Match

Mot hammarängen idag. Får vi en poäng till så är vi seriesegrare, alltså spela lika eller vinna.

Och det ska vi ta!

Har tänkt lite granna

Med det hära med alla storbloggare. Det finns ju en gossipblogg typ som skriver massa skit om alla bloggare och vad dom ha sagt till varann osv. Grejen med allt är ju orken?Hur orkar man läsa så sjukt många bloggare. De enda som jag läser är mina närmaste och som idag, när jag har inget att göra eftersom jag ska snart till frisse. Men denna gång är typ den första på minst 1 år som jag ha läst och kollat in olika kända bloggar. Förlåt men jag fattar inte dealen. De skriver typ exakt likadant som vi gör. "Idag ha jag gjort det, idag ska jag göra det bla bla bla bla bla bla bla ......... " Och sen kanske tjejerna visar sina kläder och något annat. Nä fattar som inte poängen att läsa någons blogg när jag inte ens känner personen. För mina kompisars bloggar fattar de ju vad de menar om man skriver att de ska träffa en viss person eller så. Eller om det skriver om något som dom gjorde idag och så. Då äre ju skoj att läsa om. Men helt okända personer, elr ialf okända i mina ögon. Typ killen amid elr vad han nu hette. Gaybloggen ialf. Jag vet inte men han ju ingen speciell blogg. Det står om hans vardag men vad för nytta ha jag att veta om att han ska träffa någon av hans kompisar. Det är ju inte som det går och snacka om heller. "Amen vetu, jag hörde att amid skulle träffa lisa. Shit va?!" HAHAH asså fatta ni vad jag menar??
 Fast det kanske bara är jag som tycker så vad vet jag. Men det är då min åsikt ialf. Nu har jag haft 10 min då jag ha kollat igenom kända bloggare och det borde räcka för ännu ett år. Nä, nej tack!

ÅH. Nu funkar det inte att skicka sms. Varför drabbar allting mej???

Sleepover med ett stort S

Det kommer bli as skoj. Har sett framemot det hela veckan. Jag ha köpt gottigott och frisse ha fixat resten.

Sex and the City here we come ;-)

Frisse, jag vill ha (haha du vet vad) !


Lön-dag

Vilket alltid är välkommet men eftersom jag försöker spara så blir det ändå snålt hela månaden...

Åh, jag ät trött. Fast bara fysiskt, inte psykiskt vilket är irriterande. FÖr jag varken kan sova eller vill.

Jag har abstinens, fy fan!

Oh my godness

Äntligen 2 hela lediga dagar. Jag ska njuta av varenda minut. Fast jag känner mej själv, jag stressar säkert igenom hela dagen och sen så ångrar jag det.

Imorgon ska jag ialf göra några viktiga saker:
- Färga ögonbrynen.
- Handla.
- Ta ut pengar till frida som jag ha varit skyldig ett ganska bra tag nu.
- Hjälpa farmor med högtalarna. (vilket jag inte riktigt tror kommer att gå super eftersom jag är inte den bästa tekniska personen, snarare tvärtom)
- Gå promisar med hunden.
- Ringa en viktig person.
- Träna. Och komma ihåg västarna denna gång.

Hmmm... kanske inte blir den lugnaste dagen nu när jag väl ha skrivit upp allt. Men men, förhoppningsvis blir det chill över hela dagen ialf en del hehe..

Hemma från jobbet och är grymt trött, ska krypa till kojs nu men först. DUSCHA.

God natt sötnosar!


Spring spring

Efter jobbet vilket var till 15 åkte jag hem, chilla framför tv. Min tanke var att pröva cykeln vid 4 men det blev inte av och tur det. På träningen var vi 10 ½ st och för mycket backar så jag fick köra forward. Sprang satan av mej. Jag har ingen aning om hur jag ska pressa eller agera. Det är ganska komiskt egentligen. Jag vet (som back) hur jag vill att forwards ska agera, men när jag själv är där som forre, då har jag ingen aning. Det känns som jag gör fel hela tiden. Men roligt är det, man springer som tusan. Jag är helt slut nu... Det ska bli en skön natt. Man är trött i kroppen vilket jag älskar. Det är seriöst den skönaste känslan som finns..

Jajja nu snackar jag med karin , min kanka!

Hörs senare dudes


Beyonce

Är helt grym. Vilken musiker, sångare, dansare.. Jaa, för att inte tala om hennes utseende. Det är en kvinna man ser upp till kan jag då säga. Haft lite beyonce-maraton i helgen, vet dock inte varför men hon har bara underbar röst. Tänk om man kunde vara henne för en dag? Inte många skulle säga nej.


Föresten så tänkte jag på en sak. Varför tycker MÅNGA (inte alla) att snusning är mer okej än rökning. Jag anser att om man inte tycker om rökning borde man inte tycka att det är okej att snusa heller. Det är ju näst intill farligare att snusa än röka. Röka kan man sluta med men att snusa som innehåller dubbelt så mycket nikotin, är ju grymt mkt svårare. Nä, inge dubbelmoral i mina öron. Tycker man inte om att folk röker ska man inte tycka om folk som snusar heller, punkt slut.

Ska på träning ikväll, blir nog kul att träna efter denna härliga helg men en vinst mot vindeln. Pappa har fått en träningscykel som jag länge ha tänkt testa men det blir aldrig av, jag är bara så lat...

Gissa vad jag blir påminnd om??? Ååh, dessa minnen !!!


tjosan på er, kram =)

För Haiti

Såg denna på taheris blogg och fick rysningar. Fy fan vilken underbar version av michael jacksons "We Are The World" Ni måste bara se!


Love you whoever you would have been, happy birthday


VINST

På många håll

- 2-6 mot vindeln YES. Vinner vi nästa match har vi säkrat seriesegern.
- Hellner vann.
- Olsson 3:a.
- Jag har fått sova ut.
- Köpt lite nya plagg.
- Chillpass imorrn.


Jaa, som sagt. På många håll.


Nighty night all of you


This is it

Ikväll gäller det. Vindeln vs IBF Dalen. Matchstart 20.30

SERIEFINAL !!!!


Farsan



Rå härlig film!

Var och såg den med frisse igår. Jag rekommenderar..


Solen skiner

Och det är en underbar dag att vara ledig på. Jobbade stängning igår men det kom knappt folk vilket gjorde att vi var typ klara halv elva, niice. Therese kom förbi och underhöll oss lite grann med hennes grusface och fläskläpp. Såg de sista på sprinten när jag kom hem men 4:a, usch kunde hon inte ha fått ett brons ialf? Sen fick jag höra om anja. Fan då säger jag. HImlarns vad irriterande men jag hoppas hon mår bra och att det bara var en smäll och inget annat.

Vakna av solen och en hund som tydligen var trött på att jag sov och ville att jag skulle klia henne ist. Hon är bara för mysig på morgonen. Trots att hon väcker än kan man mysa hur länge som helst med henne. Fast dock ska det vara på hennes villkor vilket är rätt synd. Men hon har egentligen bara ett villkor och det är att man ska klia henne varannan minut. Tröttsamt efter ett tag så jag tog mej upp ur sängen och läste tidningen där nere med te och ostmacka som hjälp. Och de hjälpte faktiskt till, just so you know..

Tog i tu med hunden, kamma henne, klippte klorna samt under ögonen. Så efter den bedriften och efter hennes hat mot mej som hon alltid får så fort man håller på med klorna gick vi ut. Och då verkade hon glömma bort sitt agg mot mej utan var riktigt lekfull. Ja, ibland händer det hehe..

Har just tagit en dusch och ska hämta upp jenny och sen ska vi och lämna in mobilen på elgiganten. Men jag är fortfarande ledsen över att alla mina kontakter har försvunnit. *Snyft snyft* Men vad kan man göra?

Karin är fortfarande borta och hon ringde mej inte igår som hon lova, dumma dej. Skäms på dej!

Hoppas alla tar en promis i detta trevlig väder, det rekommendera jag starkt!

No way,

I'm not a fej... skulle man kunna skriva, vet dock inte vad fej betyder. hehe.

Idag har jag varot produktiv. Jag var ute med hunden, städade och städade grundligt mitt rum. Det måste ha varit sen juni som jag städa själv. Hemma alltså, utomlands gjorde jag det ju också. JA, jag vet. Är sjukt bortskämd, alla städer sina egna rum men jag har väl i princip aldrig behövt gjort det. Visst städer jag hela huset då och då men det var i maj senast som jag gjorde det.

Så, stolt över mej var jag. Sen så köpte jag semlor till mej och farmor som dök upp vid 2 tiden. DÅ fika vi och tog senare en sväng med hunden.. Sen gjorde hon middag till hela familjen ocg vi njöt av kallops. Mums!

Ska träffa frisse idag samt kricko en snabbis innan hon drar till norge imorgon.. Fy vad alla åker till norge. Jag blir trött bara av att höra namnet. Kommer att sakna henne fastän vi inte ha träffats så himla mycket.

Assåå, jag vill bara ........

Jäkla skit mobil

Nu har den lagt av igen. FY FAN vad jag blir less. Samt att jag med noggrannhet sparade alla min kontakter på den mobilen på sim-kortet, är det fullt några som är sparade till mobilen så kankse 10-15 st är borta nu. Jag FATTAR INTE !! Jag blir så JÄVLA sur, va fan kan inte en mobil funka för??? Den la av förra året såhär oxå men de lagade ju den. Varför? Det tar bara såån tid och sen får jag damp för jag ha inte alla kontakter.

Och kvällen igår var ju så himla trevlig, varför var mobilen tvungen att sluta funka? ÅH. Drives me crazy !!!!!

Stängning ikväll troligen kl 18 börjar jag. Bakis och jobba, kul kombination.

Jobbaa

Jobbningshelg i helgen. Fast bytte ju ut lördagen mot nästa lördag pga laget. Damn nu måste vi vinna så vi kan festa på kvällen =D

dead on tv, alive in real life

IDag har jag haft min efterlängtade dag. Ledig men sova ut, hmm.. Träffade carro vid 10 och gick en sväng med hundarna. Gick hem till mej och tog te, gick sen till henne om umgicks lite. Sen skjutsade hon  hem mej och meja. Karin kom förbi och vi tog bilen till henne där vi prata om barcelona. Letade lägenheter och jobb. Man, det är svårt att hitta.

Har käkat mat, godaste ever. Lax med ädelost.MUMS! Sen äre tjafs som vanligt och träning senare ..

Käk på bowlinghallen

Med småtjejerna, sen ska vi bowla. Vi skulle egentligen ha träning 9-10 och bowlingen slutar halv 8 vilket var perfekt. Sen fick jag reda på att vi skulle träningsmatcha mot damlaget. Och då blev det problem med timingen. Men ska väl käka och sen åka, hoppas jag hinner bowla lite ialf...

Jobbade idag 10-13.30 elr 13 fick sluta tidigare.Som man för det mesta gör nu... elr ialf jag.Käka lunch på jobbet, tomtegröt MUMMA! i'm lovin it!! supergott. väntade på att johanna skulle sluta och sen drog vi hem.

Ska åka och hämta henne om 5 min, måste göra mej klar.


byee

Taheri 20 !

Gamla gumman ;) nääedå, fy vad det ska blir roligt att se henne. Har saknat henne enormt och det tar hårt att jag inte kan gå ut ikväll.. Jag vill verkligen..

GRATTIS ÄLSKLINGEN !!! <3 <3 <3


Torsdag

Är som den alltid är, jobbig. Ligger i sängen nu och är trött och slut. Egentligen vet jag inte varför men...

Ska träna idag,  blir nog roligt.

Sa nej till argentina. Mindre kul.

Taggar spanien. Grymt kul.

Like my homie 50 cent said: "Death gotta be easy cuz life is hard"


ÅH

Jag är så grymt förvirrad just nu. Jag vet inte vad jag ska göra. Båda alternativen har sina för- och nackdelar. Vad ska man välja? Jag vill inte ångrar mej senare i livet och tänka. Varför gjorde jag inte det??


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH !!!!

Please tell me what to do. Feel what i feel and then tell me. I really neeed help...............


HAHAHA

DOm är är så grymt roliga !!





RSS 2.0