Seger

Och med förlust från vindeln sida ligger vi 6 p före i serien. Känns skönt men vi har fortfarande 6 tuffa omgångar kvar innan vi kan veta hur slutresultatet för div 2 blir. Jag hoppas dock att vi kan hålla det så vi kan vinna. Att inte förlora en enda match denna säsong skulle vara toppen. Det skulle verkligen vara sjukt roligt ifall det hände. Men det viktigaste är att vinner serien. SÅ vinner vi resterande matcher är det klappt och klart.

VI var inte duktiga precis men vi vann, åter en styrka som vårt lag nu har fått och kan. Vi kan vinna fastän vi är dåliga, bra lagmoral av samtliga. Vi vann rättvist med 4-8 men det höll oss in i det sista. Det var väl det irriterande. Varför kan vi inte bara spela bra och sluta göra skitmatcher? Bäxs var enormt duktig idag, helt klart bästa spelaren. Fick dagens stjärna också, var helt rätt. Men matilda storspelade som målvakt och hade vi inte haft henne, jaa då hade matchbilden nog sett annorlundare ut. 

Pappa körde ner så direkt efter matchen körde vi hem igen, kändes skönt eftersom egentligen skulle vi väntat på div 3 och då hade vi varit hemma 19 men kom ist hem 2 h tidigare. Åt väl i princip direkt, badade sedan hunden och drog till kairn efter det. Kom hem just, hon skulle till tandläkaren så hon behövde gå upp tidigt. Jag och karin gjorde ett löfte och det ska jag hålla. Känns som att om vi kan peppa varandra så blir det lättare. Dock har hon bokat resa så då kommer hon vara borta i en hel månad. Fy vad jag kommer att sakna henne. Har vant mej med att hälsa på henne efter jobbet.

Åh, saknar taheri så HIMLA HIMLA MYCKET. Jag hoppas du trivs där borta, tur nog är det bara 2 timmar hem. Inte som syrran som är ända nere i uppsala.

Nu ska jag nog sova, och sova UT. Av någon konstig anledning har jag nu börjat vakna flera gånger under natten. Känns jobbigt. Förut då jag somna sova jag tills jag vakna och skulle upp. Vet inte riktigt varför... hoppas det går över.

HAHA måste bara låta er se detta. AS ROLIGT!


sweet dreams alla (till mej också kanske jag ska skriva hehe)

Helt slut i kroppen

Jag jobbade idag 11-14 sen hem, äta samt duscha och sen och jobba fast med innebandy laget. DJ18 SM på gammlia. Så var där från 15.30-21.00 .. Hela dagen har haf avrit borta. Nu la jag mej i sängen och jag känner mej slut i hela kroppen. Tänk då dom som spelade 2 matcher  3x20. Nä jag skulle kunna somna just nu. Lovade dock brorsan att vi skulle se film men det är chill ialf..

Ha match i övik imorrn... blir där typ hela dagen, först div 2 match sen div 3 efter varann. Tur att vi har första matchen ialf..

Jajja nu kommer brodern med popcorn så nu ska vi se film.

heeejdåå


Day off

Och det spendera jag med att sova ut.. gå på promis och umgås nu med karin. VI fika kladdkaka och chillar nu. SKa senare till henne och umgås.

tjohej

Lön imorgon

Kan man vara lyckligare???? hehe.. Pank som man är nu är lönen rätt så välkomnande!

Kom hem från "Waynes Coffee", var där med frisse. Köpte te och snacka i säkert 2 h. Kändes typ som tio minuter men men... tiden går snabbt. Det var som igår, jag prata med therese till dryga tolv sen åkte jag direkt til karin. FRån kl 12 och viips var klockan kvart över 3 och jag kände att jag nog borde hem och sova.

Öppnar imorrn, så egentligen borde jag väl sova nu.

"Karin, Karin, Karin, Karin ...on..and..on...and...on..... " Nööjd ?;-)

natti natti

?

Det var sjukt längesen jag hörde denna låt. Påminner om en viss person och den är lika sorglig varje gång. Men himlarns så längsen jag hörde den....



Livet i sej

Är underbart, konstigt och surt.

Men just nu känner jag att det är liite surt. Jag vet att jag ska jobba men dagen blev så himla konstig. Jag vet inte varför men jag blev bara as irriterad. Så det blev ialf 14-20 idag.. Imorgon blire också jobb.


En grej irriterar mej. MAN SVARAR NÄR MAN RINGER, SVARAR MAN INTE PÅ NÅGOT SÄTT RINGER MAN UPP. Jag blir sjutk störd på folk som inte kan svara i telefonen för man har lämnat den hemma osv... Samma sak med mail. Om man får ett så svarar man, man skiter inte bara i det. Hoppas alla som vet med sej att de gör detta ta till sej det och ändrar på sej för det är sjukt störande.

Nog om detta. Dagen spenderar jag hos karin eller först åkte jag till jobbet och fick sedan åka hem och drog då tilll karin. SEn tillbaka då skulle börja jobba igen då! Sen träning direkt efter träningen och nu hemma....

SL

Astma is a big bitch

Död. Kan inte andas.

Det var typ mej igår. Jag hade träningen och vi hade uppvärmning ute innan. Utomhusfotboll. Det var ju skoj men jag kände mej lite ansträngd där ute så jag tog astma medicinen efteråt för att jag skulle kunna träna ok. Men det var ju sämst, jag måste komma ihåg att ta innan vi ha uppvärmning också. Kall luft är ingen hit. Så hela träningen hade jag as svårt att andas. Det var inte kul för vi hade värsta springövningarna igår också. Men nu mår jag bra ialf =))

Igår var jag ute med hunden i 2 timmar och 45 minuter. En sjukt långpromis. Först gick jag  med carro ca 1 h och sen med karin resterande. Det var faktiskt jättefint men rätt kyligt ute. Jag ska träffa karin snart och vi ska nog gå på skoterspåret idag. Men det är dåligare väder idag. Ingen sol som det var igår. Synd.

Jobbar idag stängning 16-23. Fast är ledig imorrn och sen jobb på söndag, jullan ville byta med mej men då blire mån-lör nästa vecka. Hahah bara söndag nästa vecka ledig. Inte så kul men det är pengar. Det behöver jag. Februarilönen kommer ändå att suga. Jag tog ju ledigt tio dagar 30/12-8/1 så där losade jag rätt mycket pengar. Men men, pengar är inte hela världen. Jag bor ju faktiskt hemma hehe... fan, måste flytta snart! Ingen som har en lägenhet som behövs hyras ut??? Jag lovar att jag är intresserad.

JAjj,ska göra mej klar innan jag ska ut.

Seee Ya!

Ufff

Glömde mina jobbarskor hemma vilket gjorde att jag tvingades att låna någons skor och jag har aldrig haft så ont i fötterna som jag ha haft idag. Det är sjukt.

Nu sitter jag och se "The real wifes of hollywood". Inte så bra. men det finns typ inget på tv nu. Onsdagar brukar vara jättebra men nu.. SÄMST.

"Nice price, makes most people happy" nice price på burger king...


Underbar dag

SOlen skiner och det är en behaglig värme. Jag har just kommit hem från en långpromis med hunden. VI gick skoterspåret vid ängarna. Det är så fint där, förutom att det håller på att byggas där vilket förstör en hel del. Där vi gick var det dock inget byggande. Ibland blir jag bara irriterand över att det ska byggas överallt. Alla öppna yter som finns ska byggas på.Kan man inte bara låta skogen vara? Annars finns det ju inget som andas och växlighet behövs för att vi ska må bra samt eftersom de tar upp koldioxid också. Ibland blir jag bara störd på det.

Idag blir det träning ggr 2. Med småtjejerna först och sen direkt efteråt med laget. MEn det blir nog nice..

Är så grymt glad för Luna och Can skull. Åh vad glad jag är för dom. Ville bara kommentera det.

Sen så har jag fått vissa påtryckningar och jag ska, jag lovar, lägga ut en bild på tatueringen. Har inte hunnit det och det är svårt att ta kort på en själv när man har den i nacken.

Vetni, jag vaknade 09.15 idag. Det känns att man börja slå om dygnet igen efter man har varit ledig. Jag var trött kl 12 också. Jag blir nästan stolt över mej själv. Men det måste bero på att solen skiner också. Den har väl höjts till en timma mer nu per dag och i feb ännu mer. MEn ja, det välkomnar jag verkligen. Gud vad jag vill ha sommar nu. NU!

Sssara

Något ingen trodde

Gissa vad jag ha gjort??????????????????????

Jag har tatuerat mej !!!! :D

Shit alltså, jag var grymt nervös... Men men nu är det gjort! Jag är bara såå glad!

Okay..

You say no, i say go!

Är just nu hos karin och ser på "So you think you can dance". Idag kom jag hem från övik. Åkte ju dit i söndags förmiddag och kom hem vid middagstid. Vi blev 5:a okej för oss det tycker jag. Vi spelade bra men fick tyvärr inte utdelning av vårt grymma spel. Jag vet att vi skulle kunna bli as bra, nu gäller det att fortsätta utveckla tjejerna på ett bra sätt. Brorsans lag vann och f96 kom också 5:a. Igår spelade vi alltså div 2 laget mot dalens damer. Jag kände mej tvungen att åka upp för att se den. Så det var min första långa biltur där jag körde. Sen efter matchen körde jag tillbaka och nu idag var jag tvungen att köra hem igen. Mkt körande men det är kul. Fast vetni, jag tappade mina nycklar i övik. Jag måste se om det har hittats eller inte. Grymt irriterande för jag VET att jag hade dom igår. Jag var ju hem en snabbis ju.. Nääe usch vad jag blir sur på mej själv. Jag förstår inte hur jag kunde tappa de. I för sig var det bara min hem nyckel men ändå.

Vi var och bowlade idag, jättekul fast jag suger. Jag var typ bra förut men det var 1 år sen jag bowla typ så nu har jag blivit as dålig. Åh, hatar när man är dålig på något.

Idag är det den 6:e jan. Syrran åkte hem idag och jag hann inte säga hejdå. Känns inte så kul. Men under cupen har jag haft så mycket att tänka på. Jag skulle ringa vissa personer också men jag glömmer så lätt. Tankarna är full av annat. Hahah liite hjärna jag har...

Näe nu ska jag gå tillbaka och umgås med folket,

hare allihopa!

Reality check

Först när man tror att allt är bra, man har trängt in det i huvve på en då kommer verkligheten som ett slag i ansiktet. De är fan inte sant. Kan livet bli så här? Man har ju rätten att undra.

2010 jag har höga hopp på dej. Du ska få mej att må super. Att glömma det som har hänt så jag kan se framåt. Blir man fast i det gamla är man ute på hal is. Men grejen är.... hur gör man för att inte bli fast?


Om jag bara skulle vilja säga fuck you. Varför sviker modet varenda jävla gång?

fegis. Det är det jag är.


1 jan

Nu är det första dagen på det nya året och vad ha jag gjort? Absolut ingenting. Ha inte varit ute en enda gång under hela dagen. Ha sett film och bara slappat. Grymt skönt. Imorrn väntar 13dagscupen fastän jag bara kan vara med på första matchen. Sen bär det av till övik, till paradiscupen. Då väntas det fulla muggar av innebandy. Det kommer nog bli roligt.

Här ialf får ni tjuvkika på hur min nyår var. Jag kom till karin vid 5, gjorde mat tillsammans och käka. Jag, frisse, taheri, jenny, karin och hikmet. Sen kom det fler folk efter det, trevligt var det ialf!


Värdparet

Taheri och frisse


Tjejerna minus karin

Jag och jenny

Nyårgänget allihopa (förutom den som tvingades ta kortet)


Såja det var nyårsafton 2009. Undra hur nästa nyår se ut? Hmm... det är lååångt kvar. Dags att börja njuta av livet 2010!

RSS 2.0