågor. Irriterande....


Fotbolls VM

Starts today jippi!

Jag är väldigt excited över det och hoppas att jag inte jobbar varenda match ialf jag vill se dom bra lagen. Idag klockan 4 kör det igång Sydafrika vs Mexico om jag inte läste fel, det ska nog bli spännande att se!

Idag har jag varit och gjort massvis fastän klockan bara är 13.11  så har typ hela dagen kvar. Jag blev väckt av KARIN och fy vad trött jag var, jag var inte glad på henne. Orkade inte somna om utan tog mej upp och gick till elljusspåret för att springa några rundor. Efter 1:a jag ba ORKAR INTE, JAG ÄR DÖD. Haha men det tog sej bra ändå, körde intervaller det andra och sen när jag kom hem var det planka samt alla de dära jobbiga övningarna men som ger bra. Jag ska nog försöka köra på söndag också innan jobbet. Jag vill jättegärna komm igång men är förkyld vilket inte är kul. Det är grymt störande.

Efter det tog jag men en välbehövd frukost, fil med hallon samt äpplen och apelsin på sidan om. Mums. Efter att ha suttit med MP1 boken bestämde jag mej för att åka och lämna igen mobilen. Är riktigt less nu, jag fick den lagad precis innan resan och använde den inte under min vistelse meeeen.. ändå funkar det inte skit mobil. Den gör mej så förbannad. Var förbi elgiganten och var en liiiten jobbig kund. Sen hade jag tänkt åka hem men då tänkte jag "Varför inte gå och titta inne på strömpilen, det var ju längesen" Sluta med att jag köpte 2 tröjor/klänningar samt cykelshorts och ögonbrynsfärgning. Men vaddå? Jag har ju precis fått skatten tillbaka, måste ju fira på något sätt hehe;)

Jag har även tagit itu med resväskan, JAG VET. Jag är sämst på att göra det på en gång, jag gillar lite slarv men inte resten av familjen. Tvingades ju även rensa min garderob där nere förra veckan då syrran kom hem. Inte kunde hon vänrta några dagar inte. Jag tycker att jag tog itu med resväskan snabbt om man tänker då jag var i turkiet, jag tror det tog 4 månader att packa upp.

Idag är det soligt och faktiskt lite värme i luften, helt annorlunda från igår. SÅ det välkommnar jag verkligen och MER. Jag tycker fortfarande att det är kallt och har en tendens att huttra ibland.

Nu blir det en sväng med vovsingen och sen bänka sej framför tv och se fotboolll... Jag tror faktiskt att jag ska se min brorsan match idag också, har inte sett en enda av hans matcher. De spelar ju som stora pojkar nu.

Jag ska njuta av denna lediga dag tills imorgon då stängning nalkas. Btw så vaknade jag natten mot torsdagen 05.50 och blev asförbannad för jag hade glömt en grej på jobbet. Jag är rätt säker på att jag glömde titta på en hylla när jag inventerade vilket zittra såg igår och rätta till det hela. Jag tänkte "Ska jag sms? Ska jag sms?" Fast vet inte om han skulle bli väckt och ville inte väcka honom..

Enjoy your beautiful day!

Första träningen för nya säsongen

Ja, det var jobbigt men riktigt kul. När mna börja träna så får man massa av energi oxå, det är uppfriskande. Surt nog så jobbar jag stängning på onsdag också.. Jag behöver verkligen komma igång nu så jag får väl ta och springa på dagen innan jobbet eller på torsdagen. Och på torsdagen är det studenten, shit alltså. Kan inte fatta att det var 1 år sen som jag gick ut. Känns sjukt! Nu måste man börja göra något av sitt liv. Haha men frågan är ju vad??

Idag blir det mitt allra första skift med therese vilket känns kul men nervöst. Jag vet inte, det känns som grymt stor skillnad än annars vilket det är men hehe ändå:P

Sen fick jag reda på en SKIIT KUL grej men jag kan inte avslöja den för jag vet inte om det kommer att hända men kommer det att hända så JIIIPPPPPIIIIIEEEE !!!!!:D Jag hoppas hoppas hoppas... Det skulle vara så sjukt kul!

Jag hade skrivit värsta bra inlägget igår men dator är cp och bara blää så allt for bort!

Men men vet att det var längesen jag publicera ett inlägg men sen jag kom hem har det varit så mycket med jobbet och att komma hem så jag har inte haft tanke att skriva ngt på bloggen. MEn ska bättra mej, jag lovar.

Kraam

RSS 2.0