Snart!

Nu har jag fått alla uppgifter jag har för att söka visum, yes. Imorgon ska jag skicka det. Så om det går igenom får jag det någon gång nästa vecka! Kan inte alla hålla tummarna åt mej nu?

Hämta mitt pass idag men fyy vad man ser ut. Min mun ser helt missbildad ut, helt seriöst. Först hade jag tänkt ta en bild på den och lägga in den i bloggen men NO WAY. Jag tänker inte förödmjuka men så mycket. Lite stolthet har jag allt.

Måste dock komma ihåg att skriva detta nu. Är bäst på att glömma grejer. Även viktiga!
(Komma ihåg, komma ihåg, komma ihåg) Damn, hoppas det sätter sej i minnet nu.

Ska träffa karin ikväll, vi ska bara chilla och hyra film.

See ya dudes

Sista passet med sundsvallgänget

Ja, sorligt men sant. Imorgon byter vi chef och maria, angela o tony drar hem igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men Angela har verkligen gjort om hela restaurangen under tiden hon varit här. Förut fanns det som ingen struktur men nu gör det vilket känns också. Man märker verkligen skillnad.

Ni alla tre kommer bli saknade. HOppas ni inte glömmer bort oss nere i söder ;P

Jag har tyvärr inte någon bild på tony.. Men se så glada dom ser ut!:)

Idag, precis som igår, 14-23. Jag hoppas det blir lugnt samt att jag slipper vara i köket under middagen. Älskar när jag stänger att jag är dt elr kassan under middagen.

Well, Yeah.

Nu ska jag hinna städa lite innan jag måste dra. Btw så skulle jag hämta ut mitt pass igår, kom till 13.20 och jag började 14. Tänkte att det spelar ju ingen roll om jag måste åka kvart i från polisen. Men när jag kom dit var det ÖVER 20 nummer före mej.Ofta jag orkar vänta. Typ i 2 h ... Aldrig. Därför känner jag mej verkligen stressad över visumet för man måste söka MINST 2 veckor innan och det är 1 mån kvar nu.. SHiiiit!!

Stängningshelg

Yepp yepp.. tors-söndag. Dock så bytte jag bort söndagen eftersom det är kval. Så ska öppna ist..

Imorgon kommer karin hem, åh vad jag längtar!


CANIM <3

Ärender

Idag vakna jag 9 gick upp och läste tidningen i en hel timme. Sen tog jag en långis i det underbara vädret med hunden. Efter det drog jag till polisstationen och fixa nytt pass. Jag vill ha nya skor så gick på dna men hittade inga. Det har funnits ett par som är sjukt fina men nu finns dom inte:( Sen kolla snygga skor på andra ställen.. what can i do? ;-)

Sen gick jag till resia och preliminärbokade resan till dhaka. Dyr men värt det. JAg åker den 1:a och kommer hem den 31:a.. Men det är ingen solsemester vilket på ett sätt är synd. Men men, det blir säkert bra ändå, det vet jag!

Efter det blev det en sväng på jobbet.

Nu ska jag äta

see ya

Mmm

Va ute igår.. Först förfest hos carro sen drog vi till krogen krogen, trodde vi skulle till corona men.. Ialf det var gratis inträde för 11 så det hann vi med. Sen så hände en sjukt rolig grej. Vi träffa några fransmän när vi var påväg till krogen krogen och vi snacka lite granna. Efter det ställde vi oss i kön och på ngåto vis försvanna alla förutom jag och frisse. Då sa ja ba "Vi låtsas att jag inte är från swe" Haha och sen snacka vi bara engelska och så skulle jag testa säga jag heter sara på svenska men försök att inte låta för svensk. Men dom trodde på oss. HAha det fattar inte jag eftersom alla svenskar ändå har en svensk/eng engelska. Fy vad skoj det var!

Men vi hade kul, dansa till och med kongodansen men alla blev inte med vilket var synd.

Nu har jag bestämt ialf. Jag ska till Bangladesh i ca 3 veckor. Det kommer bli so so nice. Och nu fick jag reda på att hennes kusin ska gifta sej den 14 maj och dom vill att jag ska komma.

SÅ nu måste jag fixa:
- Pass
- Visum
- Få ledigt
- Boka resan

HAHA....


Söta josefin


----------------------------------------------------------------------------------------
 Var hos henne för några dagar sen och fick lite bilder, både gamla och nya!

Stängningpass

Det var en av de drygaste. Inte för att vi inte blev klar i tid, jag tror att det var en av de snabbaste stägningar jag ha gjort men jag var bara helt trött. Och varje lite grej blev irritationsmoment. MEn imorgon är jag ledig ialf. Det känns skönt!

Hahha snodde med kameran idag och tog lite bilder då köket ser super bra ut. HEHE.


  

Maria posar med pommesmaskinen! :)

God natt!

Mobben

Är äntligen tillbaka i mina ägor, niice som fan. Åh vad jag ha saknat dej!!

Har faktiskt gjort grejer idag, varit på elgiganten sen lantmännen, sen ica, sen frisse...

Vi var först hos mej och fika lite, samt fota min tatuering. Efter det drog vi till emelie en snabbis och sen förbi stan där vi drack te. Vi råka även gå in på indiska där det blev ett linne och sen sommarklänning. När vi skulle hem bestämde vi oss för att köra förbi hennes träning och se hennes gäng sparras. Verkligen kul!:) Efter det for vi hem och jag släppte av henne, käka och sen efter någon timme drog till matila där vi skulle ha lagfest. Men eftersom jag inte kunde drick så tänkte jag va snäll och hämta amanda från jobbet. Där fick jag hjälpa till och sen skjutsa hem timsan.

Nu eftersom jag ska jobba 11-20 måste jag nog sova.

Först lite bilder vi tog hos mej. Vi tog även på stan men de har jag inte fått än.





Hämta upp mobben

Med strålande väder, helt underbart!

Ska åka iväg och hämta min mobil nu, den har lagats för andra gången. Nu fan måste den hålla!

Jomen som fan

Kom hem från jobbet. Tittar på scrubs som jag bara älskar med datorn i knäet..

Orkar inte skriva om hur dagen ha varit, tar för lång tid samt är tråkigt.. Mamsen och erik kom hem vid middagstid, dock jobbade jag så jag va inte hemma.

Är sjukt trött efter träning plus jobb så ska väl sova för att orka vakna imorrn så jag klarar av att jobba.

Nighty night


Sjuuk vecka !

Jag vet. Varit ett tag sen jag skrev men jag har mått skit denna vecka, har helt enkelt inte haft lust. Var sjuk mån-fre och sen på lördagen spydde jag och mådde skit igen. Vet egentligen inte varför. Söndag bestod av huvudvärk och ont i magen samt kroppen. Något är fel på mej, har fortfarande ont i magen. Mamma gjorde mej orolig om att blindtarmen kunde vara inflamerad.Usch det hoppas jag verkligen inte.

Min vecka har väl bestått av att vila i sängen. Igår kunde jag inte sova förrän halv 4 kanske jag för jag sov hela dagen. Inte kul eftersom jag snart ska börja jobba, lång pass oxå 10.30-19.30. Hoppas jag kan jobba hela passet men mår inte ens bra nu!

Jajja, ska göra mej klar nu innan jag ska dra!

See ya dudes

På bättringsvägen

Jag har mått riktigt dåligt i 2 dagar och halvilla i ca 1 vecka men nu börja jag må bättre. Äntligen. Sjukamälde mej igår och har legat hela dagen i soffan/sängen. Igårkväll hade jag värsta huvudvärken, trodde jag skulle smälla av... Så har gått korta promisar med meja och sen bara döat. Vi har match imorrn och jag vill verkligen vara med men jag vet inte. Jag måste nog jobba imorrn också. Vill inte förlora massa pengar precis.


Nu ska jag nog sova lite mera...

Byee

Orkar inte

JObba idag. Det snurrar i skallen och jag mår dåligt. Ändå har 2 st sjukanmält sej så jag kan inte göra det. Plus att jga måste jobba längre .... fyy vet inte om jag kommer att palla det!

Sjuk

Åh, himlarns också! :( Jag är inte glad. *Snyft*

Jag har varit förkyld, ont i halsen sen i tisdags förra veckan men nu idag,vakna jag upp ... Uff, inte kul. Ha legat död i soffan hela dag. Drog mej upp och tog 2 promisar med hunden, en långis och en kortis.

Sen städade jag mitt rum också men det tog väl 20 min max... Vanorna från jobbet sitter ju i hehe. Efter det har det bara varit tv för hela slanten. Blir väl antagligen ingen träning för min del, hoppas dock det.

Jag ska väl chilla nu o se på nyheterna och må dåligt.

Byeee

RSS 2.0