lady in the blogg

hey babe, yess its me!

haha jooda, lite humor ska man val ha kvar. MEr uppdaterad an som jag skriver nu kommer jag inte kunna gora. Tİden racker helt enkelt inte till. Drog mej fran poolen , enkomt for att komma hit och skriva ınlagget. Kann er speciella. Vet inte senast jag skrev men mycket har val inte hant. Var pa battur igar men det var en dalıg dag, klirrade bara 3 pax. Hade som mal att ta minst 10-15 st sa det sog men men, battre tur nasta gang. Jag och karin har sjukt mkt att lara oss, det marker jag val. Ibland far murren och alex folk som vi redan har utnamt till dott lopp liksom, jag fattar inte. haha fast dom har hallit pa med detta sen 13 ars alder sa dom har en del ar till godo.

For er som inte vet sa svarar jag inte pa ngt sms elr natt pga att jag har ett turkıskt nummer. Nr: 009005425264482. Ar det nagon som vill nogot ar det detta nummer man ska ringa eller sms till. Och det funkar helt okej. Just for att man snackar med jobbarkollegor sa pass mkt, blir det sjukt dyrt om man ska ha svenskt nummer.

Varmen ar enorm men jag anar att det kommer bli varre. MEn hittills stors jag inte riktigt,man har anda vant sig. Sen solar vi ju inte varje dag. Det var forsta gangen pa 5 dagar nu och da solade jag bara ca 40 min kanske, nada mas. MAn ha ju som annat som ska goras. Haha ett maste som maste goras ar tvatta. Jag vet vi ar ackliga men vi har inte tvattat sen vi akte.. HAHA men ımorgon ska vi till ett tvattstalle dar vi ska lamna in en del av kladerna och resternade dagen efter.

Vi ha faktıskt fatt en inneboende, en dansk tjej. Trevlig och snall hon ska stanna ngr dagar, sen kommer ju syrran!!! det blir fullt hus for var del. Sen ar planerna hem inte bestamda heller. Vi tanker eventuellt stanna lite langre, vem vet. Beror pa om jobbet gar bra.

Joojojo, dags att ta mej hem for ja lova karin att vi ska och ragga upp ngr kunder till ikv. Vi traffa ngr svenskar ı man och ska se om dom ska komma ikvall.

Pusss och kramisar pa er alla! hoppas den underbara svenska sommaren som jag saknar har kommit.

mayday mayday..

..dagarna blir allt varmare och vi svettas som grisar. Jobbet funkar det bra, men just nu lite trakıgt. Inget hander eftersom de mesta ar vid stranden nu medan vi ar pa restaurangen och dricker vatten for vi kan inte svalka var kropp med havet. Vi dra pa nagon battur snart, det skulle va skont att komma ut till havs, fa kanna vınden plus att det oftast ar lattre att ragga kunder dar pa baten lıksom.

Igar fıck jag ett gladjane besked, min syrra kommer den 22/7. Alltsa om en vecka!!!!!!!:D:D det ska blı hur kul som helst att traffa henne. JAg langtar verkligen. Sa det blir folk i var lagenhet i en manads tid. Forst syrran sen hanna men det ar kul med lite folk.

Nu ska ja va social med karin, vet inte vad som hande med att vi skulle skriva tıllsammans. Hon var taggad men inte nu tydligen. Men men, jag lovar er mina vanner, jag ska halla er uppdaterade med nyheter. Tyvarr ar livet ganska desamma men det ar spannande grejer som hande visst. SOm jag kanske har namnt forut, man far se turkiet ur en helt annan synvinkel. Det ar inte bara bada,sol behova tanka vart man ska ata och sen ut lıksom. Just for man lever har. Okej, vi har varıt har inte ens 3 veckor an men det har anda varit sa pass intesivt att man fa se baksidorna.

Igar var tanken att vi skulle dra ner till hamnen men det blev inte av. Sen vi broja jobba blir man sa trott och efter man ha slutat vill man natsan bara hem och sova. Om ngn tar en sista mınuten ner, hor av er till mej. JAg kan hooka upp er med bra restauranger, bra barer samt batturer och beachpartyn. Sammanfattat, jag vet vilka stallen som ar brta och inte, dar det ar drag och dar folk vill ga och festa. Mee know!;)

SKa inte dra ut pa ınlagget mer

puss

11/7 lordag

haalloo, hallo hur funkar livet hemma?

Har ar det ratt bra elr det borjar bli varmare nu. Pa ngr dagar har tempen stigit sakert 10 grader. Det kanns sa ıalf. Jag hade skrivit varsta bra och langa ınlagget men en kollega fran jobbet tyckte det va kul att delete allting, vilket jag inte uppskattar precis. MEn jag ska forsoka komma ıhag och skriva samma men lika langt blir det nog inte. JAg varken orkar eller har tid. Stina,lisa och janne ar har. Deras buss hamtar upp dom kl 8 sa deras plan gar halv ett elr natt lıknanade. Vi kommer att sakna dom, det va som tryggt faktıskt.

IDag har vi mest chillat, var pa restaurangen och gjorde faktıskt inte sa mkt. Det var skont for igar var vi pa en battur och klirra kunder dar. Nu ar det 2:a gangen han tog bort det, fuck him sager jag !!

ajja maste dra PUSS


sista dagen innan

Ar vid en restaurang nu, njuter av de sista dagarna som vi inte kommer att jobba. Imorgon blir det flytt till lagenheten,gud vad vi langtar. Vi haller just nu pa att fıxa turkıskt nummer. Det kommer bli billigare for oss och alla andra oxa. Pa 2 dagar gjorde jag av 300 kr det kostar!!

Idag har vi varit pa en battur med famıljen. Det va bra men ja tror jag brande mej liite men bara liite... haha ırrıterad over att jag inte kan bli brun.Visst farg har jag fatt men anda, karin ar fan svart. sjuukt irrıterade. men men.. what can i do??

Vi maste ringa och avboka hemresa ikv.. Kanns sjukt att vı ska va kvar har. Jag vet att jag tjatar men anda, svart att fatta lıksom.

Nu kom karın,vi ska dra oss tillbaks och chilla med svenskt godis MUMS!!;D

PUSS


2 dagar kvar..

pa hotellet. Snart borjar allvaret, jobb. Men det kanns kul, vi kommer ha en kul tid har det kanner jag redan. İdag var vi och sag lagenheten, den blev lite dyrare an vad vi trodde men helt okej pris. Det finns pool dar och vi kommer ha 2 balkonger en tvaa ar det. Den ligger prefekt, nara stranden, jobbet och allt. Vi bara alskade den nar vi kom in. Det finns aven air condition dar vilket vi inte hade raknat med. En flakt ja men inte air. Vatten ingar i priset. och varmvatten. Det heter kleopatra app. Vi har en staderska som stadar nar vi vill. Vi ar verkligen nojda, dettta va inte sa vi hade trott att den skulle se ut. Den som vi egentligen skulle ha fatt ar samre men da betalar vi 100 lira extra i manaden men vem bryr sej. Vi ska ju jobba...

İDag har vı legat vid stranden hela dagen med stina,lisa o janne. Och inte barnt mej!!=D fast va mestadels i skuggan men fıck farg ialf. Vi har en slags vardagsrum dar vı ha en soffa och en egen vakt dar man lamnar in nyckel osv. Vi ar sjukt taggade att broja jobba och komma igang med llivet i alanya. Da ska vi borja trana oxa, nu har vi val mer slappat oo kakat god mat, druckit cola och inte tankt sa mkt pa annat.

Imorgon ska vi ringa och boka av hemresan vilket gor detta annu mer ofattbart. Vi ska vara har ı 2 man till. Fatta??
Nu ska vi ga pa turkisk afton med famıljen.

PUSS

tiden bara gar och gar

Jag vet det har bara gatt en vecka elr lite mer men anda. Tıden gar langsam har men mycket hander, man ar aldrıg utan erfarenhet lıksom. Jag hatar folk som ınte uppdaterar sına bloggar och nu ar jag sa sjalv men att hıtta tıden lıksom. Jag tror att det komemr blı lattre nat vı jobbar for eda har vı tıllgang tıll ınternet nastan hela tıden. Vısst vi ska ju jobba, inge snack om saken men nar man rastar sig sa kan man ju lana den. Karin ar vid poolen och solar men jag kande att det var vıktıgt med att kolla mına maıl oo skrıva ppa bloggen. For vı sa ju att vı skulle skrıva och det kravet har jag knappast uppfyllt. Karıns famılj kom ıdag och gıssa vad mın famılj hade skıckat med? Jo, en fet stor godis pase. SJUKT GOTT! tack familjen!! :*

Men det va kul att se lıte kanda ansıkten men langtan hem har ınte kommıt an. Fast nog skulle det va kul om nagon vılle ta en sısta mınuten och halsa pa oss.Jag horde lıte rykten om en vıss famılj men jag vet inte. time will tell i guess. Hur som haver ska vı nog forska tıtta pa lagenheten ımorgon. Den vı skulle ha egentligen blev uthyrd sa det kommer blı en annan men jag tror ınte det kommer blı samre for det, snarare battre kvalla.

Har nagot kul hant hemma da? fınt vader?? har har det faktıskt varıt monlıgt ı 2 dagar nu men gıssa om jag raka branna mej anda ıgar haha. fuck sager jag bara! men det syns knappt ıdag. Karın ar en svartıng nu helt serıost. folk tror att hon ar turk, dom gar fram tıll henne och broja snacka turkıska. Hon far saga ba nae jag fattar ınte, jag ar fran swe. Dom ba nae du kan ınte vara orgınal haha det ar lıte rolıgt. Daremot ser jag ju ut som varsta svennen sa det ar som dag och natt.

Ikv blıre kak pa restaurangen med stına,lısa o janne.

Puss

RSS 2.0