2 dagar kvar..

pa hotellet. Snart borjar allvaret, jobb. Men det kanns kul, vi kommer ha en kul tid har det kanner jag redan. İdag var vi och sag lagenheten, den blev lite dyrare an vad vi trodde men helt okej pris. Det finns pool dar och vi kommer ha 2 balkonger en tvaa ar det. Den ligger prefekt, nara stranden, jobbet och allt. Vi bara alskade den nar vi kom in. Det finns aven air condition dar vilket vi inte hade raknat med. En flakt ja men inte air. Vatten ingar i priset. och varmvatten. Det heter kleopatra app. Vi har en staderska som stadar nar vi vill. Vi ar verkligen nojda, dettta va inte sa vi hade trott att den skulle se ut. Den som vi egentligen skulle ha fatt ar samre men da betalar vi 100 lira extra i manaden men vem bryr sej. Vi ska ju jobba...

İDag har vı legat vid stranden hela dagen med stina,lisa o janne. Och inte barnt mej!!=D fast va mestadels i skuggan men fıck farg ialf. Vi har en slags vardagsrum dar vı ha en soffa och en egen vakt dar man lamnar in nyckel osv. Vi ar sjukt taggade att broja jobba och komma igang med llivet i alanya. Da ska vi borja trana oxa, nu har vi val mer slappat oo kakat god mat, druckit cola och inte tankt sa mkt pa annat.

Imorgon ska vi ringa och boka av hemresan vilket gor detta annu mer ofattbart. Vi ska vara har ı 2 man till. Fatta??
Nu ska vi ga pa turkisk afton med famıljen.

PUSS

Kommentarer
Postat av: frisse

det har spöregnat i umeå hur länge som helst nu. cirkus 2 dagar då. Men usch så less man är. sitter inne och tänker på att du är på någon härlig strand och steker ;D haha.

2009-07-07 @ 12:18:37
URL: http://frissie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0