Blåsigt och kallt.

Idag ville jag åka och bada men icke, det tillåter inte vädret. Molnen hade en annan vilja. Dock börjar det blir finare nu. Så nu ska jag träffa Johanna och förhoppningsvis carro oxå men vi får se. Hon hade lite roliga planer att kolla upp, hoppas hon gör det!

Om några dagar kommer antagningsbeskedet. Jag är lite halv nervös faktiskt. Men jag hoppas på ett positivt svar. Annars får jag jobba på som jag gör nu. Åh som alltid får jag aldrig problem att sluta komma. DET GÖR MEJ SÅ FÖRVIRRAD. Jag vet inte hur jag ska göra.... Jag måste får mer info innan jag bestämmer mej, känns som att då är jag verkligen kvar här i umeå, samtidigt börjar jag plugga kommer jag hur som haver vara här i minst 3 år. Sen så är pengaproblemet en grej också.. Jajja, stora beslut väntar.


Jadu, nu ska jag göra mig klar och sen träffa fina johanna.

Kram/Sara


Lördag och jag är ledig.

Jag vaknade för ett tag sen och insåg att jag hade lämnat tvätten i torktummlaren över natten, efter therese kom glömde jag helt bort det. Så jag sprang ner för att hämta den, kände mej så dum för att ha glömt bort det. När jag kom ner så låg min grejer i en hög. Ingen hade slängt dom på golvet ialf.

Var ledig igår och spenderade dagen med att tvätta lite och sen en sväng i norrmjöle. Riktigt härligt att bada och sola, det var sköönt. Första doppet i Sverige för i år.

Väntar på att taheri och jenny ska komma så vi kan åka till stranden! Även om det är sämre väder än igår så tror jag ändå att det kommer va härligt att va vid vattnet.

Igårkväll spenderades kvällen med underbara therese och vi hade en lite balkongfylla med vin:) Riktigt kul men direkt hon for somna jag som ett litet barn. Som alltid så sover jag dåligt och det var ingen skillnad med tors/fre natt så jag var trött..

Näe nu ska jag göra mej klar för stranden men innan dess måste jag hinna förbi systemet och fixa lite alkohol för kvällen.

See ya bitches,
Kram/Sara

Promis

Jag tycker jag ha varit rätt aktiv idag faktiskt. Jag jobbade 10-19 sen drog jag direkt och handla massa viktiga, tråkiga grejer för mkt pengar. Sen drog jag hem till umedalen för att lämna över bilen eftersom jag blir billös denna helg. Men syster verkade inte vilja va hemma och hon hade inte med sej mobilen. Tydligen hade hon sprungit 2 mil och då fick jag ett litet ryck och va tvungen att gå på en promis (jag mena jogga?? så ambitiös är jag ju inte hehehe) och tvingade en död therese från soffan att gå på en 2 timmars promenad.

IAlf, har ju köpt massa i tisdags men hade ju som beställt skor från nelly.com och i tisdags så kom dom. Jag måste ju lägga upp så ni ser de fina skorna:)




Sen köpte jag en par lågaskor också men hittade inte bilden.

Så vad tycks, gillas?

Jag älskar dom ialf. Nu i helgen blir det utgång men jag vet inte vilka skor jag ska ha.. Jobbigt. Haha verkligen i-lands problem som jag har!

Oja, upp imorgon kl 07,00 och tvätta, wiie:S

Kram/Sara


Kort på kort

Hellå, jag har nu gjort min stängningshelg vilket känns grymmmt sköönt! men har 2 väntande denna månad så nja, inte världens roligaste..

Jaa hade som skrivit ett ok inlägg så laggade datorn och ingenting sparades. Typiskt eftersom klockan är snart 3 och jag ska upp 09 imorgon. Vill som ta vara på min lediga dag, det känns verkligen behövligt. Det gick bra att stänga idag i för sig mej men helgen har faktiskt tagit en del på mig.

Idag var jag på lunch men gullepluttarna johanna och frisén vilket var mysigt. Dock hade jag hoppats att vädret var lite bättre.

Och morgondagen lovar lunch och lite stan med ny hemkommna therese. Det kommer bli en rolig dag. Sen blire att umgås med söte miss fanny från landet med alla diamanter och smycken. Jag skulle också vilja va därifrån!

Nyss beställde jag ett "kort på kort" från swedbanks hemsida. Och denna bild valde jag, jag tror den kommer bli jättefin.

En bild från soluppgången från Santorini.

Sen har jag även blivit en månadsvis generös givare. Jag har sagt ja till att bidra en summa varje månad till projektet "skolmat blir kunskap" som jag har föreläst och är rätt insatt i.Så det känns väl bra, dock så tror jag att alla kan lägga en hundring per månad åt gott ändåmål. Det är bara att ist för köpa 2 tröjor så köper man bara 1. Men är det inte värt om du kan hjälpa till att människor som lever i dåliga förhållanden får chansen att få en gratis måltid så dom kan fokusera på skolan.



Kom igen, alla kan bidra. Små som stora donationer, varje krona gör skillnad!

Nä natti natt alla barn,

Kram/Sara

02,51

Här sitter jag 02,50 och känner att jag kanske borde sova eftersom jag ska upp 8 imorgon bitti för jobb. Jag slutade 01,50 typ eftersom det var sjukt mycket gäster idag. De ville som inte sluta komma, men men dom ger mej ju min inkomst så. Får väl tänka så.

Men som alltid efter ett stängningspass och efter ett långt pass som denna är jag ju pigg när jag kommer hem. Det är varmt och skönt ute, verkligen sommarkänsla. Längesen det var så varmt kl 2 på natten. 

Imorgon blire jobb till 8 men hoppas jag får sluta 7 kanske någon snäll själ kan tänka sig att ta en timma av mitt pass. Vi får väl se om denna själen finns imorgon. Då blire stressa hem, duscha och göra mig klar för förfest hos carro. Ska dock chilla rätt mycket eftersom brorsa konfirmerar sig på söndag. Tänk att han har vuxit så att han börjar 9:an till hösten, ofattbart. Han kommer alltid vara max 12 år för mig. Men då kommer ju tanken, fy vad gammal jag har blivit. Jag känner mej fortfarande som 18 år, inte en dag äldre förutom att jag jobbar ist för att gå i skolan. Och ändå närmar sig dagen då jag fyller 21. Bara 1 månad och 19 dagar kvar. Sen måste man ju till USA när man fyllt 21:)

Jadu, får nog tvinga mej själv i säng nu..

Kram/Sara

RSS 2.0